Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdwe

czy lekarz rodzinny moze przyjechac do mnie...?

Polecane posty

Gość dwdwe

jak to jest czy lekarz rodzinny moze przyjechac do mnie..., jesli dziecko nie ma gorączki(ma 2 miesiace i chrypkę małą), czy moj rodzinny lekarz pediatra ma w obowiazku przyjechac do mnie, jak do niego zadzwonie(mam jego numer komorkowy)? czy musze jechac do przechodni..oczywiscie w ramach nfz..

Twojemu dziecku nic nie zagraża więc wątpię by się w taki sposób fatygował :)

Gość a dlaczego czterech liter
nie chcę się Tobie ruszyć?! Gdyby każdy lekarz wyruszał do chrypki to kto by w przychodni leczył?

jesli dizecko am chrypke tylko to sama jedz a nie fatyguj lekarza nie zdajesz sobie sprawy ze inni na niego czekają i moze bardziej sa chorzy od twojego dziecka

no kobieto nie przesadzaj... szanuj troche prace innych... i potrzeby innych pacjentow... na jego miejscu bym nie przyjechala

no tak tu tylko chrypka do cheypek będzie jechał a ludzie w przychodni bedą umierac szanujmy troche innych

Gość dwdwe
rozumiem..ale nie musicie byc zaraz niemili

Gość odpowiem na pytanieee
jezeli masz mozliowsc zamówic wizytę domowa w przychodni to zamów, powinien przyjechac , ale faktycznie moze nie przesadzaj i jak dzidzius nie ma goraczki to sie z nim przejdź do przychodni

Ja dzwoniłam kiedyś do przychodni jak było total zimno, początek stycznia, Mała miała dwa miesiące i dostała kataru. A ponieważ byłam z lekka spanikowana, więc zadzwoniłam. Pani doktor powiedziała co mam robić, kiedy ewentualnie mam przyjść i jakie objawy powinny mnie zaniepokoić. I tyle.. Myśle, że u Ciebie też raczej nie ma wskazań do wizyty domowej. LEkarz zapyta czy jest gorączka, czy dziecko ma apetyt i w jakim jest humorze. A najlepiej zamów wizytę i sama idź do przychodni..

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bo ja już sama nie rozumiem czy robisz kalekę z siebie czy z dziecka! Nie idziesz do lekarza bo Tobie się nie chcę czy uważasz że Twoje dziecko jest tak ciężko chore? Weź sobie pomyśl ile matek zapierdziela z dzieckiem z gorączką?!

Do mnie nie przyjechał lekarz rodzinny, choć i ja i synek byliśmy chorzy. Oboje mnieliśmy wysoką temperaturę, więc nie sądzę, żeby przyjechał to dziecka, które ma chrypę.