Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

Frr... uspokuj się :P no dobra...ale w policzek tylko 👄 Desiree...ja też tylko czasem wpadam na chwilkę :)

Pestusia 🌼 ja wlasnie staram sie ich wyciagac brutalnie z ich konców świata, przez to mowia, zem wredna :classic_cool:

Uczuciowy nigdy mnie nie ciągnął, kiedyś jakiś urok miało jeszcze erotyczne, no i posmiać można się było, a takizej legendarnej juz macicy zochy

Frr dobry wieczór i dobranoc :) Tyłkowe tematy?? To dawajcie :) Tylko nie piszcie za szybko. Idę teraz na wieczornego papieroska, a potem się właduję do łóżka i mogę zejść na tematy tyłkowe i każde inne :)

A nie wiem, miałm długi odwyk od kafe, w tym tygodniu tylko jakoś tutaj przesiaduję, bo zobaczyłam Papierówkę:)

ja się nie znam na tyłkowych tematach hehehehehe... jak idę spać to dopiero zaczynają gadać :D:D:D

ale Tamarki nie ma :( a rozmowa o analu bez Tamari to jak .. jak.. jak.. jak 1,5 roku bez sexu 😭 sorry, osobiste frustracje ze mnie wychodza :(

Na erotycznym kiedyś było nawet ciekawie :) Teraz niestety zdominowane przez małolaty... Tak mi się zdaje przynajmniej, bo dawno nie byłam... Dobra, idę na tego fajansa.

Turkusik, no to może się bzyknij spotrowo, jak masz oszaleć... chociaz IMHO to nie smakuje tak dobrze...no ale jak wiadomo czasem trzeba:P

czarna:) przestan:) wykolejony🖐️ kreda[nadal nocki mam przespane]:) pestka😘 😘 desiree:) pa dobranoc:) ide wczesniej sapc dzis:) pa

E, gupki, Wy mi sie spodobaliscie to zaglądam a papierkowa znam dłuuugo, i w realu sie spotkac nawet nam udało:)

co to jest IMHO? frr a ze mna toś sie nei pozegnal 😠