Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica mikolaja

juz 3 lata szukam pracy

Polecane posty

Gość jezeli naprawde
wez sie w garsc a pozniej napisz nam czy cos znalazlas

Gość sdfwef rfg
ta, znajdzie :O psią kupę na podwórku :P

Gość ulubienica mikolaja
on myslicielkl powiem Ci coś mialam okazje przepracowac w tej firmie co mam pod nosem jakis miesiąc przez wakacje. To bylo jeszcze przed studiami, tak zupelnie na czarno. Po pracy bylam tak wypompowana jak nie wiem co, gdy sie polozylam spalam 12 godzin a pozatym mamy jeszcze duzy dom i dzialke i trzeba z tym robic.Ale nie wiesz co to znaczy bo zapewne mieszkasz w bloku gdzie nie musisz sie niczym przejmowac. Blok to wygodna, dom i dzialka to juz nie to samo ciągle musisz kombinowac, martwic sie o opal o dziurawy dach ktory przecieka. Gdybym miala okazje pewnie ze bym sie przeprowadzila do bloku ale nie stac mnie na wyplacenie 120 tysiecy na malą klitke za taką kase mozesz miec juz dom w miejscowosci gdzie mieszkasz . Tylko tak jak mowie blok to jest dla tych ktorzy chcą w nim tylko spac, bo nie wyobrazam sobie mieszkac z rodziną w czyms takim, nie miec wlasnego ogordka ani miejsca na pranie

Gość sdfwef rfg
nie pierdol LENIU!!!

Gość ulubienica mikolaja
slyszlam w zyciu duzo gorsze slowa od tych jakie wypisuje sdfwef rfg wiec spoko jestem juz tak zdolowana ze nic mnie nie rusza. Ale skoro nawet na necie jezdzą po mnie, to czego ja sie mam spodziewac po firmie produkcyjnej ze będą mi uklony robic

Gość jezeli naprawde
teraz juz calkiem przesadzasz wymyslasz kolorowe jajka

Gość sdfwef rfg
o ty się do niczego nie nadajesz, więc dlaczego ktoś miałby cię do pracy chcieć?:O sprzątaj w chacie, to twoje powołanie.

Gość ulubienica mikolaja
koncze temat dzieki za wypowiedzi 🖐️

Gość jezeli naprawde
narecie konczysz bo juz dosyc twoich durnych wypowiedzi jaka to nie jestes pokzywdzona

Gość sdfwef rfg
zacznij dupy dawać, jakąś ulicę masz w tej swoje dziurze, nie ?:O Rozkracz się na niej - zarobisz coś w końcu :O

Gość Ja Ciebie rozumiem
sama przechodziłam przez to. Skończyłam studia jedne, drugie, wyjechałam za granicę, wróciłam i... zonk :o Liczyłam na kolejny wyjazd ale posypało mi się zdrowie i o wyjeździe nie mogło być mowy. Zarejestrowałam się w UP (TAK! Tylko po to by mieć ubezpieczenie! Możecie jeździć po mnie) Za każdym razem kiedy stawiałam się w urzędzie - przeglądałam oferty a tam tylko poszukiwali: rzeźników, brukarzy, fryzjerek, hostess, szaletowej, księgowej, itd. Nic dla mnie :o Załamałam się totalnie. Też mieszkam w małej miejscowości - o pracę nie mam gdzie pytać, nawet CV nie ma gdzie zanieść. Wylałam morze łez, myślałam o sobie najgorsze rzeczy. Ale żyć trzeba - i robić też. Minęło kilka miesięcy i postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce. Wsiadłam w samochód i zaczęłam jeździć wszędzie po okolicy gdzie się tylko dało i pytać. Nawet mi się to spodobało - te rozmowy o sobie, co potrafię, co studiowałam , co mogę zrobić dla danej firmy, itp. Jeżdżę nadal ale już kilka ofert mam. Muszę tylko przemyśleć i się zdecydować. Psychicznie czuję się znacznie lepiej. Czuję że jestem wartościowym człowiekiem i też jestem potrzebna. Nie załamuj się. Przełam się, uwierz w siebiei zacznij działać. Pierwszy jakiś zakład, spotkanie z dyrektorem to stres ale kolejne to już nawet przyjemność :) Głowa do góry :) Weź życie w swoje ręce i zacznij nad nim panować! :)

Gość nniuni
do urzedu pracy zglaszaja sie pracodawcy ktorzy potrzebuja pracownikow i skoro w okolicy nie ma pracy dla biurw to urzad skad je ma zwiac puknijcie sie

Gość fhggh
kobieto- jestes przerazajaca :O kolezanka z pracy moje kolezanki mieszka na zadupiu, codziennie wsiada w autobus,do ktorego idzie 2 km!! jedzie nim ok 40 min do miasta na dworzec PKS, tam wsiada w busa i jedzie do malej miejscowosci gdzie pracuje, jedzie nastepne 40 min, w sumie 2 godz dziennie jak nic na sam dojazd, w sniegi i upal!!1 wiec nie pierdol prosze o swojej malej miejscowosci bo naprawde jest to zalosne!! po prostu to sie nazywa chyba wyuczona bezradnosc, biedactwo zmeczone bylo po pracy, ojjej!! ja w wakacje jak studiowalam dziennie pracowalam w polu przy zbiorze warzyw i to dopiero kurwa bylo meczace!! teraz potrzebuja mnostwo do zbioru wiec jakbys chciala to bys moga, ano ale ty po studiach!! nie znizysz sie do tego!! sa ofert z zakwaterowaniem, nie musisz szukac pracy w swojej wsi, ty pasozycie a na temat mieszknaia w bloku sie nie wypowiadaj, jak nei wiesz jak ciezko sie utrzymac w miescie, doprawdy jestes niezlym elementem