Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

o matko dziewczyny mam cisnienie wiem wiem zaraz zostane

Polecane posty

Tia no przeciez mowilem,ze jestem Szpecjalista w obydwu dzidzinach ekhm. No wiec schodze na kolanka pod biureczko i widze twoje nozki ....zebami zdejmuje z ciebie eee sukienke no dorze moze byc krotka spodniczka no wiec....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
mm:P A ja zapomniałam dziś włożyć majteczki, uppsik:) Ostrożnie z pończochami..

O matko no wlasnie widze,ale to nie szkodzi zaraz sie zajme cala obudowa ;). Wiec sciagam powolutku ponczoszki oblizuje twoje uda o mako a,le ty tam pachniesz jej only shit normalnie mniami. No wiec kieruje swoja buzie ku srodeczkowi (srubki zaraz beda przykrecane;) ) no wiec powolutku jezyczkiem doceiram do tojej myszki glaszczesz mnie po wlosach szarpiesz hmmm czuje wilgoc oblizujesz paluszki widze,ze sie wijesz o yes zajebista jestes pachnaca i swiezutka ....

Boze uwielbiam twoje soczki tak szybko sie podniecasz ;). Czuje twoje palce jak pomagaja mi majstrowac przy srubkach o matko uwielbiam to czuje jak jestes coraz bardziej wilgotna moj jezyczek nabiera predkosci ....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Oj, bo taka jestem roztargniona- dawno nikt mnie tak nie dotykał... A TAK to jeszcze nikt:D! Zabieraj si do pracy.. Ale tam pod biurkiem to chyba nie jest Ci zbyt wygodnie?.. Zawsze można to zrobić na biurku...;) Łaskoczesz!:P

uwielbiam cie piescic dziewczynko czuje jak moj przyjaciel rosnie i zaczyna pulsowac o matko biore dwa paluszki nasliniam i wkladam do srodeczka jezyczkiem penetrujac cie cala chcesz chcesz tego staruszko ....;)

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Mhmmmmm.......:):):) Szkoda mi troche Twojej koszuli- wlasnie ją rozerwałam- wybaczysz?...:P Jakie masz wspaniale ramiona.... Chodź tu an chwilę do mnie, pięterko wyżej...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Chcę, ale udaję, że się bronię... :P Musisz w to włożyć trochę siły, zmusić mnie.

Jej lubie to robic pod biurkiem czuje sie wtedy o wiele lepiej i nozki nie bola no wiec dziewczynko czuje twoj przyspieszajacy oddech lapiesz mnie za wlosy co jakis czas jeczysz z rozkoszy a ja dlaej dzialam a to jezyczkiem z ory na dol a to paluszkami energicznie ci myszke pocierajac, twoj zpach doprowadza mnie do szalenstwa (nie musisz sie rewanzowac uwielbiam to robic dziewczynom) chodz blizej dziewczynko przysun sie jeszcze ...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Skoro tak wolisz, ja się poddam... Jestem blisko... Wejdź we mnie, błagam... Błagam...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Przyciągam Cię do siebie i w spazmach błądzę palcami po włosach... Weź mnie tutaj, teraz...;)

Podnosz eglowe do gory widze,ze przygotowalas podstawke do klucza i widze twoje cycuszki cale jedrne i napiete no wiec podnosze sie co raz bardziej oblizujac twoj pepuszek ostroznie dobierajac sie do sutkow hmmmm ale ty jestes dupcia o mamo normalnie az chce sie lizac podnosze juz glowe paluszkami dotykam twojej myszki delikatnie masuje twoje piersi jezykiem dotykam twoich rak ssie jeden paluszek potem drugi wreszcie dobieram sie do sutkow cale twarde jak klucz francuski hmmm szybkimi ruchami opuszkami palcow masuje ci jeden drugi caly czas majac twoje paluszki w ustach ..

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
oplatam Cię nogami, nie wytrzymuję i chcę Cie głęboko pocalowac, poczuc ten jezyk w ustach... wbiajm Ci mocno paznokcie w plecy, mięśnie przestają mi byc posluszne... wejdź we mnie...

No to chodz tutaj dziewczynko jak mowisz komin ma byc czysty i przetkany no wiec wyciagam fiuta z majtek ostro go podgrzewajac reka ocierajac sie o twoje posladki potem pietro wyzej odwracasz sie no to zobaczymy jaka jestes dobra,najpierw nsliniam czlonka zebys wiedziala z kim masz do czynienia ociera sie o twoja cicpcie czujesz jaki jest twardy zakladasz mi nogi na szyje jak jakis boa dusiciel a ja wkladam swojego fiuta tam gdzie lubisz ostro cie posuwajac ostra jestes nie ma co trzymasz mnie za szyje zamykasz mi usta reka dobra jestes....

Ostra jazda patrzysz gleboko w moje oczka dobrze ci dziewczynko niezla jestes o matko tego mi bylo trzeba wyjmuje fiuta na moment i pocieram twoja cipke schylajac sie jezyczkiem reka dalej jazda to jak dziewczynko jak dlugo wytrzymasz ostra jestes o matko...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Odchylam głowe do tyłu, drętwieją mi ręcę i nogi... Masz ten klucz francuski, oj masz........ mocniej... zaraz eksploduję...uważaj, moge Cie podrapac.......

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Nie przestawaj, chcę to poczuć wiele razy... Tak... Wiję się w ekstazie, nie mogę wytrzymac Twojego dotyku a jednoczesnie go szukam, ściskam piersi i szepczę Ci do uszka, żebys wzial mnie od tylu- mocno, ostro i do konca...

O matko coraz bardziej pulsuje masz te cholerne srubki zaraz padne i wybuchne gdzie chcesz bo czuje ze sie zbliza moment . o tak podrap mnie tygrysico ojj nie tylko w buzi jestes dobra widze ze praktyka nie jest ci obca no to chodz tutaj dziewczynko come on

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
Zrób to we mnie, dokrec srubke wewnatrz... wypełnij mnie... chce Cie poczuc...Mam zamiar dzis z Toba dlugo cwiczyc... az urwiemy gwinty we wszystkich srubkach..

Rozkracz nogi zobacze co tam masz no niezle zaraz sie wezme bardziej do roboty dawaj odracaj sie troche poolize twoj tyleczek hmmm no ladnie ladnie widze ze raczkami juz sobie pocierasz rowek hmm pocierasz sie prowacyjnie ode mnie reka pomagasz mi go delikatnie wlozyc o good ale ty jestes ciasna co raz szybciej i szybciej cie rznac.

tak tak chcesz tego zaraz zobaczysz srubki na podlodze bez gwintu zerwane taka dobra jestes w te klocki ostro pociagam cie za wlosy ,ale tak zeby cie troszke bolalo no come on o matko caly czas cie trzymam ostra jestes dfalej cie chce posuwac lubisz lubisz to ja mam jeszcze sily ale ty jeczysz

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
brakuje mi juz tchu, ale chce wiecej i wiecej... krzycze...szybciej, szybciej, głebiej!.....złap mnie za wlosy, przyciagnij... badz brytalny, nie zwazaj na moje jęki...

Gość kozaczek
smiechowo

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
weź mnie na stojąco, sprawdzmy czy dobrze wkreciles srubki.. jak troche poskacze na Twoim kluczu, bede go miala gleboko w sobie to sie przekonamy czy konstrukcja jest w porzadku.... rob ze mną co zechcesz....

Ale ty lwica jestes masz temperamencik dawaj ja juz prawie jestem na finiszu czuje ze zaraz bedzie bum i co dziewczynko gdzie chcesz zeby cie sie zlac na cycki chcesz do buzi a moze na tyleczek chcesz strzala. Dobra jestes ,ale ja nie gorszy troszke starszy,ale mlody chlopak tez mam powera, ale cie trzaskam srubki juz cale polamane trzymam cie za reke sciskasz mi dlonie no come on o matko ja zaraz buchne...

Tak tak komin juz widze caly czysty,ale ty wymagajaca jestes.

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
zrób to we mnie! tak zeby trysnęło ze mnie... tak, zebym czula Cie calego w sobie, zeby zabolało...pocałuj mnie... tak, zebym nie mogła zlapac oddechu....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
czuje jak fale ciepłą rozchodza mi sie po calym ciele.... nie wiwedzialam ze orgazm wielokrotny to takie fantastyczne przezycie... jak moge Ci sie odwdzieczyc za pełen serwis w czyszczeniu komina?:D

O matko srubki poszly w niebyt ale goraca z ciebie dupcia hmmm odwracasz sie ukradkiem zerkajac w moja strone kontrolujesz mnie pomagasz mi go glebiej wsadzic obcalywuje cie cala uszka gryze reka lapie za gardlo przesuwam ci glowe i ostro caluje caly czas cie pakujac....