Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boniboni

Kto tak jak ja ma dziwnego kota???

Polecane posty

Gość boniboni

Moja kot jest strasznie dziwny:? Lubi pic zielona herbate, jesc chipsy i wlazic do wanny kiedy ta jest mokra...

Gość you will always be mine
Moj kot lubi wskakiwac do wanny z wodą. To dopiero z niego dziwoląg.

mój lubi jeść pomarańcza i winogrona wydaje dziwne odgłosy goni własny cień śpi jak człowiek pod kołdrą

Gość boniboni
heh widze ze nie tylko ja mam takiego orginalnego kota :).

jabłka też wcina chipsy tez - ale tych mu nie daje bo są za słone.

Gość bliblablo
moj kot zajada sie oliwkami, ale tylko czarnymi i kukurydza z puszki ;)

Gość boniboni
Pierwszy raz mam kota od roku przybleda mala miauczal mi pod nogami to go wzielam...mam pytanie czy to jest normalne kiedy on jest na polu i widzi mnie to niedaje sie zlapac ale biegnie za mna i miauczy????

Gość ankkkkkkka
tesciowej kot wychowywał sie z dwoma psami i przejał duzo psich zachowań,natomiast jeden z psów zacząl łapać myszy:)

moja kicia uwielbia parmezan, wszystko jest w stanie z nim zjeść, a poza tym to lubi wszystko jeść to co ja jem...

ale z tą wanną mokrą to każdy kot lubi i większość kotów również pije wode z kranu bierzącą

Gość bliblablo
i zcasami spi na plecach jak czlowiek z lapami rozwalonymi we wszystkie cztery strony swiata :D

Mój śpi chyba 23 godziny na dobę. Jak dziecko wyjeżdża, to z tęsknoty za nim kot mnie gryzie po łydkach. Boi się wychylać przez okno. Prawie nic nie je, ale groszek konserwowy od czasu do czasu owszem.

Gość boniboni
moj czesto spi u mnie w szafie na moich ubraniach i na poduszce obok mojej glowy

Gość boniboni
O! i jeszcze ser zolty lubi

Gość bliblablo
moj je za to o wiele za duzo(jak tylko wejde do kuchni , slysze jego tup,tup,tup i MIAUUU) wazy juz ponad 6 kg...to chyba troche za duzo :( , ale jest bardzo leniwy i rzadko udaje mi sie go namowic na sport

Gość bliblablo
w szafie w ubraniach, owszem,ale tylko w zimne dni.Ma biale futerko, kilka razy polozyl mi sie na czrnych ubraniach 😠

mój uwielbia wodę, pije ją z konewki, a czasem wyławia łapką i z niej zlizuje...i wannę też uwielbia, przesiaduje w niej, uwielbia biegać za piłką, jak pies

Sport w wykonaniu mojej kotki to spacer z pokoju do pokoju. Sport ekstremalny to wykonanie wskoku na łóżko.

Mam dwie kotki, obydwie są nie ten teges :D: - podpijają mi kawę - namolnie włażą do szafek ( same sobie otwierają) - żrą jednego tylko kwiatka - uwielbiają folię plastikową jeść - zawsze włażą mi pod nogi, zwłaszcza jak niosę coś

Gość boniboni
A moj jest wprost przeciwnie strasznie chudy i maly jak na swoj ''wiek'' przestal rosnac chyba. Ma 4 miski, jedna ze swieza woda druga z suchym jedzeniem trzcia z mlekiem a 4 z mokrym jedzeniem ktore daje mu raz czasem 2 razy dziennie a i tak jest straszny patyk

Gość boniboni
moj sam sobie drzwi otwiera jak sa lekko uchylone staje na dwoch lapach i je pcha. Ja mojego kota wypuszczam na pole wiec to moze dlatego taki chudy bo biega calymi dniami

3 - bo po prostu wtedy jest spokojny o swoją przyszłość! :D Jak jest w misce, to mu raczej nikt tego nie wyje.

po każdym użyciu czyścimy kuwetę, bo się dwa razy nie załatwi. Kupę i siusiu robi osobno i nie załatwi się gdy ktoś patrzy

Gość boniboni
3 twoj kot musi byc rzeczywiscie dziwny... moj jak mu posprzatam kuwete to odrazu do niej wlazi i sie zalatwia czasem jeszcze jej nie odloze na miejsce a on juz w niej siedzi

O, moja ma to samo: nie siknie dwa razy do tego samego żwirku. Jak się załatwia, to podnosi prawą przednią łapkę na wysokość głowy i nieruchomieje.

Gość boniboni
Hhahahahahahahaha dobre:)