Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacyo rade

Moja żona ma zły gust

Polecane posty

Gość OLAAALALALALA99
La pantera..........a co sa lepsze powody? kazdy jest głupi :)

Gość pytajacyo rade
Co to za różnica skąd jestem? Nie muszę mo że zdradzić , ale widomo, żę muszę udawać mężą na wyjazdach.

Gość OLAAALALALALA99
jak sie zareklamujesz to moze jakas tu znajdziesz:P

Z taką kochanką na bankiety to dobry pomysł. Ale jak żona się dowie to masz aferę gotową !

Gość OLAAALALALALA99
tak, dowie sie od baby na straganie LOL

Gość MSka
ciekawa jestem jak ty wygladasz

Gość Ja się nie dziwię aż tak
Tyle komentarzy bez rozumienia tematu, a przecież to jak z filmu Pretty Woman! Dziewczyny, nie znacie tego filmu? Gość na stanowisku, pewne rzeczy wypada, inne nie... Niektóre są konieczne, by mieć odpowiedni image... No, no, no. ___________________________________________ http://uwodzenie-mezczyzn.blog.onet.pl

Skoro się nie dowie i uważasz to za dobry pomysł to na co jeszcze czekasz ? xD Powodzenia życzę ! I lepiej umów się przed bankietem z tą kochanką ,żeby się nie okazało ,że nie potrafi się zachować w towarzystwie.

No wiesz, tylko dlatego, że żona nie umie się ubrać na bankiet... ale co kto lubi:) Chyba, że te kochankę już ma, to inna sprawa...

Gość migotka z doliny muminków
ja go rozumiem, jak ciuchy ze straganu za 45zł moga sie podobać?1 to tandeta jet wpełni znaczenia tego słowa, ja prponuje wynajac styliste niech idzie z nia na zakupy i przemówi do rozumu

Określone środowisko i praca stawiają nam pewne warunki. To oczywiste, że na firmowy bankiet nie bardzo można iść w dżinsowych spodniach, a do kina w sukni balowej, choć moim zdaniem kobieta, która potrafi nosić i jedno i drugie może być dobrze odbierana w takich sytuacjach. Czy nie jest tak, że nie pasuje Ci w niej.... Ale nie, nic nie mówię, bo skoro piszesz, to piszesz i wiesz, co Ci nie pasuje. _______________________________________ http://uwodzenie-mezczyzn.blog.onet.pl

A jeszcze pytanie, jeśli zechcesz odpowiedzieć: jaka jest między Wami różnica wieku? ___________________________ http://uwodzenie-mezczyzn.blog.onet.pl

Gość ciamciaaaa
kup jej super kiecke na ten bankiet i powiedz ze bedzie wygladac pieknie i ze koniecznie ma w niej isc. Powiedz jej ze jakosc, a nie ilosc sa wazne i idz z nia do sklepu

Gość mężus goguś
jakoś nikt nie zauważył, ze ta żona dentystka jest. Czy lecząc ludziom zęby też używa tańszych medykamentów, bo więcej może ich zakupić??? Bzdury jakieś facet opowiadasz. Nie wierzę w to. Myślisz o kochance, a nie pomyślałeś, by umówić jej wizytę u STYLISTKI, która wytłumaczyłaby jej wszystko. Wskazałaby jak ma się ubierać, by prezentować się odpowiednio na oficjalnych spotkaniach, przyjęciach i takich tam. Nie wierzę, że osoba jakby nie było z wyższym wykształceniem nie wyczuwa, że pewne sytuacje wymagają odpowiedniej oprawy, że nie jest w stanie zrozumieć twoich tłumaczeń. Goguś jestes i tyle :o

Gość mam tak samooo
no ja tez w to nie wierze, to ze na codzien chodzi w dzinsach nie znaczy ze na bankiet tez tak sie wybierze

Gość ondg
A nie pomyslales o tym,ze jak raz pojdziesz z kochanka na bankiet to juz potem do konca zycia bedziesz musial z nia wszedzie chodzic?? Bo co, zaprosza Cie na jakas firmowa impreze, urodziny kolegi z pracy, czy cokolwiek i przyjdziesz z wlasna zona a na tamte spotkania z "niby"zona?? Przeciez wszyscy sie zorientuja,ze cos tu nie gra, ze to nie ta sama osoba. Na bank sie wyda. Wez lepiej zabierz zone na zakupy albo do stylistyi przestan szukac pretekstu do zdrady.

Kup jej kilka ubrań, które są w/g Ciebie w dobrym guście i GRZECZNIE POPROŚ, zeby na oficjalne spotkania zakładała te rzeczy i już. Nie wiem co za problem

Gość zmanierrowana krytykantka
unijny test iq ten tekst jest zajebisty zawsze ilekroc go widze sie smieje

eh, doczytałam i widzę, że nie o ciuchy tu chodzi tylko oklasyczny przykład pana na rozdrożu. Był z żoną kiedy był nic nie znaczącym szaraczkiem i była dobra. Ale teraz się awansowałao i razem z awansem przyszło przeświadczenie, że się zasługuje na kogoś "lepszego" Ta lepsza to powinna być oczywiście młodsza, wyższa i koniecznie szczuplejsza. Żeby się można nią było pochwalić przed innymi. Już podjąłeś dezyzję, że zdradzisz żonę, więc nie wiem czego tu szukasz. Przyzwolenia? Masz. Idź i nie marnuj życia kobiecie. A swoją drogą straszne kompleksy musisz mieć, że się chcesz w ten sposób dowartościować.

Gość 1 kotkaa
masz gg??? jestem zainteresowana

Gość paprota
na mój gust to prowokacja no ale jeśli to tak ; chodze do dentystki i te z niby kobieta wyższe wykształcenei a opalona mocno chyba na solarium do tego perłowa jasna szminka jakieś takie tanie kolczyki plastiokowe z bazarku a ma około 45 lat więc czasem wykształcenie nei ma nic do stylu ubierania sie. Moim zdaniem to powinienes pogadac z żoną , że jak idzie z Tobą na te oficjalne wyjścia to powinna sie ubrac jakoś stosownie. Jak nie wiem jak to niech idzie do sklepu jakiegos lepszego i tam personel jej doradzi w co ma sie ubrać. Chociaż na mój gust to ty jestes baranem . który szuka chyab pretekstu żeby miec kochankę ten nowobogacki burżuj sie znalazł heheheh

Gość takie tam duperele...
Twoja żona ma zdecydowanie zły gust i Ty jesteś tego najlepszym przykładem!