Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica mikolaja

juz 3 lata szukam pracy

Polecane posty

Gość ulubienica mikolaja
kierunek kompletnie mnie nie interesuje chociaz lubie przyrode ale kocham ruch, sport, taniec.... myslalam zeby chociaz zrobic sobie kurs instruktora fitness Ale w mojej miejscowosci nie ma takiego czegos, a gdybym otwarla wlasny club fitness pewnie i tak nie mialabym klientow :(

Gość Alicja B lonodn
ja tam nie miałam i wiedziałam co zrobić:) Wiedziałam co mówić, wziąć na litość i kiedy tyłka dać. Dobre układy i praca jest:)

Gość vinnnniii
POWINNAS SIE ZGLOSIC DO URZEDU PRACY MOZE BYS NA PRZYGOTOWANIE ZAWODOWE POSZLA TO JEST COS JAK STAZ ALE MOZE SIE ZAHACZYSZ

Gość kkkakakkaka
Bez przesady jak sie nie ma roboty to sie idzie choc do sklepu a po huj jakies wymyslne kierunki studiowac i marudzic ze sie nie ma roboty

Gość miiirrelka
w urzedzie pracy nie zawsze sa ofzerty bo po bezsensownych studiach sorry trzeba bylo do zawodpowki pojsc

Gość jezeli naprawde
wiecie co praca jest nawet jezeli nie w jej zawodzie itd dziewczyna chyba mysli ze za siedzenie w domu dostaje sie kase dla mnie dziwna sytuacja nawet jezeli mieszka w malej miejscowosci jak sie chce to mozna

Gość ulubienica mikolaja
no tak myslice ze jestem jakiś nierob, ale ja chce pracowac tylko ze obecnie jestem w takiej sytuacji ze nie stac mnie nawet na bilet autobusowy

Gość ona1234
tobie to sie najzwyczajniej pracowac nie chce i wymyslasz glupie powody a bo zadupie a bo taki kierunek a to pogoda niezbyt,wysokie cisnienie itp itd jakbys chciala to poszlabys do tej biedronki czy na ta produkcje a w miedzy czasie moglabys szukac czegos innego,zawsze to jakis pieniadz moglabys zarobic jest masa osob ,ktore koncza po 2 kierunki i zapieprzaja fizycznie w zupelnie nieodpowiadajacych im warunkach ale co maja zrobic?? siedziec na necie jak ty i sie zalic?? zalosne to...

Gość nefandi
języków na studiach czy w szkole moga nauczyć sie osoby,któe mają naprawdę zdolności jezykowe, i którym taka nauka przycodzi bardzo łatwo. reszta niestety musi inwestowac w naukę poza zajęciami. i naprawdę nie mieści mi się w głowie, jak można przez 3 lata szukać pracy i nie znaleźć - czasem trzeba zacisnąć zęby i chociaz na początek zrzucić koronę z głowy. nie od razu możnam mieć wszystko - ja wychodze z założenia, że dla chcącego nic trudnego. wiadomo, nie od razu każdy bedzie miał kilka tysięcy zł pensji, ale powoli, krok po kroku, mozna do tego dojść.

Gość Alicja B lonodn
Mnie nie było stać ani na bilet ani na mieszkanie.. dałam tyłka komu trzeba mieszkałam gratis:) i prace mi załatwił.. do zadnego urzedu nie chodziłam A teraz nosze Dupe wyzej niz ustep mam, ze ja taka ZARADNA...GDZIE JA TO NIE PRACUJE ..ITP:)

Gość jezeli naprawde
teraz wymyslasz ze nie masz na bilet dziewczyno wez sie w garsc ja nie chce po tobie jechac ale takie pisanie bo to bo tamto jest bez sensu na neta masz a na bilet nie masz??????

Gość Sialalinkaaaaaaaaaaaa
lepsze by byly studia wychowanie fizyczne o profilu instruktorsko trenerskim bo taki papierek po rocznej szkole wiele Ci nie da jesli nie masz znajomosi, zawsze to calkiem inaczej patrza na kogos z wyzszym

Gość a ja od 10 lat
*moim zdaniem*, dzięki, że dostrzegłas moje pytanie autorko, a ja to już jestem nierób kompletny :-O i jak tu odmienić swoje życie jak cię zaraz zaszufladkują? autorko, nie wiem czy wiesz, ze różne zakłady pracy muszą mieć u siebie placówkę pod tytułem ochrona środowiska - takie zakłądy, które swoją produkcją mogą szkodzić środowisku np. elektrociepłownia, czy jakieś produkujące coś chemicznie niezdrowego, nawet zakłądy spożywcze. może takich poszukaj po okolicy? zorientuj się czy w ogóle mają takie działy na swoim terenie. Spytaj w Sanepidzie, gdzie takie zakłady są koło ciebie - oni będą wiedzieć.

Gość ulubienica mikolaja
no wlasnie, takie teksty jak wy mi napisalyscie slysze na codzień juz mam tego dośc plakac mi sie chce bo nie wiecie ze jest mi naprawde cięzko :( dobrze ze mieszkacie w duzych aglomeracjach ze macie wszystko pod nosem. Nigdy nie mieszkalyscie w malych miejscowosciach i nie wiecie jak to jest gdy wszędzie ma sie daleko. gdzie do pracy dojezdza sie 2 godziny w jedna strone :( a czekasz na pociąg 0,5 godziny a w zimie? gdy sa opoznione i odwolane?

Gość ulubienica mikolaja
ja nie mam neta, nie mam niczego co jest w domu w ktorym mieszkam :(

Gość jezeli naprawde
no widzisz tylko potrafisz marudzic moja szwagierka chodzi do busa 3 km i jakos zyje a mieszka na wsi zabitej dechami nie wymyslaj bajek tutaj poprostu napisz ze dobrze siedzi sie w domu jak rodzice na wszystko daja

Gość jezeli naprawde
to jak Ty placisz za mieszkanie?

Gość miiirrelka
to sie przeprowadz do miasta tam cie nikt nie zna to nie beda wiedziec ze po studiach i fizycznie przacujesz i bedziesz miala na pokoj a za neta z czego palcisz?????

Gość ulubienica mikolaja
mamy dom nie musimy placic za mieszkanie. Mieszkam jeszcze z bratem ktory zarabia sobie sam na siebie haruje w firmie produkcyjnej o ktorej wczesniej wspomnialam i widze jaki jest wyjebany gdy wraca:( gdyby mogl rzucil by to gowno

Gość nnnnwxnwxw
a ty dziewczyno na co czekasz???? Uwazszasz sie za jedyna w swoim rodzaju przeciez teraz magistrow jest w pip wiec nie ma sensu swirowac i uwazac ze do byle jakiej pracy nie pojdziesz na huj ci te studia sie przydaly ja dojezdzalam rowerem w ubieglym roku 15 km w jedna strone i jesli nie mialam dojazdu nocowalm po znajomych a dzieci same bymy w domu bo maz mnie zostawil a teraz dojezdzam 60 km do pracy pks w jedna strone

Gość jezeli naprawde
ile masz lat?????? moim zdaniem nie jestes przystosowana do zycia w spoleczenstwie skoro piszesz takie rzeczy:( to co jestes na utrzymaniu brata??? gadasz takie glupoty moj maz pochodzi ze wsi 8 lat temu wyjechal do miasta(wawa) wcale nie zarabia kokosow ale mamy na chleb i inne przyjemnosci a pracuje czesto po 16 godzin za dwa tyg wyprowadzamy sie oboje znalezlismy juz prace a Ty przez 3 lata nic nie potrafisz znalesc????

Gość ona1234
nikt tu nie jedzie po tobie zebys plakala czy moze doprowadzila do gorszego stanu...czasami wielka krytyka potrafi postawic czlowieka na nogi... powiedz dlaczego nie chcesz isc do tych zakladow o ktorych pisalas ze sa u ciebie??nikt ci nie kaze tam pracowac do usranej smierci ale nawet jesli tam zarobic 800 to w domu tego nie wysiedzisz a zawsze na bilet mozesz pozyczyc a jak dostaniesz wyplate to po prostu oddasz,a czy ten twoj mikolaj nie moze ci pomoc?? nie unos sie duma ze to tylko biedronka czy linia produkcyjna... wlasciciel ustronianki zaczynal od zbierania butelek...

Gość ulubienica mikolaja
przez 3 lata slucham takich tekstow jakie wy mi piszecie, mam taką zrytą psyche ze chyba dam sobie spokoj i pojde sie zwiesic :(

Gość a ja od 10 lat
"moim zdaniem nie jestes przystosowana do zycia w spoleczenstwie skoro piszesz takie rzeczy" jak jej tak ze sto razy top napiszecie to z pewnością od razu się przystosuje i zostanie rekinem rynku pracy :-O

Gość Alicja B lonodn
Ja tez unosiłam sie duma, ze co to ja zona bogacza, ktora grała role 3 planowe- debiut ja mam znowu grac sprztazke? nogi tyłek? w zyciu! jestem taka boska! ale po mału mału sie wcienslam;)

Gość miiirrelka
kurde ja pracuje w urzedzie pracy i takich popiepszonych bab jest pelno pokonczyly studia zeby cos ze soba robic i teraz glupa rzna toz bez sensu ja pracowalm kiedys w sklepie mimo dwoch fakultetow

Gość ulubienica mikolaja
boje sie isc do pracy bo inni wyrobili mi taka opinie ze do niczego sie nie nadaje, ze nic nie umiem ... wiecie jak to dziala na psychike takie teksty :( czuje sie nic nie warta i czasami tylko placze po kątach

Gość hiiikknnn
fakt ja sie zarejestrowalam w urzedzie pracy bo stracilam jedna dostalm od nich oferte ale nie wybrzydzalam jednak slyszalm te paniusie co to tak naprawde wcale pracy nie szukaja

Gość jezeli naprawde
myslisz chyba ze po studiach bedziesz siedziala za biurkiem i miala 5 tysiecy na miesiac to jest zycie a nie bajka ja bede miala staz za 680zl i ciesze sie bo przynajmniej mam jakis start a kiedys z biegiem lat i czasu czlowiek bedzie zarabial tyle ile bedzie mogl wykorzystac swoja sytuacje i mozliwosci nie rob z siebie biednej ktora nie potrafi znalesc pracy jestes chyba ksiezniczka na ziarnku grochu

Gość miiiissssssiiiioooo
ci co cie krytykuja maja racje nie ma nic gorszego od baby ktora konczy studia i stacza sie na dno wole kobiety pracowite a ty jestes zwyklym tlumanem