Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalllaaaaa

jakie imię jest wg was najbrzydsze?

Polecane posty

Gość kinder błeno
najbrzydsze: - dziewczynka: Dżesika, Nicolla, Amanda,Sabrina - chłopiec: Dastin, Kewin, Oliwier, Alex,Jakub(jakoś kojarzy mi się z kupą i nie wiem czemu teraz jest to tak popularne imię) podoba mi się: -dziewczynka: Nadia, Hanna(choć coraz mniej,bo staje się to imię bardzo popularne)Milena- to mój typ, najpiękniejsze - chłopiec: Aleksander, Dominik, Miłosz- dla mnie najpiepniejsze imie męskie, tak słodko dla małego chłopca Miłoszek, a dumnie brzmi również dorosły "Pan Miłosz"

Gość katerinapas
Dla mnie imiona zachodnio brzmiące, tak więc nie lubię Amand, Jessik, Dżastinów.Nie rozumiem tego trendu, ale zauważyłam, ze tego typu imiona mają dzieci z rodzin ubogich, patologicznych.Rodzice w ten sposób pewnie chcą poczuć się bardziej "światowi" Wszystkie staropolskie imiona dla mnie są jak najbardziej w porządku.

Gość katerinapas
kinder błeno- dla mnie Miłosz też jest najpiękniejszym imieniem, mój maly synek tak ma:)

Gość jghbn mm
ale wygrzebany temat.... Też właśnie zauważyłam, że rodziny patologiczne chcąc się w jakiś sposób poczuć wyjątkowe nazywają swoje dzieci imionami zachodnio brzmiącymi.Zenada.....

Gość wiesniareczka
a dla mnie najpiękniejsze na świecie imię to.............i uwaga to::::::;;;;oczywiście OSKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i może wam się nie podobac wy głupie pipki!!!mam was w nosie!!!

Gość ale to jest bez sensu
taki temat , zawsze bedzie klotnia . Jedna lubi chodzic w spodniach , druga w spodnicy . Jedna lubi rozowy druga niebieski . Ktos lubi paczki z drzemem , a inny jablecznik . Gusta , gusta , gusta.Jednemu podobaja sie bladynki , a drugiemu brunetki i sie nie dojdzie do konsensusu. A z imionami tak jest ,ze jak malo osob daje to sie nam podoba , a jak za duzo to sie przejje. ja k z piosenka ...

Od zawsze chciałam nazwać swoja córkę Julia... bo moja prababcia miała tak na inie, jej córka też... więc w pewnym sensie to jakaś tradycja rodzinna... ale ostatnio jest bum na Julki, więc chyba odpada.. A dla chłopca Aleksander :) po moim dziadku i po dziadku mojego chłopaka :)

Gość mnie się nie podobają
wszelkie spolszczone typowo zagraniczne imiona, a do tego Wiktor i Wiktoria. Koszmarrrrrr.

Gość 34ab
nikola,andżela masakra jakasa i jeszcze alan

Gość mnie się nie podoba
Sabina, Małgorzata, Mariola, Karina a z męskich: Franciszek, Jan, Antoni, Klaudiusz

Tak, Mariola jest paskudne, ja tak niestety mam na imię...:( mnie nie podobają się Andżeliki (co to wogóle za imię jest?!), Oliwki, Jessici, Anny (to już jest masakra totalna), Kaśki i Agnieszki. A dla chłopców przede wszystkim Bartosz (nie wiem co to za trend, to imię jest obrzydliwe), Denis, Igor, Wiktor, Marcel... Wymieniać można więcej, ale te są chyba takie najczęściej spotykane, szczególnie ostatnio.