Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleandra 23

jakie macie zawody przyszle panny mlode?

Polecane posty

moj facet skonczyl ekonomie i pracuje jako analityk danych w duzym koncernie samochodowym, ja jestem inzynierem mechatronikiem i pracuje w laboratoium badawczym nad implantami medycznymi. dodatkowo dorabiam robiac projekty w solidworksie.

mi mala a co nie goi sie?:) ja mam dzis fryzure probna, makijazu probnego miec nie bede. :)

Mi, doszło, dzięki:) Jestem pod wrażeniem, pozytywnym. Odpiszę ci na maila, żeby nie dawać Stokroteczce pożywki do taniej sensacji, ale dopiero w domku, bo mam sporo pracy. Koleżanka na urlopie, a ja użeram się z jej robotą, co zrobić:)

gucia mogę polecić głownie ze względu na bardzo miłą właścicielkę, spokój, bardzo czyste pokoje, ładnie umeblowane (choć przyznam, że zdjęcia tego nie oddają :P ) też bym się chętnie wybrała do łeby, bo to strasznie miła mieścina :P

Gość ciekawi mnie to ...
gdzie są moderatorzy forum, jeżeli już po raz kolejny dochodzi do tego , że towarzystwo wzajemnej adoracji rozwala topik !! drogie Panie, znowu odeszłyście od tematu !!!

ja co prawda juz po ślubie całe 12 dni ale napisze :) ja pielegniarka a mąż informatyk :)

Gratulacje Czipsik :) My obydwoje na studiach pedagogicznych, choć zdecydowanie inne specjalności. Ja się chcę kształcić na logopedę, narzeczony na terapeutę. Natomiast pracuję jako konsultant ds. sprzedaży Plus GSM, a mój luby jako profilaktyk uzależnień.