Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaajajjajaaa

system plagiat boję się!Praca licencjacka

Polecane posty

Gość aaaaaajajjajaaa

Nie jestm oszustką.Nie przepisywała swojej pracy zinternetu,ale były takie sytucje gdzie podawałam konkretne definicję(robiłam przypisy z książek)wymieniamiałam rodzaje operacji na rynku walutowym itp itd.To były rzeczy których nie mogłam napisać swoimi słowami.Powoływałam się na znane publikacje znanych autorów i teraz odkryłam że część tego co przepisałaz książek jest w internecie!!!!!!!!To nie byłu cudze jakieś odkrywcze myśli raczej takie suche informacje,ale ten program zaznaczy to jako plagiat:(

Gość gronostaj bez zeba na przedzie
juz po Tobie:(

Gość Coco schanell nr 5
jak żywcem nie przepisalaś, jak zmieniłas szk zdania to nie stanie się nic. Plagiat jest kiedy cała praca jest identyczna z drugą mimo iz ma gdzies tam pozmieniane tylko zdania, szyki, czy kolejnośc rozdziałów. Jednym zdaniem czy pięcioma nie ma co sie martwic.

Gość dlatego uważam że ten program
no ale jak jest jakaś ogólnie powszechna definicja albo jakieś suche fakty o poziomie inflacji deficycie itp.....to idiotyzmem jest przerabienie tego na siłe żeby nie było plagiatu bo powstaną zdania niestylistyczne i niegramatyczne.Takie inforacjie ciężko zakwalifikować jako plagiat bo to nie są cudze myśli

Gość olllllllllllllka
Przede wszystkim czesto straszą ze program zostnie zastosowany do twojej pracy.Poza tym jak masz przypiski i pełna literaturę to jaki plagiat? Poza tym w rodzajach operacji na rynku nie jesteś w stanie zmienić definicji,wręcz nei mozesz bo zmieniajac szyk możesz zminic też znaczenie.Będzie oki:)

Gość olllllllllllllka
Poza tym raczej na akademiach ekonomicznych kaza uczuc się pełnych regułek:)

Gość a jak się robi cytat
????? to program też to zaznacza?

Gość olllllllllllllka
Przejrzyjk ksiązki tam są tysiace przypisów i bardzo długa litratura.Czesto jest tak ze czytajac nowa ksiazke z ekonomii masz wrazenie ze jest bardzo podobna do drugiej.

Gość a jak się robi cytat
ja myśle że wszytsko zalezy od promotoora bo on ma to potem analizować.Ten system jest niebezpieczny w rękachh promotora oszołoma.Normalny rozsądny promotor iekogo nie skrzywdzi

Gość olllllllllllllka
Nie wiem czy odznacza cytaty ale wiem ze powinnaś porozmawiać z promotorem.Każdy korzysta z ksiażek piszac pracę magisterską.

Gość studentka ekonomii...........
Ja miałam dokładnie jak autorka. Sama pisałam pracę magisterską , korzystałam z wielu źródeł, dużo pisałam swoimi zdaniami, dużo zmieniałam. Ale były pewne zagadnienia ( szczególnie w pierwszym rozdziale) w których po prostu musiałam coś zacytować. I miałam już takie schizy, nie spałam po nocach, a jak już spałam to mi się śniło, że wyszedł plagiat. Oczywiście sprawdziłam tym systemem na necie, ale cały problem polega na tym, że ten netowy system nie porównuje do innych prac ( w których ktoś mógł zacytować to co i ja;/) Ale na szczęście dziś dostałam wyniki już z uczelni i moja praca jest czysta. Co za ulga.............

Gość gość
różowo tak to nie jest. znajoma pisala liste czegos na strone, czy ponad pół. lista jak lista, nie da się jej włsnymi słowami ypisać, a tak długi cytat też nie bardzo. praca uznana została za plagiat i dziewczyna pisze od nowa pracę :O

Gość gość
ja tej pracy nie sprawdzalam, moze ona troche inaczej te historie przedstawia.

Gość spaślak_
praca uznana została za plagiat i dziewczyna pisze od nowa pracę>>to nie rpzez liste jak z programu wyjdzie info ze praca moze byc plagaitem to czlowiek ja oglada i to on ocenia ostatecznie wiec nikt nie jest durny i nie uzna listy za plagiat po prostu zaznaczylo liste i inne fragmenty jako plagiat i ktos ocenil ze jest plagiatem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość Przemeks3s
Skorzystałem z programu ze strony antyplagiat.net i jestem mile zaskoczony jego dokładnością miałem do poprawy ponad 100 zdań.

Gość gość

Gość copywriter
Coś niektóre programy antyplagiatowe padają bo nie robią ich aktualizacji , dobrze że autor programu www.antyplagiat.net często wypuszcza aktualizację bo czasami z niego korzystam w pracy

Gość milenaaK
Ja swoją pracę sprawdzałam takim programem https://plagiatnever.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Program naprawdę świetny , sprawdziłam pracę i pokazuje wszystko jak należy, także polecam.

Gość AlinaD
Zgadzam się system https://plagiatnever.pl/ jest świetny , bardzo fajnie się sprawdza . Ja korzystam z niego przy pisaniu pracy i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ogolnie to najlepszy antyplagia ktory stosowalem byl to www.antyplagiat.net.pl Razem z dziewczyna na studiach uzywalismy tego i sie sprawdza