Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

a ja mam 2 wady, tzn mam wiecej pewnie, ale te sa wybitne (ale chuj, poza tym jestem zajebista, wiec ujdzie :classic_cool: no wiec jedna z tych wad to bałaganiarstwo (a paradoxalnie lubie sprzatac, tylko mi sie nie chce :D ) jak znajomi do mnie przychodza czasem niespodziewanie, to tylko wchodza do pokoju i przenosza rzeczy z jednej kupku na druga,zeby bylo gdzie usiasc:D:D:D

haha Tamari, dobrze ze na brudnych :D Ja postanowilam tuz przed wyjazdem posprzatac pokoj, ale tak na dobre. Nawet choinke wreszcie spakowalam i schowalam. Ale jak po 3 dniach w pokoju dalej byl istny bajzel, ze az skakac musialam, zeby sie do łózka dostac, przyszla z pomoca moja siostra :D I nauczyla mnie jednej bardzo waznej rzeczy : "sprzatanie nie polega na nadawaniu rzeczon miejsc tymczasowego zamieszkania, ale zameldowania stałego" :D:D:D bo wszystko co mi kazala cos z tym zrobic, to mowilam "no tymczasowo poloze to tu.." :D

hahaha Turkus ja wszystko do szafy wrzucam. pozniej z szafy na lozko w celu ułożenia wszystkiego ladnie i elegancko. po czym nie mam czasu i znow do szafy. a lubie porzadek;) Tamari po przeprowadzeniu inwentaryzacji w lodowce i szafkach. na obiad bedzie ryz. do wyboru masz bardzo wyborne sosy ketchup lagodny i lub musztarda angielska ;)

Cichuteńka - z calym szacunkiem dla Twoich chorych przekonań i Ciebie samej, ale - wypierdalaj stąd z łaski swojej please ;) :classic_cool:🖐️

Brunet, ja do szafy wrzucam tylko jak ma sie zjawic jakis męski okaz, na ktorego aktualnei poluje ;) wtedy wrzucam wszystko do lozka, do szafy i na dach (tzn na gore szafek, tak zeby nie bylo widac) i modle sie, zebym akurat nie musiala nic wyciagac jak on przyjdzie, bo wszystko wyleci jak szafe otworze :D raz jak przyszedl taki chloptaś do mnie, to mu chcialam jakis breloczek z wieza eiffla pokazac, i otwieram szuflade, widze breloczek, wyciagam szybko nie patrzac i mowie "ta daaaaaam" - patrze on sie smieje, patrze na brelok a tu plaster wosku do depilacji sie przykleil 😭😭😭

czy ta Cichutenka to jakas prowokacja? bo nie wierze, ze takie zjeby naprawde zyja :O

zasnalem nad kawa rano :D gdzies przed osma, do po dwunastej :o a tobie sie w koncu udalo mowisz :D

mam nadzieje ze to cos bardzo waznego bylo :p a ja sie nei chcialem klasc, ale organizm mi sie zbuntowal chyba :D 🖐️ jarus :D

nie odrozniam w smaku jednego od drugiego pije cole light bo ma mniej kalorii :classic_cool:

jak mówi mój kumpel - KŁADĘ NA TO :P i tak niespecjalnie lubie jedno i drugie, a pije tylko dlatgeo, ze ma mniej kalorii od soku a jest lepsze od wody :O

:D podejrzewalem ze cos waznego wlasnie najpierw pepsi potem cola 2x potem cole z pepsi potem cola i pepsi i nie oddzwaniaj

rządzi bananowy :classic_cool: ewentualnie ananasowy lub ananasowo-kokosowy ;)

jestem, musialam dokonczyc obiadi partyjke na kurniku sobie zorbilam :) ja wole pepsi a z sokow kocham z czarnej porzeczki i kaktusowy, mniam tak do tematu :D

nalezy sie nalezy, a to cale 2 miesiace masz wolnego ? co Ty nauczycielka jestes ?:)