Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura L

Przyjaciółka pocałowała mojego faceta!!!!!! Na moich oczach!!1

Polecane posty

Gość Laura L

Jestem normalnie nieziemsko wściekła i wkurwiona! Wczoraj były jego urodziny, a ona też mu składała życzenia bo w sumie trzymamy się razem jeszcze z kilkoma osobami. I po takich tam standardowych życzeniach powiedziała "a to żebyś je zapamiętał" i się w niego wpiła!!!! W sumie to był tylko taki cmok ale baardzo długi, przynajmniej mnie się taki wydawał. Inni się śmiali a ja jestem na nią tak wkurwiona że sobie nie wyobrażacie. CO to wogole było!?

Gość to nie jest twoja przyjaciółka
uwierz, ja z taką szmatą, co lepi się do mojego męza już parę lat jestem zmuszona przebywać :P

Gość szokenes
hehe fajna przyjaciolka ja bym ja abila, znajac zycie jak jej pow ze jestes wkurwiona to powie ci ze nie wie o co chodzi i ze to nic takiego

Gość Laura L
Zapytałam ją co to w ogóle odstawia? I powiedziałam że się zachowuje jak dziwka. To akurta prawdziwe życie, ale moż e pomysł ona zabrała z jakiegos filmu cyz serialu.

Gość Laura L
No szmata, ja już wogle nie chce miec z nia nic do czynienia. Facet nic, stał zdziwiony no a w końcu ją od siebie odsunął. On tez uwaza to za dziwne.

no Twojemu facetowi się akurat nie dziwię - zaskoczyła go, co miał w sumie zrobić. Mnie tak kiedyś zrobił 45 letni góral, kiedy byłam na nartach - kurwa, jakie to dziwne uczucie, jak ktoś, po kim się zupełnie tego nie spodziewasz tak nagle, zupełnie znienacka i to przy wszystkich ...

Gość jesli w policzek
e tam kazdy kazdego całeje gorzej w usta wtedy widocznie nie ma co scieniac jest nim zafascynowan

a bym chyba taka kurwe zabila weź sie zemścij jakos co se szmata bedzie pozwalać

Gość Uśmieszek07
A ja bym na spokojnie porozmawiała, zapytała dlaczego tak zrobiła i jakby jakoś starała się wytłumaczyć i naprawić to co zepsuła to bym wybaczyła...

Gość Hehe Heheowicz

Gość kkkkkk21
znajac moj temerament wytargalabym ja za wlosy, albo strzelila w ryj :P tez przy wszystkich :D

Proponuję, żebyś zamknęła swojego faceta w klatce. Trzymaj klucz przy sobie, żeby żadna szmata go przypadkiem nie dotknęła. A jak będie mial urodziny, imieniny czy inne takie okazje to zakładaj mu worek na głowę. Czy Ty kobieto (?) nie masz większych zmartwień? Kurcze, ja do tej pory witając się z bliskimi (powtarzam - z bliskimi) znajomymi czy przyjaciółkami zawsze daję buziaka i czasem jest to w usta, i odwrotnie, moja partnerka też takiego buziaka dostaje. Nikt nie robi z tego tytułu afery :O Widocznie nie ufasz swojemu facetowi skoro tak Cię to wzburzyło :O

Gość królewski prześmiewca
mało stanowczy facetm daje buziaka z języczkiem

Ania - no proszę Cię... :D Myślę że doskonale wiesz o czym pisałem :) Faceci liżą moją partnerkę, bo ja obśliniam ich samice :D

Gość no no nonono
trzeba bylo tez ja szybko mocno uscisanc zeby zapamietala

Mało stanowczy w twojej powyższej wypowiedzi odczytuję głęboko skrywaną frustracje tym, ze obcy faceci ślinia Twoja kobietę;P Do tematu- gdyby jakaś zdzira wpiła się w mojego faceta- dostałaby w ryj:D

Doprawdy - za cholerę nie wiem na jakiej podstawie wyciągnęłaś takie wnioski :O Wkurza mnie tylko jak wyciera usta w rękaw a ślina mojego kolegi spływa jej po policzku :O On ma jakąs chorobę ślinianek i tu tkwi jego przewaga, ale wterdy opluwam jego żonę i szanse się wyrównują :classic_cool:

Gość rany
kto takie zamierzchle tematy wyszukuje?!?!!?!? i po co?