Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandydatnastudia

Czy mam szanse? Studiowanie...

Polecane posty

Gość kandydatnastudia
czyli ta nieszczesna biomedyka bedzie mnie interesować tak myśle (bardzo lubie zagadnienia medyczne.. tylko niezdana matura z biologii jako przedmiot rozsz. nie pozwala mi studiowania medycznych kierunków ..no cóż, jakby nie patrzec miałem dużo zaległosci.Praktycznie 1 klasa była przeleżana non stop w szpitalu nie ma się co dziwić) A na uczelni jest wiecej egzaminów ustnych czy pisemnych? E no psychologia tez mnie interesuje Filozofia brzmi tak mądrze :D (nudna?) Prawo jak najbardziej ok (a jakie prawo ? prawo rodzinne,karne)

ja mialam prawo rodzinne i jakies jeszcze jedno, ale nie pamietam.. Ale to tez dosc ciekawe bylo :) zreszta wiekszosc przedmiotow cos tam dawala, czegos uczyla. Prawie co semestr pojawia sie jakas psychologia, co tez jest super. takze nie zastanawiaj sie, tylko sie rejestruj ;) ja juz ide spac, jak bedziesz mial wiecej pytan co do przedmiotow, to pisz, w miare mozliwosci ci odpowiem :)

Gość kandydatnastudia
dziekuje, jesteś kochana. Ja tez uciekam. Dobranoc, kolorowych snów jeszcze raz dzięki! P.S musze przewertować wszystkie te pedagogiki jutro:D heh troche ich jest buziaki

Gość kandydatnastudia
witam wszystkich ;))

Gość kandydatnastudia
Ellinka :) O jestes :) i jak Ci się studiuje?

dobrze, biorac pod uwage, ze czasmai mam dosc polowa ludzi na kierunku ma nerwice i w roku magistra broni moze z 5 osob to w sumie luz :classic_cool: :o

Gość kandydatnastudia
:I a studia ciężkie??:) bo pewnie dziennie sie uczysz

no ciezkie, czasami mysle ze moglam isc na zarzadzanie i miec luz :classic_cool: no ale chce sie robic co sie lubi i zarabiac jakas kase to trza sie pomeczyc

Gość kandydatnastudia
no i masz w zupełności racje :)! A co można robic po tyym kierunku? :)

generalnie wszystko, byc programista, pracowac jako elektronik, automatyk, w firmach produkcyjnych

przy czym ja chce pisac prace z automatyki/elektrotechniki smaochodowej wiec raczej w jakies auta pojde

Gość kandydatnastudia
Ooo :) no to jestem pod wrażeniem!: )

Gość kandydatnastudia
Dobry wieczór :D :)

Gość knst
czy na zaocznych studiach jest WF ?

Gość knst
jak to w ogóle jest na studiach?

Gość iuh
podbiam

Gość eheheehheheheehheheheheh
w zeszlym roku na wydzial ped, na uw, bylo 8 osob na miejsce a w tym cos ok 6.5 osoby na miejsce na studia zaoczne II stopnia, mam rozmowe w srode.o zgrozo.. a tobie polecam, a skad jestes w sense miasto jak z warszawy to wszechnia polska, ja tam zrobilam licencjat, a na maturze mialam same 2. a w tym roku na uw, mam zamiar dokaczyc dziela. tam dostac jest sie nie trudno, a i na dobra uczelnie po tym licencjacie mozesz isc na mgr. wiec spoko

Gość eheheehheheheehheheheheh
ktos tam naisal ze na ped latwo sie dostac, ha zalezy gdzie, bo wiecie moi mili studiowac moze kazdy, ale nie wszedzie:) dobranoc