Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boniboni

Kto tak jak ja ma dziwnego kota???

Polecane posty

Gość mam kotke 9 tygodniowa
Moja Tosia lubi jesc paprkarz szczecinski, pączki :D,babeczki biszkoptowe z nadzieniemk malinowym-musze je jej nakruszyc do mleka ,bo inaczej nie wypije ani kropli,a martwie sie bo odkad ja wziellam to nie tyka sie wody,ani mleka...ehh ile to juz miseczek poszlo do zlewu wylanych bo nie pila :( martwie sie bo jst strasznie chuuuda!! Iwybrzydza z jedzeniem.Cos nowego najczesciej ja nie interesuje.Co mam robic?

boniboni Moja kot jest strasznie dziwny:? Lubi pic zielona herbate, jesc chipsy i wlazic do wanny kiedy ta jest mokra... powiedz kotu zeby sie ogarnał..:O:O:O

mój kocur uwielbia lody, poza tym kocha wizyty u weterynarza, jak trzeba poczekać chwile to dobija sie do gabinetu, skrobie drzwi i miauczy, żeby go wpuścił, weterynarz sie w nim zakochał :D chyba ze wzajemnością. Poza tym kicia sika i robi kupkę do ubikacji jak człowiek. Zjada wszystko z talerza, który stoi na stole ale jak tylko nałoży mu się to samo do miseczki i połozy na podłodze to nawet tego nie powącha. Spi w dziwnych miejscach jak np. wnętrze pralki czy telewizor. Ma już 17 lat i panicznie boje się chwili kiedy odejdzie :(

Gość
mój kot nie lubi łapac myszy bo za leniwy jest. Pozatym wielki rudy prążkowanyi wyglada jak Garfield. Do tego gryzie każdego kto go glaszcze jesli zabiera sie reke-to on decyduje kiedy ma sie go przestac głaskac :D Zawsze biega za domownikami przy nodze jak pies, lubi godziami lezec mi na oknie. W wolnym czasie czyta moje teksty na kafe-nawet w tej chili widze ze próbuje zagladac mi przez ramię. No i podejrzewam go o kilka podszywów. A tak pozatym to jest ok :D

dajecie kotom mleko?? mi weterynarz powiedzial ze nie wolno i kupuje mu specjalne mleko dla kotów

aha, no to niewiem , tak mi powiedzial ze cos tam jest w normalnym mleku jakas laktoza i koty tego nie tolerują, maja biegunki itd. kupuje mu whiskas mleko dla kotów.

a tak wogóle to uwielbia jesc wolowinke surową sparzona wrzątkiem, tez podobno nie powinno sie dawac surowego mięsa, ale czasem mu daje.a obcinacie kotom pazurki? ja obcinam bo przy zabawie takimi szponami nie obciętymi potrafi niezle zadrapać

Gość noo.a
Moja kocica pomimo,ze ma wode w miseczce,uwielbia wypijac wode kwiatkom z wazonu.Jak kwiatkow jest malo,to je pyszczkiem wyciaga i rozrzuca po calym stole,a jak jest caly bukiet,to tylko pyszczek wpycha,zeby dostac sie do wody i pije.

Gość meduzaczka
Oj dużo by pisać..mam 3 koty. Jeden toleruje tylko facetów, kobiety ignoruje i ma wybitne tendencje do pyskowania, wystarczy za coś go opierniczyć to będzie pyskował jak najęty i to takim dziwnym szczekaniem...hahaha. Następna kotka np zawsze jak jest głodna to przychodzi i strzela popisówę tzn. kładzie się przede mną na podłodze i turla tak długo aż coś dostanie..Uwielbia gryźc folię co mnie doprowadza czasem do szału..i dostaje ataku ekstazy na zapach oliwek...A trzeci to największy rozrabiaka...skacze na wysokość mojej głowy a zaznaczam że nie należę do niskich osób..Śpi zawsze w łóżku i nie da się go przegonić..a śpi tylko na głowie mojej córki..doskonale udaje aniołka jak coś zmaluje, mruzy oczka i się przymila więc od razu wiem że coś wywinął.. świetnie aportuje..ciągle nosi różne przedmioty w zębach po całym mieszkaniu, czasem wielkości jego samego...je przeróżne rzeczy np. kiwi...przytulać lubi się tylko w łazience, gdy ktoś w niej jest to automatycznie jest molestowany o przytulanie..w ogóle chodzi wszędzie za nami i nie mozna nigdzie zamknąć drzwi bo wtedy dobija się strasznie...To tylko namiastka ich wybryków..

Gość pesetka
Moj kot uwielbia wodę, potrafi zasnąć w umywalce, w nocy ma godziny miłości i przychodzi do mnie kładzie mi się na brzuchu a łepkiem przytula się do mojej twarzy i oczywiście budzi mnie na pieszczoty:P Dodatkowo muszę chować przed nim majonez i masło bo potrafi bardzo dużo tego zjeść. Również przepada za ogórkiem zielonym i ciastem drożdżowym. Od sąsiadów kradnie palki kiełbas. A najsłodsze są jego shrekowe oczy które naśladuje genialnie. I tak na koniec to straszna panienka z niego mimo, ze to kocur :)

Gość N A T A
Mój śpi ze mną pod kołdrą , je chipsy ;) I jak wchodzę do pokoju to siedzi na biurku i skacze na mnie i się łaśii ;D A jak kłade się spać to kładzie mu się na głowie ;)

Gość N A T A
Mój śpi ze mną pod kołdrą , je chipsy :) I jak wchodzę do pokoju to siedzi na biurku i skacze na mnie i się łaśii :D A jak kładę się spać to kładzie mi się na głowie :)

Gość gość
Moj kot otqiera drzwi poprzez wskakiwanie na klamke , jak wracam z zakupmi on juz przy siatach i do kazdej musi wejsc a jak wyciagne z siatek jego karme to tak dlugo sie przy niej lasi az mu ja dam , no i jak chce pic to tylko z laxienki wskakuje na pralke i czeka az ktos przyjdzie i odkreci mu wode w umywalce a jak spi mozna z nim robic co sie tylko chce

Gość gość
Mój kot sam odkręca sobie wodę i pije z kranu ;-)

Gość gość
Moja kotka siada na parapecie i cwierka razem z ptakami :D

Gość Alter ego1
Moje lobuzy = Brandy ,ktora siada z Mezem przed tv I tak sobie ogladaja najczesciej pilke nozna albo snooker ..Maz jest dla niej numerem jeden ,potrafi usiasc na przeciwko i wpatrywac sie w Niego dlugo mruzac oczeta i mruczac ,mnie traktuje jako zlo konieczne ,ale czasem bawi sie ze mna w chowanego :P Z koleji Pan Wasik to tchorz jakich malo ,jak tylko sie lekko wystraszy to leci sie chowac az sie kurzy za nim ,codziennie rano wskakuje na wyrko ,skrada sie na koldrze i gniecie kluski na moim brzuchu az sie obudze ,czesto w nocy wlazi na lozko i traca mi twarz pyszczkiem zeby go glaskac .. :O Jak biore kapiel to bedzie drapal w drzwi lazienki i "krzyczal" tak dlugo az sie go wpusci po czym wskakuje na kibelek i obserwuje mnie w wannie :D

Gość gość
Moja kotka to istna zlodziejka swiecidelek.... do jubilera ja dac to by wszytko wyczyscila. Czasem zastanawialam sie czy w po przednim wcieleniu sroka nie byla:-)

Gość gość
Moja perska uwielbia chipsy, jak słyszy szelest paczki to wariata dostaje, śpi na poduszce obok mojej głowy albo miauczy żeby ją położyć na moim dekolcie i tak zasypia