Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalllaaaaa

jakie imię jest wg was najbrzydsze?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
mi sie nie podoba Zuza kurde imie fatalne a z meskich chyba Marcel, Franek no ale jak ktos tak da na imie to mnie to nie interesuje dziecko moze byc fajne, imie nie a no i Wiktoria coraz czesciej zaczyna mnie wkurzac dziwie sie jak mozna juz calkiem nie miec pomyslu na imie tylko dac takie jak wiekszosc

Gość sekunda2008
W większości nie widzę tu imion tylko zdrobnienia.

Gość heloooooo
moze slepa jesteś?

Gość ws
a czy sa wg was jakies imiona ktore wam sie podobaja? ja nie widze nic straszne w polskich imionach, natomiast dzesiki, nicole, keviny i denisy to dla mnie poprpstu obraz patologii.w

Gość Karolina33335576
Ja mam na imie Karolina i podoba mi sie to imie:) PODOBa mi sie też bardzo: +Karina *Aniela *Jolanta *Weronika *Oliwia to z damskich a z meskich: *Mikołaj *Jarek *Konrad *Tomek NIE PODOBAJA MI SIE: *KASIA!!! *MARTA!! *MARTYNA *WIKTORIA *Klaudia (wszystkie klaudie są.....) *Denis *Marlena *Grzesiek *basia *gosia *justyna *kryspin *kacper *Olka *Asia *Darek

dla chlopca: hubert, sebastian, szymon, zenek, sa megaohydne!! dla dziewczynki: ania, ewelina, justyna, ola nikola wiktoria i te wszystkie inne patrycje ;/

Gość Karolina33335576
szymon jeszcze fajne i hubert :)!!!!

dla chlopca: hubert, sebastian, szymon, zenek, sa megaohydne!! dla dziewczynki: ania, ewelina, justyna, ola nikola wiktoria i te wszystkie inne patrycje ;/

Gość p0onawiamm
KACPER!!! GRAZYNA,BOŻENA

halina, nie wiem czemu mam jakiś uraz do tego imienia i mam wrażenie, zę wszystkie haliny to wredne baby. bernard - też do najładniejszych imion nie należy. wioleta, też mi się nie podoba. tak poza tym to drażnią mnie wszelkie klony zagranicznych imion, pasujące do naszych nazwisk jak pieść do nosa :P

Gość Ania984
kciken a odpierdol ty się od mojego imienia że tak subtelnie napisze:) :) wszystkie przez was imiona tu napisane też mi się nie podobają - te wszystkie oliwki, jesiki, alany, denisy bleee rzygać się chce ;/ za 20 lat właśnie takie imiona jak Ania, Kasia, Justyna, Marek, Marcin ( i wszystkie te które uważacie za pospolite będą się wyrózniać na tle Nikoli , Wiktorekm i Angelik) Ja jak bede mieć dzieci zawsze chcaiłam córce nadać imie Wiktoria( po mojej babci) ale widząc to zatrzęsienie pewnie Wiktoria bdzie miała na 2 , a jak syn to Marcin, Marek .... Te imiona co teraz uważane są za posopolite np moje , cóż kiedyś taka moda była :)

Gość Ania984
sorki że tak bez ładu i składu napisałam

co sie odpierdol, po prostu nie cierpie zwyklych imion i juz ;/ no wybacz mialam w klasie 4 kasie, 4 anie, 3 ewliny i do tego julke ;/ 3 mteuszow boshh 2 mrki 2 michalow paskudne one sa tak samo jak te denisy itp, mnie sie np podoba moje imie bardzo:0 maria:)

Gość Ania984
Anna Maria smutną ma twarz....nanananana :) właśnie te wszyskie kasie, anie x 10 wynik mody ( w moim przypadku lat 80-siątych)

Gość ale własciwie o co tu chodzi
????;)

no wlasnie, a moda to najgorsze co moze byc, wszyscy chca byc modni boshhh i nie wyjezdzaj mi tu z bayerem fullem czy jak to sie pisze;//

Gość olabohaa
marzena :/ brzydszego imienia nie znam

Gość olabohaa
i jeszcze patryk... brzydkie jak nie wiem co, patryk-patyk

Gość ale własciwie o co tu chodzi
hehehehehehe jesteście obłędni ....

Gość fikolek
dałam synowi na imię Kordian, bo akurat w tym czasie najbardziej mi pasowało, dla mnie pięknie brzmi i jest w miare oryginalne. i tak się zastanawiamo co chodzi w tej dyskusji, choć trudno to takową nazwać.To co dziś jest na topie za pare lat będzie pospolite a moda na imiona typu Zosia Marysia co jakiś czas bedzie wracać i nasze gusta nie mają tu nic do rzeczy :)

Gość krym
Kciukiem, o matko, Anna Maria to nie Bayer Full, kobito!!!Oni jeszcze w pieluchy sikali, jak Czerwone Gitary to grały:O

Gość Ania984
jak wyżej Marysiu- Anna Maria to przebój Czerwonych Gitar, błysnełaś

Gość jolantatw
Maria kojarzy mi się z sierotką Marysią , Jarosław, Grzesiek , i wszystkie te zagraniczne spolszczone imiona

Gość brzydkie imiona to
Ewa, Jola, Grażyna, Mariola, Karolina, Oskar, Dawid, Jurek, Jasio, Franio - coś okropnego :P

Gość brzydkie imiona to
Patrycja, Oliwia jeszcze.

Gość a moja teściówka
mówi że Maciek i Dorota to nazwy wnętrzności świni...:D

Gość asiora222
Jak słyszę imię Gracjan to mnie trzęsie !!!!!!!! GRACIO do domuuuuuuu....

Chłopiec: Chryzostom, Saturnin Dziewczynka: Euzebia, Halszka jedynie te imiona troszkę mi się nie podobają..

Gość piekneone
klaudia to najohydniejsze imię na świecie:P