Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica mikolaja

juz 3 lata szukam pracy

Polecane posty

Gość a ja od 10 lat
miirrelka, no w urzędzie pracy rzeczywiście jest pełno takich popieprzonych bab jak ty, które robotę w urzędzie dostały tylko dzięki koneksjom :-O

Gość jezeli naprawde
myslalas ze jak zrobisz studia to bedziesz miala zaraz prace dobra i ku*e kasy

Gość miiirrelka
ja roboty w urzedzie nie dostalam dzieki koneksom poszlam tam na przygotowanie zawodowe i dzieki temu ze sie sprawdzilam dostalam etat i na poczatku dostawalam 650 zl a moglam tez narzekac przeciez bo po studiach jestem

Gość ona1234
skoro skonczylas ten lic to chyba jakis poziom inteligencji masz... opinia innych to moglas sie przejmowac jak mialas 15 lat i ci faldki brzucha wystawaly a ty juz jestes dorosla i sie przejmujesz tym co mowia inni?? wiec pokaz im ze wcale tak nie jest jak oni mowia i ze cie stac zrobic cos dla siebie i dla innych i nie pierdziel ze inni cie doprowadzili do tego ze masz psyche zryta bo to tylko i wylacznie twoja wina

Gość gallllliiinna
a ja od 10 lat, ja tez pracuje w urzedzie pracy i po twojej wypowiedzi juz wiem dlaczego takie paniusie sie madrza bo zazdroszcza nam ze mamy prace

Gość ulubienica mikolaja
wcale nie myslalam ze będe zarabiac nie wiadomo ile, ale myslalam ze znajde praca w ktorej nie będą mną pomiatac i będą traktowac mnie jak czlowieka bo przeciez skonczylam studia :( ale widze ze nic z tego teraz kierownikiem moze byc nawet osoba po zawodowce jesli tylko ma znajomosci, smutne jest to dorosle zycie bo nie tak sobie wyobrazalam swoją przyszlosc będąc dzieckiem

Gość Drifonowsky
Czemu nie jestes zarejestrowana w UP? Przeciez musisz miec chociaz ubezpieczenie.

Gość jezeli naprawde
piszesz ze jak bylas mala to tak sobie zycia nie wyobrazalas Ty chyba jestes wychowana rodzice dali i po co mam isc do pracy

Gość miiirrelka
ja pracowalam w sklepie i trudno jakos przezylam fakt ze nie wszyscy mnie szanowali jest ciezko osobom po studiacdh ale trzeba przedewszystkim wyjsc do ludzi w urzediz pracy mozesz liczyc na pomoc ,jest dzial szkolen jest doradca zawodowy, zacznij cos robic bo praca sama nie przyjdzie

Gość ulubienica mikolaja
nie rejestrowalam sie bo myslalam ze potrafie sobie znalesc cos sama, pozatym oni i tak nic nie oferuja. A teraz nie wiem co ze sobą zrobic?

Gość miiirrelka
a skad wiesz ze nie ofereuja? to jest typowe poslkie myslenie byle narzeakac jest praca to zle nie dostana ofert tez zle

Gość ona1234
zamiast siedziec na kafe to wez sie za napisanie kilku cv i jutro smigaj je poroznosic zacznij swoja kariere nawet od spraw groszowych bo lata leca a ty sobie nawet najmniejszej emerytury nie wypracujesz bo zyjesz ciagle marzeniami jak to mialo byc fajnie konczac studia poza tym zaczynajac je trzeba bylo najpierw pomyslec czy taki kierunek ma przyszlosc...skoro mieszkasz na zadupiu jak to piszesz gdzie nic nie ma...

Gość jezeli naprawde
rusz dupe i idz na ten urzad a nie siedz na kafe tutaj nikt za rozmowe kasy Ci nie da

Gość ulubienica mikolaja
moi znajomi siedzą juz dlugo jako bezrobotni zrejestrowani w UP i nic nie dostają mowią im tylko zeby sobie sami szukali czegos. Chyba macie racje za bardzo żeruje na swoich rodzicach, ale oni zawsze dawali mi wszystko czego chcialam, mialam wszystko chociaz nie zawsze bylo kolorowo. Teraz gdy nie mam pracy rodzice tez sa wyrozumiali i mowią ze mogą mnie jeszcze utrzymywac :( moze gdybym nie miala tego poczucia bezpieczenstwa moze wtedy bym zlapala byle jaką prace:(

Gość gallllliiinna
Przeciez musisz miec chociaz ubezpieczenie ------>>>> w naszym kraju posiadanie ubezpieczenia nie jest obowiązkowe, jesli nie ma się pracy lub nie jest się rolnikiem rosnie armia bezrobotnych bez ubezpieczenia!

Gość no ja tez
mi urzad pracy pomogl bo jednak siedzenie w domu oglupia u nas sa bardzo mile panie

Gość miiirrelka
no wlasnie i po to sie wiekszosc rejestruje do ubezpieczenia albo z opieki korzystaja a prace majja gdzies jednak mam nadzieje ze znajdziesz ja i nie unos sie honorem zycze powodzenia

Gość ulubienica mikolaja
dzięki watpie w to :(

Gość Drifonowsky
Pewnie, ze nie jest, ale co ona zrobi gdyby (odpukac) cos jej sie stalo?

Gość on_myslicielkl
ja pierdole!! jak przeczytalem twoja wypowiedz to mi sie slabo zrobilo!! zerujesz na starych a smiesz pisac ze na bilet nie masz?? to co oni ci nie moga pomoc w tej kwestii?? wkurwiaja mnie takie ksiezniczki jak ty jestes pieprzonym nierobem i tyle w tej kwestii

Gość jezeli naprawde
widzisz sama napisalas ze masz wspanialych rodzicow i zawsze daja a moze w koncu sama cos poszukasz??? gdyby kazdy czlowiek mial liczyc na urzad to dzis nikt w polsce nie mial by pracy

Gość ulubienica mikolaja
wiesz co jak nie wiesz jak jest to sie nie wtracaj proponuje sie zamienic miejscowościami chociaz na jeden miesiąc. Kur... zobaczysz co to znaczy mieszkac w miejscowosci gdzie autobus kursuje 3* na dzien a w soboty i niedziele wogole. Debilu jak nie wierzysz ze są jeszcze takie miejsca na ziemi to kurva przyjedz i zobacz a nie mow ze jestem neirobem

Gość sdfwef rfg
to się kurwo jebany nierobie wyprowadź !!!!!!!!!!!! Szmata pierdolona nierób nioedorobiony!!! leń smierdzący!

Gość ulubienica mikolaja
nie zeruje na UP, a od rodzicow tez nie czerpie kasy, tylko mnie zywią nie ciągne od nich kasy na ubiór czy kosmetyki bo ich nie kupuje tak czesto. Mowią ze nie jestem dla nich cięzarem a w domu zrobie wszystko, posprzatam ugotuje itp

Gość sdfwef rfg
jesteś szmatą leniwą :O Zamiast wymyślać powody to se uzyysłów - TP TY JESTEŚ POWODEM!

Gość jezeli naprawde
dziewczyno moja bratowa jak juz pisalam chodzi do busa 3 km ma tak samo w weekendy ze nic nie jezdzi ale zawsze sie ktos znajdzie co jej pomoze wiec nie rob juz takiej ofiary losu z siebie

Gość on_myslicielkl
bo kurwa jestes NIEROBEM!! masz prace pod nosem,bo tak pisalas a ty szukasz koniczynki czterolistnej mieszkasz u starych ktorzy i tak cie utrzymuja wiec za te 3 lata moglas sobie spokojnie odlozyc na prawko a moze i kupic jakies male autko zeby sobie dojezdzac dalej i do lepszej pracy ale wiesz co!! to jest wina twojego ojca i matki ze w twoim wieku pozwalaja na to bys byla na ich utrzymaniu,bo jakby sie wypieprzyli z domu to bys poszla nawet ulice zamiatac zeby miec na chleb ludzie mieszkaja w blokach gdzie czasami sam czynsz przekracza ich wyplate,maja dzieci,robia na 2 etatach zeby tylko miec jakis grosz a ty wybrzydzasz to sie przenies do wiekszego miasta skoro tak ci tam zle

Gość jezeli naprawde
mialo bys szwagierka nie bratowa

Gość ulubienica mikolaja
dzieki za rozwazne wypowiedzi, w sumie i tak niczego sie nie spodziewalam chcialam tylko wydusic z siebie to co mnie boli. Myslalam ze jest wiecej osob ktore maja podobne problemy, jednak sie mylilam w dzisiejszych czasach wszyscy cięzko haruja 🖐️ nie zyczcie mi powodzenia bo i tak nie zasluguje na nie

Gość sdfwef rfg
zdecydowanie NIE zasługujesz :O