Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostiumowiczka.

prosze was kochane o rade...

Polecane posty

Gość kostiumowiczka.

Szukam dwuczęściowego kostiumu... jestem bardzo szczupła i mam małe piersi. Zastanawiam sie nad takim: góra czarna w białe kwiaty- krój taki jak stanik zwykły(nie taki wiązany na szyi), ma on usztywnienia na dole i wszyty sylikon dzieki czemu nie wyglądam jak płaska decha ale i wcale nie zuca się w oczy ze tam coś jest-ten sylikon. Dół to czarne majteczki z paseczkiem koloru stanika. Mam 23 lata i zastanawiam się czy taki ciemny kolor nie jest dla starszych osób a ja może powinnam kupić coś bardziej kolorowego? Dawno nie byłam na plaży i nie wiem jak tam ludzie chodzą........... poradzcie czy warto kupić ten kostium?

Gość kostiumowiczka.
prosze no... nikogo tu nie ma?? ;(

Jeśli krój dla Ciebie jest odpowiedni, a kolor Ci się podoba, to bierz i się nie zastanawiaj, czy się będzie podobał innym. No chyba że Tobie czarno-biały nie odpowiada...

Gość kostiumowiczka.
dzieki za rade... pewnie tak zrobie i go wezme... ale nie chciałabym wyglądać śmiesznie :(

Gość yhgjifhgfj
dobry bedzie wazne ze dobrze wygladasz i sie trak czujesz

Gość kostiumowiczka.
ale jest koloru ciemnego - mi odpowiada ale zastanawiam sie czy jako młoda osoba nie powinnam kupić czegoś w bardziej jaskrawych kolorach? a ciemny zostawić starszym....... ?

Gość ciemny zostawic starszym
no nie moge poprostu.

Ale dlaczego uważasz, że ciemny jest dla starszych?? Czarny kolor zawsze elegancki i dla każdego, może dla kilkuletniej dziewczynki nie... Ja sama chciałam sobie kupić czarny w tym roku, ale mi fason nie pasował.

Gość niecierpus
ale szkapa, olabagoa, bo sie psy na kosci rzuca...

Gość kostiumowiczka.
ehhh wiem ze jestem chuda. ale niestety ile bym nie jadła to i tak nie tyje.

Gość niecierpus
nie no to byl zart, masz ladna figurke, serio serio, palce lizac a i w kostiumie bardzo Ci do twarzy, kup go !

Gość gayyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Gość gayyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
"do twazy" ... !? Hmmmm... :-D :-D

Gość kostiumowiczka.
Dziękuje ci niecierpusie.... mam nadzieje ze się nie mylisz co do tego ze kostium fajniutki;)

Kostim ladny, jak sie jeszcze troszke opalisz to bedzie super. Ja jestem jeszcze chudsza i zawsze problem z doborem stroju

Pewnie, że ok!! Nie zastanawiaj się. A figury Ci zazdroszczę... Kuźwa też taka byłam, tylko się utuczyć musiałam...

Gość kostiumowiczka.
naprawde?? i biust wygląda oki? i nie leprze te trójkąciki? i wiązania na szyi i nne takie tam? dzięki za dobre słowa o mej figurze.... musze tylko poćwiczyć nad brzuchem bo oki jest mały i w ogóle ale taki za miękki - zero mięśni :) pozdrawiam was.

Zdecydowanie trójkąciki nie lepsze!! Na za duży biust są złe, na za mały jeszcze gorsze... (nie mówię konkretnie o Tobie, to takie uogólnienie :) ) Tak jak jest jest ok :)

Gość kostiumowiczka.
dzięki desiree ale właśnie na innym forum jedna osoba utwierdza mnie w przekonaniu ze na mały biust dobre są trójkąciki bo zasłaniają mało ciałą w związku z czym biust wydaje się więkrzy. Ja poprostu nie chce na plaży wśród znajomych wyglądać śmiesznie... a mam dość niską samoocene i często się tak czuje - pewnie czesto bez potzreby...

Gość kostiumowiczka.
większy oczywiście...... wiem czasem robie błędy :)

Powiem tak: jeśli uważasz, że masz wystarczająco duży biust, aby go pokazać takim, jaki jest, to mogą być trójkąciki. Jeśli sądzisz, że masz za mały, to warto go wyeksponować w jakiejś usztywnianej górze, tylko nie bardzo zabudowanej, musi być sporo wycięty stanik, żeby małe piersi dobrze w nim wyglądały. Najprościej mówiąc, coś musi z niego wystawać :) a w zabudowanej misce cycek się utopi ;) Dlatego może ktoś Ci radzi, żeby wybrać te trójkąty jednak, bo właśnie dużo odsłaniają, ale nie eksponują piersi niestety... A z tego co piszesz, to w tym dobrze się czujesz, bo "nie wyglądasz jak płaska decha" (Twoje słowa). Dlatego sądzę, że ten jest ok. Ja na przykład prawie nie mam cycków i uważam, że trójkąty jeszcze bardziej mnie spłaszczają... W takim kostiume wyglądam, jakbym na klatce nie miała kompletnie nic...

Gość kostiumowiczka.
kurcze.... a ta góra to raczej sporo zabudowana i sporo to z niej napewno nie wystaje. co najwyżej troszeczke :( ... a ty jaki masz kostium w związku z małym biustem?czy sie dobrze czuje? hmmm lepiej niż w trójkątach. no i nie lubie tych wiązań na szyi- ładnie wyglądają ale mi jakoś wpijają się w szyje i nie jest to wygodne. szukałam po wszystkich sklepach kostiumu i ten z tych co widziałam wydał mi się najlepszy.

Kuźwa, tyle namachałam i mi się skasowało... No wieć jeszcze raz, postaram się odtworzyć to co napisałam :) Jeśli ten wydaje Ci się najlepszy, to bierz. No chyba, że masz możliwość pomierzyć jeszcze raz, porobić zdjęcia i zamieścić, to zawsze łatwiej, jak można kilka porównać :) Jeśli chodzi o mnie, to mam miseczki usztywnione, lekko wypełnione, ale tylko troszkę, ale są naprawdę sporo wycięte... No i wiązany na szyi, bo mam wrażenie, że takie ramiączka trochę jakby "zbierają" biust do środka. Ale to chyba tylko moje wrażenie, więc jeśli jest Ci w takich niewygodnie, to nie warto się męczyć :)

Gość kostiumowiczka.
Wiesz.... chyba już nie będe wydziwiać. Skoro wy tu mówicie ze ten kostium jest oki i nie wyglądam w nim śmiesznie to chyba poprostu posłucham was i w to uwierze ;) zreszta na plaży spędze moze kilka dni. to jakoś przetrwam ;) hehe pozdrawiam.

Gość jest oki.
wszystko jest oki z tym kostiumem.

mi sie kostium nie podoba, nie lubię takich pstrokatych deseni lepsze niż "powiększanie" biustu sylikonowymi wkładkami, jest optyczne powiększanie go dobry kostium dla ciebie to majtki w jednolitym kolorze, np. czarne i do tego czarny biustonosz z dużymi, pojedynczymi wzorami na miskach http://szort.pl/3926l lub biały biustonosz, do majtek w innym, nawet krzykliwym (lub czarnym) kolorze http://szort.pl/zkt7g ewentualnie poprzeczne pasy - poszerzaja i biust nabierze "objętości" http://szort.pl/pm61e a najlepszym rozwiązanie jest falbaniasta góra, bardzo mi sie podoba ten kostium http://szort.pl/v90a6 acha, figure masz swietna - godną pozazdroszczenia:)