Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

ja tam z neurosą juz kilka razy gadałem, jest git, należy do naszej grupy......

specjalnie wybralas te slowa :O powinni stworzyc dla mnie emotikon [frustrat sexualny] :D dobra, postaram sie dzisiaj powstrzymac, aczkolwiek dzisiaj moja frustracja osiaga chyba apogeum..

🖐️ 11 godzin w pracy z czego 5 przestałam przy stole ,ale upiekłam własnie ciastka Papierówki w modyfikacji-jedne z cynamonem , figami i rodzynkami, drugie z wanilią dynią słonecznikim i płatkami migdałów pycha! spróbowałąm po jednym, reszte zaniose jutro moim pracownikom:)

a ja jutro bede robic z moja burżujką ciasto czekoladowe francuzi to wpierdalaja jak sery

Turquoise ... normalnie mnie rozwalasz :D:D:D ciekawe czy ja zniknę to ktoś o mnie w ogóle zapyta ? :( :P

czarna do czego pijesz? bo nie w temacie chyba jestem

Pestusia, ja napewno to zauwaze ! Jestes tutaj jak ten filar, co jak sobie pojdzie w pizdu, to wszystko runie 🌻

Czran...jestes bardzo miła ale myślę że przesadziłaś ;) mimo to dziękuję ;)

a co ja takiego Pestusia powiedzialam? :D to nie mialo byc wybitnie zabawne hehe

Cześć, znowu tu jestem :) Czy Wy nic innego nie robicie, tylko siedzicie na kafe, a przede wszystkim na tym temacie?? Bo ja za każdym razem jak wchodzę, to nie czaję o co chodzi :) Teraz znowu mam tyły... Motorniczy, streszczenie?? Jak ostatnio?? Bo widzę, że coś mnie znowu ominęło...

Desiree, nikt nie dokonał odkrycia wartego nopbla, więc spoko avatarów na kafe nie będzie , o ile mi wiadomo zróbcie sobie linka w stopce, jak ja;)

Czarna 🌻 Desiree...nie lubię skakać po tematach ;) przywiązuję się do ludzi powiem Ci ;) Turquoise 🌻 uwielbiam Cię czytać ;)

Pestka, Ty, Czarna i Tamari to dla mnie swieta 3 tego topiku ❤️ bo teraz to siedze wlasciwie tylko na tym :D strace popularnosc na uczuciowym :(

Ja też się przywiązuję, ale skaczę czasem po innych :) Ale skąd tyle czasu, żeby całe dnie przesiedzieć?? Ja bezrobotna jestem i mi nie wystarcza dnia, żeby za Wami nadgonić ;)

Turquoise ❤️ :) ja też polazłam z uczuciowego ;) ale co mi tam :) lubię tu być i tutaj sobie siedze :):):)