Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

ike "ja osobiscie cenię osoby które noszą to w czym dobrze się czują, które maja swoje kolory, "swój styl" noszenia się i równie dobrze katalogi z moda mogłyby dla nich nie istnieć" albo - co wolisz:p retro "... po komicznemu też byś umiał....? może poprosimy o próbkę tej drugiej a może nawet i trzeciej osobowości...? " Może druga i trzecia osobowość wyłazi na światło dzienne jakiegoś topiku w sprzyjających okolicznościach, ale to musi być moja osobowość. PIsać w stylu kogoś innego owszem, można i pewnie byloby to możliwe... mam się zamienić w podszywa komiczne?:P :D:D:D:D Skromnie powiem - niemożliwe... Komiczne jest jeden. Też ma inne osobowości (nie mówię o nickach) ale to jego styl i nie będę oceniał.

szukanie może być buzi- grzecznie ci tylko przypominam , że to już bedzie drugi buziak w naszej znajomości i tym samym przegonię retro, która swego czasu chciała przehandlować buziaka komicznego ja w swojej kolekcji mam już teraz 2 buziaki od ciebie i klapsa od komika jesli chcesz pogrążyć naszą retro- może być buzi......

\"przy takim aj kiu ??? Niemożliwe !!!\" mnie rozwala na tym forum wlasnie najbardziej to, że prawie wszyscy biorą tu wszystko na serio :D nie odrozniajac prowokacji o pisania serio A styl szukanie jest fajny, choc z powodu specyfiki internetu bywa czasem niezrozumiały - tzn nadmiernie metaforyczny... nie znajc danej osoby, nie wiedząc jakie ma skojarzenia, gdy przekroczymy pewien poziom braku dosłownosci po prostu nie jest mozliwe by dojsc o co rozmowcy chodzilo... Przykład: Zadajemy Szukaniu proste pytanie: \"Lubisz piwo?\" Szukanie odpowie: \"Pewnego dnia Car Wasyl III Srogi jechał poprzez straszną śnieżyce. Jego dworzanie skrajnie przeraźnięci, sarkali na kaprys swego pana, który sprawił, że w taką pogode muszą podrózowac przez bezdroża... Gdy wydawało się już, że kres ich żywota jest bliski i przyjdzie im zemrzec marnie wśród bezmiaru arktycznej tajgi, pojawił sie samotny wędrowiec - szczęśliwy i wesoły. Gdy spytano go, co czyni go takowym, gdy inni przeklinają Boga, Szatana i swego władce, on uśmiechnął sie znacząco i pokazał im złocisty trunek, ktorego pokaźną beczułke niósł na swoich plecach. Na prośbe władcy uraczył wszystkich swoim smakołykiem wlewając gorąco w ich żyły, dzieki czemu szczesliwie powrócili do domu, sławiąc mądrość swego pana. Ale szczęście ich nie pozostało niezmącone, bo przez kolejne 2 tygodnie, męczył ich straszliwy rozstrój żołądka\" suma summarum - lubi, czy nie lubi tego piwa? :P

Hehehe a Komik na pytanie czy lubisz piwo --odp, zależy jakie piwo,bo nie każdy wie, ze piwo różni sie od piwa smakiem i kolorem.Kobiety mylą pojecia ,dla nich piwo z puszki nie różni sie niczym od piwa lanego czy z butelki. Co osobiście mnie drażni \'\'Najbardziej smakuje piwo w czasie lodów z połykiem Hehehe nie mogłam sie powstrzymać :D

zlośliwa- jeszcze wtrace- mimochodem wymieni jeszcze pare światowych marek tego wspaniałego trunku;)

komiczne Lubi walnąć zimnego browca albo dać czadu na imprezce, na której sodoma bez psów i gomora bez prochów :pWszystkie inne chwyty dozwolone! :D:D:D A ten tekst... Nie waz się podszywać!:p ----- ike Dlaczego akurat retro mialaby byc zazdrosna o mizianie i buziaki:p Jest coś, o czym nie wiem?;)

retro dla zasady z tematy piwa przejdzie gładkim ruchem na temat jego "spożywaczy" czyli oblesnych mężczyzn - nie posiadających gustu, klasy i wyższości duchowej też nie mogłam się powstrzymać :P

szukanie co do terto- chodzi mi o kwestie typowo biznesowe;) chyba że jest coś o czym nie wiem i ja :D

Aaaaaa.... zawirowanie z powodu przestawienia na styl Komiczne:p spowodował, że umknęła mi myśl o handlowym aspekcie buziaka. Sprzedaż z przyczyn indywindualnych nie wchodzi w grę. Każdy buziak posiada backup, który w razie zagubienia oryginału (bądź wystawienia go na sprzeaż przez obdarowaną) czeka w gotowości jego odtworzenia:) Allegro nie jest odpowiednim miejscem dla takich prezentów.

a kto tu mówi o allegro??:P poza tym moimi własnosciami rozporządzam się po swojemu i retro najwyraźniej też

Właśnie z powodu samorozporządzania się istnieją backupy:) Sprzedaj z zyskiem, oddaj gratis potrzebującym albo przekaż wybranemu :) Bo Komiczne "używanego" nie przyjmie :p:p:p Jesli odczujesz potem jakiś brak - odtworzę ci z kopii bezpieczeństwa:)

szukanie to była tylko sugestia- na razie trzymam w szufladzie wspomnień i czekam na lepszą sytuację na rynku

Bardzo rozsądnie. Tylko nie wiem, czy wartość w korelacji z sytuacją na rynku i z uwzględnieniem sezonu ogórkowego będzie rosnąć i uda się uzyskac stopę zwrotu wyższą niz nominalna cena w dniu emisji :) Buziaki się starzeją :p

sezon ogórkowy nie trwa wiecznie a co do starzenia się- my też codziennie się starzejemy- więc równowaga zostanie całkowicie zachowana

Świetna jest ta strona tematu o samdałach, czyli piwie wszyscy byliscie super! :-D :-D :-D olkazuje się mamy tylu zdolnych forumowiczów, teraz już prawie każdy każdego bedzie mógł parodiować, ze nie wspomnę o podszywach majacych na celu np. zdobycie jak najwiekszej ilości buziaków do przehandlowania :-D P.S. Szukane, nie żeby mi zależało na chwaleniu sie czy konkurowaniu z innymi kobietami, ale ja też mam chyba kilka buziaków od Ciebie ;-)

*sandałach czyli muszę się spieszyć z aukcjami, moje całusy są chyba najstarsze :-P

P.S. Szukane, nie żeby mi zależało na chwaleniu sie czy konkurowaniu z innymi kobietami pola właśnie urósł ci nos :P

Ike, po prostu nie zauważyłaś jeszcze, ze taki sposób ujmowania rzeczy należy do mojego stylu wypowiedzi, jak wszyscy to wszyscy! :-P

Równowaga może tak, ale czy przydatność do... spożycia?;) Ja mam specjalną szufladę, ale nic z niej nie ubywa niezależnie od czasu przechowywania. Niektórzy to nazywają wspomnieniami przeszłości, inni mówią "kurwa, ale sentymenty'. A ona jest tym, czym kultura dla narodu, stanowi o tożsamości. Ależ się zrobiło nieogórkowo... :D:D:D

stolarska wizja.............. heh gdzieś juz o tym czytałam pola- co nie zmienia faktu że wydłużył ci sie nos...............

retro;) możemy się zasadniczo wymienić;) pamiętasz- ja licytowałam u ciebie twój towar..........

chyba że myslisz na zasadzie za wszystko zaplacisz karta master card buziaki komicznego są bezcenne.............. :P

no dobra, ale musze najpierw wiedziec co to za towar... jakiś krótki opis może..? wrażenia..? smak..? kolor..? temperatura..? :)

ike " nie żeby mi zależało na chwaleniu sie czy konkurowaniu z innymi kobietami" Nie żeby mi zależało sposobem rozporządzenia czy porównywaniem z wartością "konkurencji":p pola styl się może zmienić, a gdyby tak się stało to poinformuj choćby w postaci notatki służbowej, bo można nie zauważyć;)

bosz retro......... jednego m asz na tym topiku sama oceń drugiego musiałabym poszukać- nie pamietam NIE PAMIĘTAM co za wstyd to pewnie przez ten sen o sexie z doktorem burkiem z chirurgów