Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

Nie, nie kazdego , prawde mowiac malo mnie to interesuje. ale przyznasz ze Twoj sam sie narzuca. przychodze rano, jest Kreda. Przychodze w poludnie , jest Kreda. Przychodze po poludniu, wieczorem, jest Kreda. Przychodze w nocy, nad ranem, Kreda:O Zaczyna to byc irytujace i godne politowania. :o Czesc Zlosliwa 🖐️

To Ci zazdroszcze. :) U mnie tez zaczal sie przyjemnie ,ale nie w tym sensie. Taki maly blondynek postanowil dzis obudzic mnie buziakami. Ale to nie pomoglo , wiec postanowil skusic mame ciastkiem:)

Nie jestem konfliktowa, ja BYWAM konfliktowa :P Ameryki nie odkrylas. Twoja CIAGLA obecnosc, sprawia ze z coraz mniejsza checia zagladam na topik. I prawdopodobnie poszukam sobie innego. Chociaz zrobie to z OGROMNYM zalem , ze wzgledu na wyjatkowe osoby tu piszace, ktorych ze swieca szukac na kafe.

Papierowe nie porownuj tego. Ona tu siedzi ZAWSZE . Biorac pod uwage czestotliwosc odpowiedzi jakie tu pisze , mozna wywnioskowac ze cala reszte robi w przelocie. Zreszta, ja wiem ze macie troche racji, i ze to nie madre , ale nie moge jej zniesc i nic na to nie poradze. Nie mozna nic napisac, zapytac , odpowiedziec bo zaraz jest KREDA. No nic nie poradze ze tak na jej tle mam :P