Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i nie wiem...

A co myslicie...

Polecane posty

Gość No i nie wiem...

No wiec moj problem przedstawia sie nastepujaco: mam siostre, starszą o 17 lat (!), ktora wyjechała do włoch, gdy ja miałam ze 3 lata. Od tamtej pory widuję ją raz na ruski rok, czasem nie widzimy sie przez 2 lata :/. Chciałabym ja odwiedzic, ale nie wiem czy ona sobie tego zyczy, jesli juz gdzies od 4 lat nie zaproponowała mi przyjazdu do niej :/ Nie chce mnie widziec czy co? Głupio mi sie jakos jej pytac o to czy mogę, bo w sumie to jest teraz dla mnie jak bardzooo daleka ciotka, wyłączając to ,ze dzwoni co drugi dzien...no wiec zapytac ją czy mogę czy zostawic to w spokoju? Nie mam zbyt wielu mozliwosci wyjacdu, bardzo bym chciała tam pojechac, no ale jak widac sama nie wiem co myslec :) I z drugiej strony jakbym juz tam bya, to własciwie większosc czasu sama, znajomych juz tam nie mam, siostra pracuje, nawet rzadko jezdzi nad morze, co nie powinno byc problemem, bo mieszkaja nad morzem :/ Co myslicie o takich w sumie samotnych wakacjach na wyspie?

Gość No i nie wiem...
? :classic_cool:

Gość No i nie wiem...
nikt mi nie odpowie? wbrew pozorom to dla mnie wazne :)

wkoncu to Twoja siostra, wiec by sie moze zgodziła moze nie proponuje bo mysli ze jestes za młoda:P

Gość poprostu zapytaj
czy nie bedziesz jej przeszkadzać, jesli przyjedziesz