Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nancy87

koniec rozmiaru 44 to ze mna??

Polecane posty

czesc dziewczyny tak szukam jakiejs skutecznej diety dla siebie moze mi napiszecie co sie je na tej waszej diecie , bo ja mam rozmiar 42 a chcialabym aby bylo 38 tak jak przed kilku latami ech moze wy mi pomozecie

j a sama sobie pomoc nie umiem :((( jestem kretynka i tyle mam dola strsznego :(((

dzieki przez 2tyg schudlam tylko 3kg ale coz moze zejdzie z kilo do niedzieli a jakby bylo 2 to super moja waga 77 kg a bylo 81 :) wae sie naczczo i jem do 18 a czesem woda sie zatrymuje to waze wiecej a w cigu dnia wieczoram waze 78 ale chyba powinnam kowic ze 77 bo rano tyle jest i jak wazylam sie rano to bylo mniej niz poprzedniego ranka

Gość BożnaOpole
hej. Dziewczynynki nie było mnie 2 tygodnie, wypadł mi wyjazd. Więc dieta poszła się paść. Widze że dobrze Wam idzie i że ktoś się nawet przyłączył. Ja mam di diety nową motywację - poznałam bardzo miłego chłopaczka:) a z drugiej strony dołuje mnie to bo wiem, ze i tak on nie będzie ze mną. Jestem zbyt gruba i zbyt nieśmiała. Ale przynajmniej mam cel :) Powodzenia życzę!!

daj spokoj!!!!! nie wszyscy lubia chude przestan tez tak myslalam a to nieprawda ja mialam wielu facetow(neistety byli egoistami ) ja tez na dietce nadal 77 kg waga stoi od 3 dni ejstem za szybko :wiem o tym kupila mmi mama skakanke i hola hop dpo dziela koniec rozmiaru 44!!!!!! raz na zawsze!!!

Gość pulchna za bardzo
Cześć dziewczyny. Ja tez od dziś na diecie. Mam 24 lata, 170 cm wzrostu i ważę 87 kilo. Jestem gruba ale mam nadzieje że dziś to początek końca mojej nadwagi. Stosujecie jakieś wspomagacze? bo ja zaczęłam brać tabletki linea- ale ciekawa jestem czy którejś z Was już pomogły. Pozdrawiam wszystkie na diecie- WYTRWAŁOŚCI !!! :))

Cześć dziewuszki :) Ja się nie ważę, bo wiem że przy okresie ważę wiecej niż w rzeczywistości....a z resztą obiecałam się ważyć w każdy poniedziałek rano,także na kolejne wyniki mojej diety ketogenicznej przyjdzie mi jeszcze poczekać :D dziś zjadłam na śniadanie 3 parówki po fracusku, mniam mniam:D ( nacinam parówki wzdłóż, ale nie do końca, wkładam w szczelinę ser żółty i smażę na patelni pod przykryciem, do momentu aż paróweczki będą złociste i chrupiące......:D:D:D ) na 2gie śniadanko zjadłam sobie kubek bitej śmietany ze słodzikiem, a teraz miałam na obiad smażone udko z kurczaka i sałatkę z rzodkiewki, sałaty i śmietany....Fajna jest ta dieta!!!!!! Dogadzam sobie ile wlezie a chudnę!!!!!!:D:D:D Niech żyje dieta KETOGENICZNA!!!! :):):):):):):)

ja biore lineaa :) ale nie wiem czy to pomaga :) ale biore dalej :)))) jaka diete stosujesz ?

jetsem na diecie nielaczenia ale w tym tygodniu nie schudlam nic a nic nie wiem raczej dobrze ja stosuje

Ja dziś się ładnie trzymałam mojej dietki keto...w sumie zjadłam może z 5 g węgli na cały dzień, chociaż się nieźle najadałam....rano jajecznica z 4 jaj na maśle, na obiad puszka tuńczyka i smażona pierś z kurczaka.....ale za to wieczorem sobie pofolgowałam, bo z okazji moich imienin mój facet zabrał mnie do kina i wypiłam 0,5 l piwa i zjadłam paczkę migdałów (w sumie ok. 30 węgli :O ) no ale gdzieś słyszałam że można nawet do 70 g zjeść w wyjątkowych sytuacjach, a moje imieniny to jest właśnie wyjątkowa sytuacja........:P:P:P:

i zostalam sama u mnie waga bez zmian dzios sobie pojadlam sporo dozwolonych rzeczy :)))

witam serdecznie ja juz po wakacjach , pora na diete bialkowa , mam do pazdziernika czas by spalic 10 kg.:-)))

Witaj anna75 :) Miło, że się odezwałaś! Ciekawa jestem jak się trzymałaś z dietką podczas wypoczynku? Może wróciłaś z urlopu jeszcze szczuplejsza:D:D:D Ja skończyłam jakiś tydzień temu z dietką KETO, byłam na niej ponad 3 tyg., zaobserwowałam, że wyraźnie schudłam objętościowo, a na wadze zleciały tylko 2 kg:( Nie wiem czemu tak się stało, może drobne grzeszki typu piwo czy jakieś gotowane warzywa strączkowe blokowały moją ketozę...nie sprawdzałam jej za pomocą żadnych pasków-a szkoda:O Dieta strasznie mi się podobała, może aż za bardzo sobie na niej dogadzałam :P Mam zamiar do niej wrócić w roku akademickim:) Serdecznie Cie pozdrawiam!!!!

kinguchna super ze waga ci spada,ok nie sa to wielkie kilogramy ale zawsze na dol, a ja po urlopie nie przytylam pilam wino wytrawne czerwone ,i wegli nie jadlam,teraz mam diete zjadlam okolo 50 gr, wegli jutro 20 gram, doprowadze do ketozy,na urlopie bylo super Zakopane Wieliczka pieknie bylo, Polska jest piekny kraj-)) mam duzo zapalu do odchudzania, mam dosc siebie na zdjeciach powychodilam jak ptys;-) ALE TO ZMIENIE ; jak schudne wysle ci swoje fotki jak bylo a jak jest, jak masz oczywiscie zyczenie, pozdrawiam, ten filmik, nie trzeba komentowac, ryczalam tez:-( http://pl.youtube.com/watch?v=zhlhsB0VkkA&feature=related