Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

o matko dziewczyny mam cisnienie wiem wiem zaraz zostane

Polecane posty

O matko caly spocony jestem nawet nie probuje ukrywac co robilem ,ale recznik juz mam wiec biurko powoli ale plamki schodza OoOO fuck ale o matko az caly ciekne

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
cieszysz sie podszywie? masz satysfakcje? Kochanie, nie zwracaj na to zalosne cos uwagi... skoncz we mnie...

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
sorki naprawdę :( czasem mi się tak zdaża, zwłaszcza od kiedy kochałam się z murzynem :(

Gość ale pierdolicie

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
a ja liże jezorem twoje biurko, wylizuje wszystko do czysta, siki, stolec i twoją spermę

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
podchodze do Ciebie cala mokra... cieknie mi po nogach i nadal niepewnie na nich stoję... przytulam sie do Twoich pleców... pozwolisz mi zrobic Tobie przyjemnosc?....

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
cieszycie sie podszywy? swietnie- bo innej satsfakcji nigdy nie doznacie.

Gość *-*-*-Natalka-*-*-*
tera ty mi nasraj do buzi, pliiiiiiiiiiiisssssssssssss

Wiem ze to podszywy nawet nie zawracam sobie nimi glowy o good ale seksik. Ostro bylo dobrze ze mam przybory czyszczace

Natalia powiedziala odchodze do Ciebie cala mokra... cieknie mi po nogach i nadal niepewnie na nich stoję... przytulam sie do Twoich pleców... pozwolisz mi zrobic Tobie przyjemnosc?.... O matko rewaz to dla mnie byl seksik z toba i oblizanie ci cipeczki uweilbiam to robic po prostu. Na rewanz przyjdzie czas.

Natalia powiedziala zaczerniłam nicka... a teraz przerwij sobie na chwile prace i pozwol mi zejsc do parteru i zajac sie tym bohaterem ktory dal mi dzis tyle przyjemnosci,, O matko ;) ale ty jestes napalona

Wiem wiem ,ale to naprawde moze zaczekac nie nalegam . Moze jutro jak bedziesz mogla ...

Natalka powiedziala estem... bardzo napalona... mam niespozyte siły.... więc oprzyj sie wygodnie o biurko i patrz.. O my good ;). Probuje sie bronic rekami rety,ale uparciuch z ciebie ;)

Ponczoszki zalozone kran naprawiony komin czysty ... jeszcze cos a srubki ...

ty pierdolona świnio!!! znowu sprzedałeś mi jakiegoś gratisa!!! ty jebany chuju niedorobiony!!!!! zabieraj tego śmierdzącego pryszcza i wypierdalaj z mojej chaty, zdrajco 😭

Natalka powiedziala To co, do następnego razu...? Dzis, jak bede brac wieczorny prysznic bede o Tobie myslec.... o tym, jak mnie dotykasz.. Tak tak musze i ja sie umyc leje sie ze mnie,... Oj i ja bede myslal co ty tam pod prysznicem robisz