Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica mikolaja

juz 3 lata szukam pracy

Polecane posty

Gość ulubienica mikolaja

czy jestem az tak beznadziejna :(? ze nie moge znalesc

Gość gruszkunia
a czego szukasz???? chyba mało się starasz i masz wielkie wymagania, no i nie masz znajomości

Gość a ja od 10 lat
Właśnie piszę podanie do przeszkolenia do pewnej pracy, może się uda. Zastanawiam się co mam napisać o tych 10 latach? bo że czasem pracowałam na czarno to chyba głupio tak na piśmie?

zatrudnij sie w supermarkecie , opracuwej z rok uskdłaj kase i wyejdz do szkocji ( jesli znasz biegle angislki) zrób jakieś studia i zacznij zyć ;-) recepta ejst prosta

Gość ulubienica mikolaja
fakt nie mam znajomości i malo sie staram:( ale nie mam wielkich wymagań.Zdobylam lic. a jedyne na co moge liczyc w mojej miejscowosci to praca w sklepie lub w firmie produkującej czesci do samochodow :(

Gość ulubienica mikolaja
poszlibyscie po licencjacie do hipermarketu lub na produkcje? zeby wami ktos pomiatał?

Gość gruszkunia
to skorzystaj, zawsze z pracy mozesz zrezygnować a tak rozumiem, ze żyjesz na garnuszku u rodziców ile masz lat? może zostań nianią ?

Gość konwaliaaaaaa
witaj w klubie heh :) 3,5 roku :)

Gość gruszkunia
ludzie po studiach biorą takie prace jesli muszą, Ty widać nie musisz, mam wyższe wykształcenie a róznie pracowałam, dopiero od pewnego czasu robię to co chcę

Gość nie..................
wiem jak to jest jak sie mieszka na zadupiu :(

Gość ulubienica mikolaja
mam 24 lata :( utrzymuje mnie mikołaj że tak powiem narazie nie jest tragicznie ale przeciez moze byc lepiej juz sama nie wiem czy sie nie podejme pracy w hipermarkecie moje marzenia zostaną rzucone w bloto ale moze cos zarobie :(

Gość a ja od 10 lat
to co myslicie? pisać o pracy na czarno w doświadczeniu zawodowym :-O ? licencjat to jest nic, tak jak dawniej studium pomaturalne :-(

Gość ulubienica mikolaja
nie po to wyrzucialam 10 tys za same studia bo to byly zaoczne zeby nie miec pracy :( kurcze juz sama nie wiem po co mi to bylo , a mieszkam w takim zadupiu ze naprawde ciezko cos znalesc, nawet na glupie prawko mnie nie stac, moze mając auto szukalabym czegos dalej ale narazie jestem uziemiona

Gość a ja od 10 lat
jestem niewidzialna :-O

Gość ulubienica mikolaja
języki obce.. ech to nasze szkolnictwo, wiesz jak sie uzcy jezykow obcych w malych miejscowościach? na studiach niewiele wiecej sie nauczylam, szkoda gadac wogole sie zyc nie chce a potem sie dziwia ze mlodzi ludzie odbieraja sobie zycie

Gość ulubienica mikolaja
10 km odemnie jest biedronka :( czy isc?

Gość *moim zdaniem*
moze warto poszukac poszukac czegos poza twoim 'zadupiem'. Co do 10 lat bez pracy: uwazam, ze kazda sytuacje mozna odpowiednio uzasadnic. Np stworzyc wrazenie, ze te 10 latbezrobocia to tylko i wylacznie twoj wybor. musisz tez podac konkretne argumenty. Co do pracy na czarno, to jezeli doswiadczenie tam zdobyte pomoze ci w dostaniu nowej pracy to mysle, ze warto.

Gość ulubienica mikolaja
jeszcze jest taki problem ze od 2 lat nie rejestrowalam sie w UP nie wiem czy to bylo dobre rozwiazanie moze oni by mi cos zaproponowali, chociaz znajoma tez kwitnie tam juz 1,5 roku i nic jej nie oferuja

Gość nie..................
gdzies widzialam ostanio ogloszenie ale to wwiekszym miescie, ze w biedronce placa 1840 brutto okolo :O

Gość Czasem jestem miły.
ja juz 10 lat w biedronce pracuje, 4 lata na kasie, 4 na paleciaku rozladowujac tiry, teraz juz jestem kims, mam bardzo odpowiedzialna funkcje, "konserwator powierzchni plaskich"- w trudzie i znoju ciężką pracą i uczciwością, da sie do czegos dojsc 🖐️]

Gość Sialalinkaaaaaaaaaaaa
to po jakich studiach jestes?

Gość ulubienica mikolaja
ja jestem po ekologii

Gość luk 2
a w jaki spopsb szukasz tej pracy?

Gość Sialalinkaaaaaaaaaaaa
a jakie mozliwosci sa po ekologii? tzn gdzie mozesz szukac pracy jako kto?

aaaa ekologia... sorry nie zauważyłam... coż.... no to może nie był trafiony kierunek ale... może zgłoś się gdzies np na bezpłatne praktyki albo staż? zawsze będziesz miała jakieś doświadczenie w zawodzie i może gdzieś Cię wezmą

Gość ulubienica mikolaja
szanse na prace po ekologii to glownie promowanie walorow srodowiska naturalnego, dbanie o srodowisko naturalne itp no ale w mojej nędznej miejscowosci ? :(

Gość jezeli naprawde
bys chciala to bys znalazla prace nawet jezeli nie masz znajmosci dzis praca jest wszedzie tylko trzeba chciec jej poszukac