Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eddek

Zabiorę dziewczynę na 2 tyg do Meksyku. Ale trzy warunki.

Polecane posty

Gość kandydatka
Meksyk? bardzo chetnie seks uwielbiam zglaszam swoja kandydature lat 22, 168 cm, 88-58-86, wlosy ciemny blond, oczy niebieskie, delikatna uroda jesli jestes zainteresowany, pisz na mejla, wysle fotki

Gość Eedek
Zawsze warto pościemniać.Żadna w realu mnie nie chce,kafe ostatnią deską ratunku.

Gość Eedek
TURQUOISE wiem, że laski potrafią być głupie, ale nie wiedziałem, że są tego ikony. Nie publikuje swego zdjęcia zapewne z tych samych powodów, z których Ty obok nika nie umieszczasz wszem i wobec swojej, może zapryszczonej, gęby. Nie mogę jedynie dociec, co skłania Cię do wniosku, że jestem brzydalem. Widocznie własne doświadczenie, no ale przecież jesteś rozrywana ...

Gość kihuilguyuk
edek milczy. Może to wyżej to nie był podszyw:D

Gość kihuilguyuk
A jednak nie.... Edek, ale ty wolno piszesz!:D Masz problemy z formułowaniem wypowiedzi?:D

edek a nie mozesz pszuakac na jakis stronach z sex randkami albo na sympati.pl?czy cos w tym rodzaju tam dziewczyny maja fotki ;) ja mam faceta i nie wyjade(nawet jak bym nie iałą to bym nie pojechała) ale służe pomoca baw sie dobrze;))

nie umieszczam obok nicka mojej "gęby" (aczkolwiek kiedys mialam link ze zdjeciem w profilu), poniewaz nie przeprowadzam castingu na superwakacje i sex ze mna :) jak juz powiedzialam, zeby stanac do konkursu, trzeba poznac nagrody, zeby wziac udzial w castingu, trzebva wiedziec na co ten casting Meksyk to marna nagroda, jesli sex z Toba ma byc cena i to wysoką, a nie dodatkowa rozrywka. pozdr

Gość lubiemandarynki
chętnie bym pojechała - ale dzielimy sie półna pół za wycieczkę, możesz mi ewentualnie drinka postawić, a z seksem pójdziemy na kompromis - tylko gdy oboje będziemy miec na to ochotę i tylko gdy obojgu bedzie sie podobało, ok? bo inaczej to nie ma mowy