Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i.......iiii

co facetów kręci a analu??

Polecane posty

Gość i.......iiii

Gość jako ja i nie ja
oj sama sie chetnie dowiem dla mnie okropnośc nawet nie pozwalam na to mojemu facetowi..

Gość tralalalallalalala
bo wkladaja gdzie indziej a nie tam gdzie zawsze

Gość i.......iiii
ale coś czuje że konkretnej i mądrej odpowiedzi na to pytanie nie uzyskam:)

Gość geje lubia anal
wchodzą w tyłek - jak facet w faceta w dodatku od tyłu to nie widza biustu ( oni nie lubia cyców) kryptopedzie lubia anal

Gość hehe...................
wsadźcie sobie penisa w imadło - też będzie gdzie indziej niż zwykle

Gość i.......iiii
no ale przecież wiele "normalnych " facetów heteroseksualnych to kręci

Gość alacho
kreci takich co maja za szerokow kazdej cipce,bo maja za waskiego penisa

Gość tralalalallalalala
ja mysle ze jesli facet ma udane zycie seksualne z partnerka to nie ciagnie go do analu..a jesli seks polega na paru ruchach i to wszystko to facet szuka wrazen..oczywiscie na to nie ma reguly

Gość fdgdsg
sex anlny jest super, jestem kobita i go uwielbim, i mm brdzo silne orgazmy dziki niemu!!! facetowi jest poprostu ciasniej niz w pochwie tyle

Gość Hmmmmmmm......
A ja wiem co ich kręci. :) Powiedzieć Wam? Powiem.:) Ich kręci niepowtarzalny, boski zapach! ;):D

ja mysle ze jesli facet ma udane zycie seksualne z partnerka to nie ciagnie go do analu To bardzo źle myślisz!Każdy to lubi, chyba że ma niekumatą pannę, to udaje że nie lubi!

Gość o jerzuuuuu
zapytaj faceta po prostu....

Gość jako ja i nie ja
w życiu nie pozwole na anal mojemu facetowi...nie bede miałą rozjebanej dupy.....sex mozna tak urozmaicic zeby go nie ciągneło do tego...

Gość podnieca mnie w tym
odbyt, miejsce "zakazane", to ze nie wszyscy to preferuja, taki zakazany owoc, ciasnota.... ogólnie odbyt(damski) mnie podnieca, lubie lizac,całowac, wkladac...

Gość pokazałam memu lubemu
zdjęcie rozjebanej dupy po analu i mu się odechciało raz na zawsze. :)

Gość tralalalallalalala
ale wiecie co....po analu moze wypasc kawalek kupy...i takie tam-przeciez to jest obrzydliwe.moja znajoma miala znajomych(para gejow) i ten co robil za kobiete w ich zwiazku musial miec operacje poniewaz grozilo mu ze wypadnie mu jelito cienkie przez odbyt a poza tym cos tam peklo podczas seksu..nmie znam szczegolow-ale nie chce znac..zreszta sex analny powoduje hemoroidy oraz raka odbytu

Gość ejejejeje
Albo jestescie idiotami/idiotkami albo dziecmi. W dupie w cale nie jest facetowi "ciasniej" niz w cipce, jest bardzo podobnie. Moja ex np. bardzo lubila w pupe, miala naprawde fajne orgazmy. Spowodowane jest to stymulacja pochwy od "drugiej" strony. Jedna to lubi, inna nie, ale jesli boicie sie dawac w dupe, bo jej nie myjecie i lekacie sie, ze facet wyjmie penisa z czekolada to zamknijcie mordy jebane mohery! Wszystko jest dla ludzi, jesli dwoje ludzi ma ochote dac sobie rozkosz to prosze bardzo. A wasi mezczyzni i tak was beda zdradzac z ta, ktora da im wszystko, tyle!

Gość zwycięsca
anal to nie wszystko , trzeba jeszcze pojechać na dwa baty ... hehe conajmniej :-)

Gość hm......................
Dupa jest do srania... Tyle w temacie.

Gość jak byście nie wiedzieli...
to anal jest przyjemny dla dwóch facetów/ gejów. Gdyż w odbycie mężczyzny znajduje się gruczoł prostaty, który pobudzany powoduje orgazm. więc pieprzcie panowie na zmiane. A kobiety zostawcie w spokoju.

Gość tralalalallalalala
,,ale jesli boicie sie dawac w d**e, bo jej nie myjecie i lekacie sie, ze facet wyjmie penisa z czekolada to zamknijcie mordy j**ane mohery" ja mam reguralnie sobie robic lewatywe bo facet tak chce??ciekawe czy faceci by robili sobie regularnie lewatywe bo zaraz ktos mu w dupe wjedzie i ma miec tam czysto!!KOBIETY MUSZA ROBIC BRAZYLIJSKIE BIKINI MUSZA ROBIC LEWATYWE I INNE BZUDRY BY DOGODZIC MEZCZYZNA A CO ONI ROBIA ZE SWOJEJ STRONY??NIEKTORZY FACECI NAWET SIE REGURALNIE NIE MYJA!!

Gość ajajaja
Bo to są męskie szowinistyczne świnie, które oczekują że kobieta spełni wszystkie ich zachcianki, a sami nie dają z siebie nic.

Gość ................i...........
oprócz lewatywy, może jeszcze czyszczenie wyciorem ze skóry...

Gość ejejejeje
Jestescie zalosne, wspolczuje waszym mezczyznom (jesli w ogole ktos was chcial).

Gość anal jest fajny bo można się
zamieniać. :) To jest jedyny rodzaj seksu, w którym partnerzy mogą zamieniać się rolami - raz on wkłada w dupe partnerce, z później ona wkłada jemu dildo w odbyt - żeby nie był stratny o te super doznania, jakie niesie ze sobą anal. Prawda Panowie, że to o to chodzi????