Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nancy87

koniec rozmiaru 44 to ze mna??

Polecane posty

Mówię że jakby ci sie nie udało! Ale na 1000% ci się uda:) Nam wszystkim sie uda:)

ja wczoraj wazylam 79.5 adzis 78.8 os tam spada ale ja sie waze codziennie i to glupie

Gość mala kroweczka24
hej dziewczynki czy moge sie do was przylaczyc??no co gdzies napisze to pada topik :) moze tutaj sie utrzyma??? moja waga jakos w poniedzialek bylo 68,5 dzisiaj 67,4 kg. :) ale ja robie dietke taka cos 1000 kcal no i duzo pracuje tak wiec spadaja kilogramy :D wzrostu mama 167 cm. daze najpierw do 65 :) oby sie udalo!!!!

Gość BożenaOpole
hej! Ja też chcę się przyłączyć:) Mam 165 cm i ważę 85 kg. Mam też 21 lat. Zaczynam dietę Atkinsa (na której już byłam i wiem, że dla mnie najlepsza) A mam też pytanie do anna75nrw. Powiedz mi Aniu (?) co ty jadasz na diecie mięsno-białkowej, nie słyszałam o takowej ale wydaje mi się że do atkinsa podobna bo ja tez jem białko, troche tłuszczu i węglowodanów najwyżej 20 g. Dużo mięsa też lubię:)

Gość mala kroweczka24
bozenaopole w tamtym roku jeszcze tyle samo wazylam co ty :) wiec uda sie nam dziewczyny w grupie sila :P mam nadzieje tylko, ze przetrwa ten topik!!!

Gość BożenaOpole
acha no i popieram - KONIEC ROZMIARU 44!!!! :)

Gość BożenaOpole
Prawda jest taka że ja jak juz jestem na diecie to nawet chudnę, ale najgorzej mi wytrwać. Dlatego ja się z tego topiku nigdzie nie wybieram :) może on mnie zmobilizuje

Gość BożenaOpole
A jak się czułaś mała kroweczko po zrzuceniu blisko 20 kilogramów? pewno raj :) Ja dąże do 65 tyle mi wystarczy, jak się uda mniej to super ale nie będę się o to zbijać. Chcę po prostu wyglądać normalnie i 65 to mój cel ostateczny. 20 kg więc przede mną

Gość mala kroweczka24
cudowne uczucie, ale ciagle bylo za malo :) ja juz wazylam 62, ale przez zime troche przytylam :) wiec jak widzisz musze schudnac do tych 60sciu :) tzn. bardzo bym chciala, a marze o 55, ale to kiedys teraz wazne zeby bylo te 60 kg :) jak mowilam pierwszy cel 65 :) tak jak u ciebie....

OO Widzę że jest nas coraz więcej:) To świetnie w grupie siła!! Ja właśnie po śniadanku 200g kefiru:)

Gość mala kroweczka24
sara ja po owsiance po kawce no i juz wode wypilam :) zaraz zmykam do pracy na 11ta do 20tej nie chce sie, ale trzeba :) no i w pracy nie wiem co zjem musze po drodze kupic :)

fanj nie dziewczyny ze jestescie :))) rzem latwiej tak KONIEC ROZMIARU 44 poraz na 40 jak dla mnie hehehe ja daze do 65 kg :) i bede zadowolona

musimy trwac razem:) nikt nie powiedzial ze odchudzanie jest latwe ;)))) ale mysle ze razem bedzie innaczej dlatego zalozlylam ten topik :))) ja uzyweam kremu wyszczuplajacego eveline polecam nie drogi a mi wystarcza n ajkaies 2 tygodnie to na pupe i brzuch :))

Gość miss Big
hej dziewczyny, piszecie ze slon, wieloryb....zalezy kto jak sie czuje w swoim ciele jak jest zbudowany... ja po wielu nieudanych probach nastawilam sie na powolne chudniecie, mysle ze bede chudla pol roku do lepszej wagi, a rok do wymarzonej mam straszne problemy z jelitami nie wiem co robic, bo wyproznianie sie raz na tydzien czy trzy dni nie jest normalne, jem owsianke, grahamki, duzo pije i nic :(

miss Big-> mam ten sam problem:9 nic nie umiem na to poradzić:(

u mnie ok śniadanie kefir i kawałek kiełbaski obiad:kalafior deser:garść orzechów kolacja:plaster sera i szynki

Gość anna75nrw
witam :-) BozenaOpole; moja dieta ,jest taka jak twoja, tez dopuszczam na dzien tylko 20-30gr.weglowodanow,albo wcale.. Nie lubie gotowac ani jesc to co musze tylko to na co mam smaka,czyli miasko pod rozna postacia, ( nie schabowe w bulce , nie mielone ..) dzis zjadlam, jajko ,szynki 100gr.,udko i karkowke z grila,salate,jestem najedzona, wody pijam najmniej 4litry na dzien,herbatki ziolowe. Moja mama na tej diecie schudla15 kilo,w ciagu roku,i wage nadal utrzymuje, z poczatku nie myslam ze na niej schudnie a jednak sie udalo, i nam sie uda tez:-)))!! Bozena jak bedziesz jadla same bialko to stracisz nawet ochote na weglowodany , bo jestes swiadoma tego co to znaczy bialko +weglowodany= trudne spalanie-dodatkowe kilogramy na bioderkach itd..-)I TO MNIE MOBILIZUJE BY TA DIETE TRZYMAC AZ UZYSKAM MOJA DOCELOWA WAGE. Dzis moj maz ma urodziny upieklam dwa super ciasta, schabowe, mielone...salatke z makaronem, pycha , ale co z tego moja mama wszystko smakowala czy jest dobre , a ja co ---woda--diete mam i swoje jedzonko, i udawalam ze jem-(ale mialam smaka ,ale musialam wytrzymac, mam diete!!! i 10 kg. do schudniecia!! pozdrawiam kobiety,dacie rade:-)ja tez;-)

hmmm fajnie z ektos do mnie pisze zajebiscie!!!!!!ehhh wkoncu ja zlaozylam ten topik ale zero wsparcia dzieki

Gość anna75nrw
nancy87, jak pomaga ten krem, ja mam na celulit, tez dobry.. jak bede taka chuda jak ty to napije sie lampke wytrawnego czerwonego wina,hahaha a teraz musze chudnac by cie zdogonic;-)) ZARTOWALAM-) od picia wody to chyba zaby w brzuchu dostane, juz mi burczy:-)mam juz 84,7kg.ciesze sie jak dziecko;-:)) Mialam zamiar sobie spodnie kupic ,jak schudne beda za duze:-)miejmy dobre nastawienie...

mam zalamke krem dziala ale trwam dalej w diecie dzis bylo 78.8 przepraszam ze bylam niemila :(((( mam dola jakos tak anna krem dziala

nancy87-> wybaczamy:) każdy ma prawo mieć gorszy dzień:) u mnie oczywiście zero ubytku na wadze:( Ja wczoraj na zakupach byłam niestety wydałam sporo ale kupiłam sobiee dużo fajnych ciuszków:)

Gość anna75nrw
nancy87 niesmuc sie, jak masz ochote poczytaj o weglowodanach jak z biakami dzialaja, to sobie humor poprawisz..mi tez nie jest latwo w diecie do tego jeszcze tez ma klopoty ...ale nie przejmuje sie ,,kasa nie slepa sama przyjdzie,,;-)auto mi padlo skrzynia biegow:-)bedzie okazja, pieszo pochodzic;-) Dzis z rana zobaczylam ze waga84,4kg. caly czas mi spada to mam ochote do robienia i trzymania diety, zjadlam juz jednao jako i szynki chudej okolo100gr.a na obiadek kuraczaka sobie w piekarniku pieke...a co, w koncu mam diete,hihihi, na kolacje jogurt naturalny zjem. nancy87 jak schudne do75kg. to linka z zdjeciem dam,jak bylo i jak jest,juz sie doczekac nie moge:-))juz mi spodnie spadaja ,radosc wielka.:-) pozdrawiam-glowa do gory bedziemy szczuple:-)))

dzieki za wsparcie u mnie 78.7 hehe 10 dag dzis zjadalm zupe grzybowa z ziemniakami loda :) waniloiowego a na obiad makaron szpinakowy z sosem pomidorowym dobrze powadze te diete ?

Gość miss Big
nancy87 nie waz sie codziennie, bo jak waga bedzie stala to bedzie zalamka, wiem co mowie strasznie mnie martwia te moje zaparcia, ale moze jakos sobie poradze, do tego mam straszne bole glowy, wiec dieta nie jest rygorystyczna bo bym poprostu nie wyrobila, ale wazac sie za miesiac mam nadzieje ze cos ubedzie trzymajcie sie dziewuszki :*

miss big masz racje popij zielona herbate i moze kup jakas herbatke pomoze powinna

Gość BożenaOpole
Widze dziewczyny, ze się trzymacie :) i dobrze:) Ja dziś byłam na zakupach i nie mogłam kupić na siebie dżinsów. Załamałomnie to totalnie. Dlatego na razie odstawiam atkinsa na bok i chwytam się czegoś innego, bo dłużej już tak nie wytrzymam psychicznie. Od jurta dieta norweska - 2 tygodnie. Później chyba niebezpiecznie będzie mi wracać na atkinsa więc po zakończeniu norweskiej przechodze na South beach. Po miesiącu znów 2 tygodnie norweskiej i zostanę już na south beach do końca a w zasadzie to do końca życia bo to inny zupełnie sposób odżywiania, nie jakiś rygorystyczny a w ostatniej fazie nawet bardzo przyjemny a mam przynajmniej pewność że jojo nie będzie. Dziś kupiłam już książki o South beach i kupiłam wszystko co będzie mi potrzebne na 2 tygodnie norweskiej. Zaplanowałam też areobową 6 wiedera i peeling kawowy na rozstępy. Albo schudnę teraz albo już nigdy. Po prostu jak teraz mi sie nie uda, to rzucam wszystkie diety i zostaję Obeliksem. Poważnie. Mam do zrzucenia 20 kg... Zaczynam walkę. Życzę Wam powodzenia w diecie z całego serca i proszę, trzymajcie kciuki za mnie, bo ja naprawdę mam kryzys w związku z moją tuszą a do tego jeszcze kryzys tożsamości... Narazie:)

Gość anna75nrw
miss Big ja mam te same dolegliwosci z poranna toaleta,ale 5 sliwek suszonych zalac szklanka wody,i rano wypic ta nalweke;-) powinno byc lepiej,albo dwie szklanki na czczo wody przegotowanej, ja wchodze na wage co 3 dni , bo mam wieksza motywacje by cos ubywalo... ja sobie dzis pojadlam na obiadek udko z piekarnika,a o 18,00 trzy kawalki kielbasy chudej,nie mam juz sily jesc,:-) teraz tylko herbatka koperkowa i pokrzywa,dobrze dzialaja w diecie polecam,