Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takirrra

przepis na chłopca

Polecane posty

Gość takirrra

mam cudne trzy dziewczynki :) chciałabym jeszcze mieć chłopca, tak za kilka lat o owulce wiem, co jeszcze....

Gość takirrra
napiszcie przynajmniej co jadłyście, może to ma znaczenie

Ja jadłam olej z wiesiołka i mąż brał cynk ale akurat w tym cyklu co zaczęliśmy brać, się udało.....jestem w 4 miesiącu ciąży i to moje pierwsze dzieciątko ;) I bez znaczenia czy by był chłopiec czy dziewczyneczka ale jest chłopiec....

Gość takirrra
a specjalnie to braliście ? gdybym miała mieć czwartą córkę to też przezyję :) ale w pewnym momencie płeć zaczyna mieć znaczenie, przynajmniej u mnie

U ciebie to napewno ma nie wątpię.....ale słyszałam, że musielibyście sie starać tuż po owulacji.....albo w samą...kup sobie test owulacyjny najlepiej.....

Starania o dziewczynkę zaczynają się nawet przed owulacją, plemnik żyje ok. 3 nawet 4 dni i jeśli trzeba to sobie poradzi.....

a chłopiec to najlepiej wstrzelić się w samym środku jeśli masz regularne cykle to można to jakoś zorganizować.....;)

ale tak szczerze moi rodzice tez probowali i 4 dziewczynki.....;) To musi być uwarunkowane genetycznie...... U mojego męża sami chłopcy.....;) Po tej ciąży chcialabym mieć dziewczynkę ale też nie wiem jak to zrobić ;0

najlepiej jeść to co jest płci męskiej: dynia odpada, słonecznik ok... itp...:o kobieto masz 3 dzieci czyli mozna sadzic ze jestes po 30 i uwazasz ze jak będziesz jadła odpowiednie pokarmy to wykształci ci się chłopak a nie dziewczyna?? jezu na jakim ty świecie zyjesz??

Gość takirrra
dlaczego uważasz, że dieta nie ma znaczenia? tylko wydaje mi się, ze bardziej u mężczyzny myśmy celowali w owulacje, efekt taki a nie inny

i co myślisz ze jak zjesz czekoladę to bedize chłopak a jak ogórka to dziewczyna?? powiedz to lekarzowi, gwarantuję ze będiz esię śmial dobre 15 min:o

wiece co ja to nie wiem ile prawdy jest w tym co sie zje itp ale cos chyba jest w tej owulacji,moja kolezanka wspolzyla po owulacji i ma coreczke,my z mezem stralismy sie o dziecko 4 miesiace,lekarz wypisal luteinie i mialam ja zaczac brac w 16 dc cyklu,mialam cykle 30 dniowe i nawet wiecje wiec chyba byla w tym dniu owulacja,wspolzylismy z mezem noi bylam na usg w 15 tc i lekarka powiedziala ze widziala jajeczka:-) nie jestem jeszcze pewna tej diagnozy ale 15 lipca ide na usg polowkowe i wtedy juz pewnie sie dowiem co tam kryje sie w brzuszku