Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kobitka

jestem zalamana poznalam super faceta ale jego penis....

Polecane posty

Gość hrabia
Moz rozmiar nie jest taki ważny ale jest najważnejszy jak jest figlarny w łóżku?

Gość mój poprzedni mial glistke
ale mialam prawie za kazdym razem orgazm. moj obecny ma duzego :D i jestem bardziej zadowolona bo orgazm osiagam po niedlugim czasie i mam za kazdym razem. nie przejmuj sie frustratami.

Gość hrabia
ja mam 24cm to chyba nie jest tak duży?

"czyli ze tak 4 litry, nie?" no nie, ale przyjmijmy ze normalnie facet przy delikatnych problemach z krążaniem nie ma kłopotow z erekcją, to taki 24 cm kozak moze juz je mieć... A co do mnie - kazdy na kafe wie, ze ja mam 7 cm penisa, wiec stąd ma perora w tym temacie :P

"ze tak" należy oczywiście przeczytać w odwrotnej kolejności zastanawiam się czasem, czy mężczyźni sami informują partnerki o dokładnych wymiarach, czy one pytają? ja jakoś nie czułam się na siłach ustalać tego typu informacji z właścicielami penisów, z karymi miałam przyjemność :-D ;-)

Gość hrabia
Ja informuje zawsze?

Gość kul gadasz glupoty
\"mam kolegęi ma zaganiacza naprawdę sporego, ale teraz zadaję pytanie zasadnicze, dlaczego on już ma chyba 4 z kolei żonę w ciągu 10 lat? \" chyba nie potrafi robic innych rzeczy ... sprawic zeby kobieta czula sie kobieta :o sama maczuga nie wystarczy zeby zabic zwierza (ze posluze sie taka metafora ;) )

zas "z karymi" oczywiście należy sobie przeczytać jako "z którymi" Komi, to wszystko przez przekroczenie dozwolonej dawki zabawnosci Twojej perory, przy chichocie tak sobie się współpracuje z klawiaturą :-D :-D

zaś "z karymi" oczywiście należy sobie przeczytać jako "z którymi" Komi, to wszystko przez przekroczenie dozwolonej dawki zabawnosci Twojej perory, przy chichocie tak sobie się współpracuje z klawiaturą :-D :-D

Polcia - ja tez sie nad tym zastanawiam retro twierdzi, ze facet od razu informuje o swoich rozmiarach jesli ma sie czym pochwalic.. dla mnie takie teksty przy poznawaniu kobiety są żenujące podobnie jak wspominanie o samochodzie, zarobkach i stanie cywilnym :P:P

akurat ja musiałam trafić na przerwy pracy serwera stąd te powtórki :-O hrabia, o czym Ty jeszcze tak ogólnie rozmawiasz z ludźmi? :-D

Gość kasand
moj partner ma sporego wprawdzie ale lubi to robic od tyłu

ja powiem wiecej - nie wiem po co sobie faceci mierzą :D a co do hrabiego - ćpasz coś? daj namiar na dilera

hmmm, mnie nikt nie informował o rozmiarach, za każdym razem musiałam sprawdzać własnoręcznie :o

tak, z naciskiem na stan cywilny :-D :-D P.S. zaraz zacznę pisac po węgiersku (chichot)

komiczne, a ja wiem :D Jedni po to, żeby się dowartociowac rozmiarem, bo nie mają poza tym czym, a inni po to, żeby móc się dodatkowo dołować. Ci z normalnie rozwinietym poczuciem wartości nie patrzą sobie na penisa, tylko na reakcje partnerki :)

Kyyrene, i to jest własciwe kryterium, spytaj dłoń, a prawdę ci powie :-P dobra tez jest metoda kompleksowa, czyli połączenie tej wspomnianej przez Ciebie z oględzinami - wtedy decydujesz: jest ładny lub nie, podoba się albo nie do końca ;-)

no wiesz - moj stan cywilny jest moją prywatną sprawą i kobieta nie ma prawa naciskac mnie, bym go ujawnił :P Ps a jest tak, bo ja jej o stan cywilny nie wypytuje - podobnie jak o samochód i zarobki... zwłaszcza jesli wysiadła przed chwilą z czarnej alfa romeo brera :P:P

cholera, wzięłam linijkę:> tak, 15 cm jest wystarczające- potwierdzam prowokację autorki:P

Jeżeli obu stronom jest dobrze, to po cholerę bawić się w mierzenie? :P:P:P A jeżeli nie, to wtedy, tak , jest problem. Niekoniecznie wynikający z gabarytów.

ja bym zapytała na twoim miejscu bo samochód pewnie w kredycie na jej męza:P

Komi, bez pytań może być czasem ryzyk dawno temu podrywał mnie taki jeden z alfą romeą też o nic nie pytałam, więc przez prawie 3 lata co jakiś czas ponawiał podryw próbując doczekać się jakichkolwiek pytań z mojej strony ;-)

a jaką tę afe miał? wiesz jak to jest - nie mozna uwazac sie za prawdziwego samochodziarza, jelsi nie miało sie nigdy alfa romeo :) dlatego powinnas dac sie poderwac... i raczej blacharz jestem :P

Gość on345
moze to twoja pochwa jest kiepska skoro nie potrafi sie dopasowac...

Gość kasand
powiem tak że miałam wiele razy orgazm odtyłu z boku odczuwam ból

co do alfy - ja się nie znam na rodzajach, pamiętam tylko markę, bo znajomi o tym aucie sporo mówili, znacznie więcej niż o zaletach właściciela :-D to było ok 10 lat temu, a pierwszy podryw nawet ponad, ale jeżeli będzie okazja to mam szanse jeszcze się wypytać (skoro wtedy nie skorzystałam) może ktoś pamięta