Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eddek

Zabiorę dziewczynę na 2 tyg do Meksyku. Ale trzy warunki.

Polecane posty

Gość Edek daj spokoj
Danusia o wszystkim sie dowie,Daria tez!

Gość zazannaaaa
Jesteś jeszcze?...

Gość Eedek
Cóż, w każdym razie oferta jest uczciwa i jak myślę przejrzysta. Wyjazd jest w drugiej połowie lipca Jeśli czujecie się na siłach i macie ochotę możecie napisać na konto mexico2008@o2.pl Przecież nikt nie mówi o biznesie publicznie.

Gość 33 i 9
Szukasz frajereki, która pomoże Ci w handlu obwoźnym na drugiej półkuli ?

Gość Eedek
Czytaj ze zrozumieniem, to nie będziesz musiała zadawać idiotycznych pytań :-)

Gość 33 i 9
Dobra, dobra 🖐️ Nie dość, że stulejarz i mitoman, to jeszcze wykorzystywacz :(

Gość Nigdy nie wrócę
Nie podobasz mi się. Sprawiasz wrażenie głupio-mądrego.. Twoje wypowiedzi są pseudointelektualne.. Używasz patetycznego języka do przekazania wąskich, niemądrych treści i prostych poglądów.

Gość Morning Fresh
Zgadzm się z "nigdy nie wrócę" Tylko ktoś zakompleksiony może proponować drugiej osoby coś tka niemoralnego.

Gość Eedek
NIEMORALNEGO? Niemoralne to jest życie w małzeństwie z facetem, którego się nie znosi. Hahaha

Gość Samo życie5
Wy laski macie naprawde narąbane. Cztery na pięć z was poleciałoby na gostka tyle ze pewnie wygladacie jak pasztety wiec nawet nie probójecie mu sie zaoferowac. Taka prawda. Facet ma tysiac powodów zeby szuakc tak jak szuka. Moze nie ma czasu, a moze nie chce inaczej. Ale na pewno od razu musi byc garbaty, gruby itp. itd. Dewotki mocherowe

Gość Nigdy nie wrócę
Samo życie5- nie uważam że autor nie ma prawa, że jest bleee, bo pozostało mu jedynie szukanie dziewczyny przez net, lub że jego propozycja jest niemoralna. Mam nosa do mężczyzn, charakter eddka eliminuje go i stawia w złym świetle. Tak ja go widzę, taki jest mój punkt widzenia.

Gość czytam i czytam i
i sie zastanawiam jak bym wytrzymala z tym Edkiem 2 tygodnie?! OK, seks seksem ale ile mozna? a w przerwach co? takim językiem się nie posługuję to raz, a dwa - w ogóle go nie znam - a o pogodzie w Meksyku dużo nie pogadamy.... ehhh raczej nie pojadę, chyba z nudów wybiore jakąs dwumiesięczną tyrkę w Holandii ale przynajmniej z ludźmi, z którymi mam o czym rozmawiac...

Gość Samo życie5
A czemu niby zakładacie ze facet jest nudny i nie będzie mozna z nim o czym pogadac. To takie uprzedzenie bez podstaw. Moze gosc jest dusza towarzystwa a to ze szuak w necie nie daje wam prawa by go od razu do gazu. Wy tez siedzicie w necie

Gość Nigdy nie wrócę
samo życie zajmij się swoim życiem, bo masz problemy z interpretacją czyichś wypowiedzi:D "czytam i czytam i" powiedziała że facet jeest nudny na podstawie jego wypowiedzi, a więc wyrobiła sobie opinię, a nie dla tego jej nie odpowiada, bo spędza czas na necie i z tego powodu prawdopodobnie jest nużący. Jeśli chcesz, mogę być twoją osobistą interpretatorką:) Będę Ci pomagać zrozumieć teksty.

Gość Eedek
Tak to już jest. Ja jeszcze nie zdążyłem powiedzieć (prawie) słowa o sobie, ale już wszystkie wiedzą, że ze mną można się tylko bzykać, ale już na pewno nie pogadać. To taka polska kołtuneria. Polak jest szczęsliwy nie wtedy, gdy sam ma wszystko, ale gdy jego sąsiad nie ma nic. Wiem, że większość na tym forum może pomarzyć o wyjeździe do Meksyku i rozumiem frustrację. Ale ani nikogo nie obrażam, ani też nie chcę nikogo oszukać. Na szczęście co roku świetnie się bawię w różnych miejscach świata ze świetnymi dziewczynami, bo życiowa twarz Polki jest całkowicie inna od tej oficjalnej. Jestem pewien na 1000% że i tego roku też.

Gość zabuzaaaaaa
:D

Gość zabuzaaaaaa
edek jesteś kretynem:D Po za ty pewnie pisałeś tu pod jakimś innym nikiem (siebie aprobując) Bo teraz masz nieco inny nick Na początku zwałeś się "Eddek" :D

Gość Karrammba
"Nigdy nie wrócę" - masz nika idealnego. Zastosuj się lepiej do niego. Pewnie w dzieciństwie nigdy nie bawiłaś się w chowanego? Wisz dlaczego? NIKT BY CIĘ NIE SZUKAŁ! :-):-):-)

Gość Eedek
Oczywiście! Byłem Eddek dopóki jakaś frustratka nie przerobiła Eddka na czarno Od tego czasu jestem Eedek. Ciężko zrozumieć?

Gość Lionel Richie
Edek jak ty możesz gadać z takimi debilkami Szkoda czasu!

Gość Nigdy nie wrócę
Karrammba, jak śmiesznie!:) Podaj mi jeszcze argument dla którego mam nie wrócić. O panu edku wyrobiłam sobie opinię, której nie zmienię.

Gość zapeeewne
mnie zabierz, slicznotka ze mnie

a ja by pojechala, ale musialby Edek spelniac rowniez MOJE wymagania,bo dla Meksyku mojej cipki dla byle kogo nie poswiece :P za bardzo sie szanuje, a Edek fotki wyslac nie chce, wiec jak nie to nie

casting castingiem, ale trzeba wiedziec o co sie walczy, a na razie kot w worku, nagroda nie warta zachodu. myslisz, ze laski takie puste, ze dla byle Meksyku beda sie z Toba bzykac przez 2 tygodnie ot tak sobie, zeby widoki podziwiac? :)

Gość Karrammba
Po prostu przynudzasz, udając chodzącą elokwencję. Czyta się Ciebie jak edykty królowej Elżbiety! Niestrawne edykty, dodam. Byłabyś idealną rzomówczynią dla posła Kalisza.

Gość Nigdy nie wrócę
Ciekawe, że to samo zarzuciłam edkowi:D Może zbyt pochopnie?.. Nie... Bo ja nie udaję kogoś kim nie jestem. A edek wydaje mi się NIESZCZERY

Gość Eedek
Sorry, rozumiem swój błąd. Przecież nikt nie chciałby jechać do Meksyku! Wszyscy wolą Łebę zamiast Acapulco. Śmieszna jesteś z tą Twoją cipką. Zakonserwuj ją sobie i trzymaj. Za 10 lat oddasz ją za wyjście do kina, hehehe

Gość wwiikkttoorriiaa
Eedek czy Ty tu kiedyś nie pisaleś pod nikiem Superfacet? Bo brzmisz zupelnie jak on....

to Ty jestes smieszny, sadzac, ze laski sa tak puste i zadne zobaczenia Meksyku, ze pojada tam z najwiekszym brzydalem (bo tego jak wygaldasz niestety nie wiemy, nie raczyles sie pokazac, wiec sadze, ze powod jest oczywisty). myslisz, ze wyrwiesz laske na Meksyk? :) smieszne i zebys wiedzial,ze wolalabym Łebe z przystojnym inteligentnym facetem niz z paskudnym zgredem w meksyku. a cipki nie oddaje byle komu, a tak sie sklada, ze na brak propozycji nie narzekam, wiec na mnie wrazenia nie robisz, az tak zdesperowana nie jestem (ale teraz rozumiem, ze Ty wlasnie na takie desperatki polujesz proponujac meksyk). szału z tym meksykiem nie robisz, i ze swoimi "wymaganiami" :)

Gość kihuilguyuk
oooooooooo!:D test IQ! To coś dla edka! Żeby przestał się łudzić!:D