Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superfacet____

Dlaczego superfaceci są samotni?

Polecane posty

Gość superfacet____

Są na pewnym poziomie: przystojny, inteligentny, obyty, dabjacy o sprawność sportową, zawsze odpowiadajcy z usmiechem i dystansem, kiedy nie musi dużo nie mówi, typ "dyplomaty". Trochę marzyciel, trochę troskliwy, trochę czuły i trochę zimny:), jakby wyrachowany. :)

Gość jestem z miasta - to widac
są samotni? daj namiar :-)

Gość bo maja
za duże mniemanie o sobie :P:P:P:P

Gość Trollik
a gdzież Ci samotni faceci? superfacet to albo ma żonę albo chłopaka :-(

Gość zwykle nie bywaja samotni...
conajwzyej czasami..... - taka mala dygresja... albo tak jak ktos juz wspomnial, maja zaduze mniemanie o sobie... 🖐️

Hmmm super faceci nie chcą zwykłych kobiet tylko szukają super kobiet aLe super kobiety są już ze zwykłymi facetami, dlaczego? bo super faceci zamiast zająć sie jakąś wolną super kobietą byli zajeci udoskonalaniem swojego ego... ---wiem jestem złośliwa :classic_cool:

Zlosliwa, to wlasnie mialem na mysli. Superfaceci przede wszystkim maja superego i super milosc wlasna. Na zadna inna nie maja juz w sobie miejsca. 🌻

Gość moze i zlosliwa
bo pewnie zazdroscisz tym zwykłym kobietą a tym super tu jużw szczególności :P Taki los paszczaka

Gość superfacet____
Złośliwa samica rozbiłaś mnie tym, kurcze ja taki chyba nie jestem:(

Gość superfacet____
kurcze:( ego, ego jest ważne...nowłaśnie tu masz rację wiele naprawdę fajnych kobiet ma przeciętnych facetów...

Gość dadelia
Bo superfacet to zmanierowany facet,który szuka równie zmanierowanej superkobiety.Życie to nie iluzja,nie ma superfacetów i superkobiet,istnieje tylko super men ale to inna bajka:).Jak można o sobie napisać super.....Nie masz wad?Taki wycacany jesteś?Szukasz po świecie kobiety super?Nie znajdziesz.Nie ma superludzi.Zejdź na ziemie,zrzuć swój czarny płaszczyk na którym latasz a zauważysz pełno fajnych kobiet i już nie będziesz sam.

Gość superfacet____
wiesz nie jestem bez wad!Mam wady i jestem ich świadomy. Nie jestem zmanieryzowany, bo nie pracuję w dyplomacji, choć i oni też nie są idealni. Jedno mnie też przeraża, cięzko mi uwierzyć w miłość, za dużo chyba obserwuję otaczającą rzeczywistośc:)

Gość superfacet____
a w przedrostku super chodziło mi głównie o ludzi z pewnymi wartościami, nie tylo urodą i sposobem być, o!

Gość eciepcie
superfacio nie pisze na damskim forum hahahahahahaha

\"Superfaceci\" są generalnie zajęci zaliczaniem kolejnych panienek, bo im wiecej zaliczonych dup, tym wyższe ego. Po jakimś czasie dochodzą do wniosku, ze się \"wyszaleli\" i teraz czas na bycie porządnym. Ale problem w tym, ze nie ma chętnych na takich mocno \"używanych\" gagatków.

Gość superfacet____
uu to ja w takim razie jestem chyba, jakąś inna kategoria:) superfaceta:)

Och, po prostu tak bywa. Życie. Przypadek. Są superfaceci z superlaskami. Są superfaceci z kaszalotami, superfaceci sami. Tak samo laski. Ot, statystyka. Akurat się załapałeś do grupy trzeciej, pewnie najmniej licznej, zapewne ją zmienisz w końcu :)

Gość ulica marszałkowska
heh, nasuwa się pytanie - czemu tyle superkobiet również trapi ta samotność? No np. mnie :)

A ile masz lat? Bo jak w przedziale 30- 35 to powinienieś nie móc sie opędzić od potencjalnych narzeczonych. Jeśli 20-pare to zmienia postać rzeczy...

Gość superfacet____
:) o sprytnie:) podchodzący pod 30:)

Gość ulica marszałkowska
oczywiście, że zmienia. Zazwyczaj panie w przedziale wiekowym 30 - 35 są na etapie poszukiwań:P zakładanie rodziny, dzieci i te sprawy. Ja na szczęście zaledwie 20 lat mam:) a czym się zajmujesz? w sumie to też istotne:)

Gość magda j.
ooo, właśnie czym się zajmujesz???:) :)

Gość superfaxcet_____
jestem gejem :)

Panie w przedziale 30-35 najczęściej poszukują ojca dla swych już narodzonych dzieci :p