Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kofanamisia

ciezarna chrzestna....czy sa tu takie ??????

Polecane posty

mam zostac mstka chrzestna a jestem w 5 misiacu ciazy jak bylo u was czy jak zostalyscie matkami chrzestnymi w ciazy to wasza dzidzia urodzila sie zdrowa ??????

Gość TOż to
zabobon jakiś!

Gość a czy w oriflame
a co to jakis glupi zabobon jest, ze moze sie chore przez to urodzic? ty chyba nie mowisz powaznie?

czy jesli zostalyscie matkami chrzestnymi a akurat bylyscie w ciazy jak trzymalyscie dziecko do chrztu to czy wasze malenstwa urodzily sie zdrowe ??????????????????

Gość a czy w oriflame
co ty piepszysz? co ty jakas nienormalna jestes? ile ty masz lat??????????????????????

a cóż to za brednie a czego miałoby sie chore urodzic nie rozumiem trzymasz ładną zdrowa dzidzie do chrztu to twoje miało by chore byc normalnie pierwsze słysze jak pierwszy raz przeczytałam to omało z krzesła nie spadłam ze smiechu a cóz to za pytanie

Gość niecierpus
Ty lepiej sobie glowe wsadz do nocnika i modl sie zeby cie bog obdarzyl inteligencja!

dmuchaj na to co trzeba nie na głupotę jakąś

a czy w oriflame jak bysbyla intyligentna to bys zaowazyla ile ma lat a nienprmalna nie jestem kazdy ma prawo zapytac wiec pytam

Ja osobiście polecam zamknąć się w wysokiej wieży bez okien i drzwi, nie wychodż broń Boże!!! Nic nie jeść i w ogóle nie oddychać, bo może to zaszkodzić dziecku. Ludzie czy wy zwariowaliście!! Większej bzdury jeszcze nie słyszałam!!!! Muszę to sprzedać dalej.

Gość 2445
dzieci nie powinny rodzić dzieci

pytaj i kazdy am prawo pytac ale pytajmy o istotne i ważne sprawy a nie wymyslajmy niestworzone historie i problemy

Gość Ja bym nie trzymala
a tymi wpisami sie nie przejmuj,kazdy ma jakies schizy,czarny kot przebiegl droge,zapomnial czegos z domu i wraca to siada na chwile i takie tam.

przesad brzmi : jesli matka chrzestna jest w ciazy dziecko chrzczone moze odebrac zdrowei nienarodzonemu znam juz taki przypadek wiec i was pytam a te glupie komentarze zostawcie dla siebie co??? bo sa one nawet od rzeczy

Gość ohhhhydaaaaaaaaa
najlepszy topik dziś na kafe :D gdyby to była pomarańcza, to jawna prowokacja, ale tak... ? :D

Gość a czy w oriflame
a myslalam, ze dzisijeesza mlodziez jest mniej zacofana i zabobonna, pomylilam sie jednak a jednak zyjemy w sredniowieczu :D

po 1 dzieckiem jest kazdy kto ma rodzicow wiec dzieci rodza dzieci to omylna opiniaaaa po 2 jestem w stanie zapewnic dobrobyt mojemu dziecku po 3 jestm mezatka i mam do tego prawo aby miec dzecko i za przeproszeniem huj wam do tego a zyczliwym bardzo dziekuje za opinie na ten temat

co za kretynka... czyba ci sie cos pomylilo to ze ty mieszkasz na wsi to nie oznacza ze ja tez pytam bo kto pyta nie bladzi i chce zanc opinie wiekszosci a nie tylko swoja

nie wyzywajcie jej od kretynki :o istnieje naprawde taki zabobon, podobnie jak np. to ze ciezarna kobieta nie powinna pojsc na pogrzeb badz patrzec na zmarlego, bo dziecko moze urodzic sie niewidome. nie jestem w ciazy i nigdy nie bylam, ale mysle, ze obawialabym sie tak samo jak ona. zycze powodzenia i zdrowej dzidzi przyszlej mamie :)

wlasnie widac jak malo wyrozumialosci w ludzkim organizmie zadko kiedy znajdzie sie ktos kto zrozumie wiec po co wogle siedza tu na kafe osoby bez zrozumienia ???? tylko po coto zeby dowalic kazdemu ????

Gość niecierpus
kur.wa, doedukujcie sie ludzie bo ciemnota zajezdza!!!

Gość a czy w oriflame
zapytaj ksiedza najlepiej 🖐️ ciekawa jestem co by na to powiedzial :O

Gość we mnie
"wlasnie widac jak malo wyrozumialosci w ludzkim organizmie" :-D :-D ja słyszałam, że odmówienie bycia chrzestną przynosi własnie pecha ... to co w takiej sytucji? Pat. po prostu...

no to tu cie zaskocze ksiadz powiedzial ze chrzestna nie powinna byc w ciazy ale jesli juz postanowione on nie bedzie usilnie tego zmienial :)

Gość a czy w oriflame
a jak sie odmówi to sie obrażą i beda bredzic ze dziecku sie nie odmawia :D