Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nancy87

koniec rozmiaru 44 to ze mna??

Polecane posty

Gość miss Big
jem tyle ile chce :) przewaznie smietankowe, bez bakalii, sosow itp czasami smietankowo-kakaowe, ale mysle ze owocowe tez moga byc:) pierwszego dnia zjadlam 6 big milkow, jedna 'ole' (te takie w plastikowym opakow 300 ml) i sniezke dzisisaj zjadlam sniezke, 'ole' i zaraz znowu cos zjem przyznam, ze wczoraj to zjadlam pare lyzek owsianki, bo przyszlam o 22 do domu i mialam tylko 1 big milka a glodna bylam :) dopiero 3 dzien, a na wadze okolo 1,5 kg mniej :) tu jest topic o tej diecie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3569986&start=0 mi ta dieta wyszla niechcacy :)

Gość miss Big
oczywiscie nie zjadlam 6 big milkow na raz ;) a rachujac kalorie to 1 big milk ma 91 kcal, wiec 6 takich lodow to nie cale 600 kcal :) wiec nie tak zle :)

No zależy :) Ja nie chciałabym jeść tylko 600kcal dziennie, bo to prowadzi do jojo. Czeka mnie długie odchudzanie i wolę to robić inaczej :) No ale jak pisałam... jakby mnie przydusiło na słodkie tak, że nie dałoby się inaczej, a upał był nie do zniesienia - kto wie :D

Gość miss Big
ale nie nie 600 kcal :) tyle to do 12 w dzien, potem jeszcze jadlam oczywiscie to tylko przyklad, ze lody wcale takie kaloryczne nie sa :) mi ta dieta wyszla niechcacy jak juz pisalam i nie bede jej dlugo ciagnac :)

fajna dieta :) wiece cO? ja doszlam do wniosku ze jem za malo go wczoraj jakies 12000 kcla a nie chce zeby bylo jojo wiec moze jesc wiecej i wiecej sie ruszac :)

mushellka-gratuluje spadku wagi,mamy w koncu na kim sie wzorowac:-))moze nam troszke opiszesz na czym polega twoja dieta, ok, sport to podstawa odchudzania,a cio dalej,, mniej jesz,..? naprawde kawal roboty zrobilas, z ta waga:-)

Gość uk girl
Czesc dziewczyny chetnie sie do was dołacze,ja odchudzam sie juz od lutego tego roku i mam za soba rowne 20 kg mniej.Troche to trwało ale to dla tego ze min innymi bylam w kwietniu Hiszpani i moja waga tam wskoczyla na 3 kg wiecej a i tez byl czas kiedy zupełnie stała w miesjcu.Tak czy siak chetnie sie do was przyłacze bo mam jeszcze zamiar zrzucic 15 kg wiecej.

uk girl --witaj serdecznie ,. a jakie masz wymiary i jaka diete preferujesz , jakie masz doswiadczenia co do diet:-)

Gość uk girl
wzrost 173 cm a waga taka co ty,jesli chodzi o diety to starami sie jesc niskokaloryczni i stosuje diete nie laczenia.

Cześć dziewczynki ;) Zainteresowałam się dietką ketogeniczną, którą stosuje anna75, a którą poznałam na topiku pod tym tytułem co nazwa diety:P Zamierzam się zacząć dietkować, od jutra mam równe 4 tygodnie do wesela, mam już kupioną kieckę...tylko sie w niej jeszcze nie dopinam do końca:P Bo mam manię kupowania za małych ubrań, do których przecież "schudnę":P i pół szafy leży i czeka aż wreszcie schudnę:P Ale w kieckę wejdę, jest tylko trochę ciasna w biuście ( a jak chudnę to nieststy pierwszy znika biust:O )...no nie ważne:P Mam 24 lata, 165 cm i 70 kg...:o marzę o 60, a tyle ostatnio ważyłam w podstawówce w 4 klasie...a potem upasłam się do 95!! (jako 15 latka!! ) schudłam do 62 ale teraz znów troszkę mi się przytyło :P No i przyłączam się do was, jeśli można...:):):):)

jasne ze mozna :)))) no ja waze wiecej :((( ale coz moj rekord to 81 kg i wkoncu sie puknelam w leb hehe

kinguchna, jak bedziesz trzymala sie diety to 1000% bedziesz chudla, i ta cala szafa ciuchow sie przyda, tylko jedz bialko, weglowodanow max-20gr.na dzien.-sok z grejfruta do posilkow, wydala tluszcz ,nie slodzony. NANCY87- moj rekord 89kg, a w ciazy 82kg. takie ma zdolnosci do przytycia;-))nancy jutro na obiad tylko nie makaron z sosem boczkowy;-), bo rekord sie zmieni;-))a tak serio to cie pozdrawiam i glowa do gory bez chleba,makaronow,ciast..itd..sama trucizna, fuj, jakie to dobre bylo..ale teraz pora na zmiany,bedziemy laski:-:)) MISS BIG-- ty od lodow,to anginy nie dostan, jak co to zawsze mozesz nasza diete zaczac:-)) dzis weszlam w spodnie 42:-)) RADOSC NIEZMIERNA;-)))

Gość miss Big
ja juz zakanczam te lodowe szalenstwo a gardło mnie nie boli ooooooooo dziwo, bo zawsze po wypiciu zimnej wody na drugi dzien czulam gardelko, a po lodach nic a nic !! nie wiem jeszcze co i jak bede jesc, chyba najlepiej bedzie jesc male porcje, ograniczyc weglowodany i jakos pozbyc sie tych zaparc ale przyznam, ze na diecie lodowej dobrze sie czulam i powtorze ja za tydzien :)

a ja byłam na ketogenicznej do godz. 14 a potem........:O stwierdziłam że zacznę od jutra i zjadłam całą bombonierę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 😡 Ale zakupiłam dzisiaj chińskie bańki do masażu, czytałam na "zdrowie i uroda" że to pogromca cellulitu :D:D:D

hey dziewczyn y ja dzis zjadlam mala pizze bylam wpizzy hut ale mala z 3 cm srednicy i 2 kanapki kawalek sernika i kartofelki z mizeria musialam dzis zjesc wiecej i troche odpoczac od diety ;))) ale nie mam wyzotow sumienia myslicie dziewczyny ze tak mozna ????????? przez 2 dni schudlam 100g hehe mam obsesje wazenia :))

anna :)) dzieki za wspracie dzizs na pizzy bylam zmoim facetem i mowie ze jak sie odchudzam to nie mam jumoru itd ma racje za bardzo sie katuje!!!!!!! obiecama ze sie nie bed eodchudzac :P ale i tak bede hehe i tak nic nie zauwazy jak zauwazy to powiem ze schydlam o mam wiecj ruchu :

witam kobiety,jak widze to wszystkie dobrze dzis pojadlysmy, ja dzis zjadlam na sniadanie 2 parowy, na obiad pol kurczka z rozna, na kolacje zas 2 parowy w miedzyczasie szynke gotowana z 100gr.,a co w koncu nie moge z glodu umrzec;-)) a waga ku mojemu zdumieniu spada , nie tak jak w pierwszym tygodniu,ale cos :-) 83kg.:-))) Banki to mi za dziecka babcia stawiala,majty z nogawkami tez mi kazala zakladac, ale mama mi je scigala.-)) i cale szczescie bo by mialy dzieci ubaw w szkole:-)) ..a o tych bankach musze poczytac, moze mi tez sie przydadza:-)KAZDY MA CELLULIT,NAWET MALE DZIECI I CHOPY TEZ;-)...taka natura

Witam kobiety, o jak widze to wszystkie dobrze sobie dzis pojadlysmy, ja na sniadanko dwie parowy, na obiad pol kurczaka z rozna, na kolacje zas 2 parowy, noo i w miedzyczasie 100gr.szynki,a co w koncu jestem glodna musze sobie pojesc:-) Co do tych baniek to musze poczytac moze tez mi sie przydadza, w koncu kazdy ma cellulit dzieci male i chopy tez;-))

upppss sorry,za dwa takie same posty nie wiedzialam ze juz wisi:-) spijcie spokojnie a wasz tluszczyk niech sie spala we snie:-)

Gość pies porucznika
Zly poruczniku, zycze Ci prawdziwej paly, a nie tylko gumowej u pasa. I zycze Ci zeby i Twojej dziewczynie udalo sie pozbyc tluszczu na wlosach, w cielsku i wlochow na pancerzu! Hau! Pies! P.S. Dziewczyny nie maja szans na faceta? Jedyna opcja to porucznik??? Auuuuuuuuuuuu... bolaloby ale to na szczescie nieprawda :D

porucznik wypierdalja !!!!!!!!!!! glupie komentarze chyba nie da sie go usunac coz chuj nz nim :) u mnie waga bez zmian wiecejj o 200 gram bo jadlam wczoraj o 21 aposzlam spac o 22

Witojcie:P Ja już po śniadanku:) Ketogeniczna dieta na start!!! Wczoraj długo rozmawiałam z moim facetem, który wie jaka ze mnie słabizna w odchudzaniu, że brak silnej woli, łakomstwo itp. powiedział że mi pomoże schudnąć, będziemy razem ćwiczyć, będzie masował mój cellulit bańkami i będzie robił masaż kasi na piersi, ale jest kochany!!! :D od razu nabrałam zapału i pozytywnych myśli!! Rano zrobiłam dla nas jajecznicę na parówkach i wędzonym kurczaku, mniam!!!! Tyle że on zjadł ją z chlebkiem a ja bez:D:D a na obiad idziemy gdzieś na miasto, zjemy coś z grilla :) Wieczorem ćwiczenia na brzuch i okład z kawy, potem sesja masażowa!

witam, ja dzis na wage nie wchodze , by miec radosc jutro:-))) Na sniadanko byla parowa, na obiad juz kurczak sie piecze, pycha, potem arbuza z 2 kilo zjem, i na kolacje jeszcze cos wymysle. Kinguchna ale ty masz dobrego mena w domu, moj tylko patrzy na mnie jak chudne i oczom niedowierza:-))ze jem duzo a chudne,on nie wie ze wykluczylam weglowodany, bo by komentowal, jaka ja jestem ,,grzeszna,, ze jem mieso bez chleba,itd.., ale chop musi tylko ,,pol doopy u kobiety widziec,,;-)kazda mezatka to potwierdzi:-)) nancy 87 nie przejmuj sie teraz, jest nie przychylna na odchudzanie faza ksiezyca:-))ja tez slabiej chudne:-)

kinguchna ale masz fajnego faceta... omg jak ja ci zazdroszcze... zamiast cie dobijać to ci pomaga.... naprawde cie musi kochac masz szczęscie dziewczyno!

hehe :))) moj facet mowi ze ciagle gadam tylko o tymi teraz sie juz nie odchudzam hehe on tak mysli :))) hehe ja dzis jestem na sb chce schudnac jestem niecierpliwa strasznire!!!!!!!!!!!!!!to moja wada hehe

Gość miss Big
witam panie :) widze, dobrze wam idzie, szkoda ze ja nie mam faceta, ktory by mnie wspierał :( dzis zgrzeszylam bo zjadalm 2 kruche cisteczka i przesadzilam z kanapkami, ale wskocze na rower na pol godzinki, potem skakanka i bedzie ok, nie poddam sie :) pozdrawiam 🌼

jasne :)))) spalisz ja kupilam linea dzis ciekawe 22 zl na miesiac nie wierze w to ale coz zobacze moze trche ztym ruszy

byliśmy dziś w IKEA na obiadku, zjadłam szaszłyka drobiowego z brokułami i wypiłam kawe z mlekiem i ze słodzikiem :D anna75 jak to arbuza???? przecież owoce mają węglowodany?? Wiesz ile węgli ma plaster arbuza? Jakie owoce i warzywa jeszcze jadasz?? a facet potwierdzam, jest wspaniały i bardzo sie kochamy:):):)