Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upp

Czy ktoś z was maudane życie erotyczne z małżonkiem/ką nawet po wielu latach...

Polecane posty

Gość mam pytanie do pań z 15
miesięcznym stażem a jak było przed ślubem?????

Gość gkfkkdddkdk
ZONA DOBRZE ROBI ZEBYM SIE OBRZEZAŁ

Gość KafeteriaKafeteria
to nie 15 a jeden i pol miesiaca - plakac sie chce...

Gość gkfkkdddkdk
JAK MYSLICIE?

Gość lampka polnocna
jasli mowi ze jestes za latwa tzn ze tak wlasnie czuje. Mezczyzni to zdobywcy - nie o to wszak chodzi by zajaczka zlapac ale by go gonic:)

Gość ok ale powtarzam pytanie
jak było przed ślubem z Waszym sexem?

ale bez przesady oni są już w związkach małżeńskich po co udawać niedostępną jak kobieta ma ochotę to to mówi w końcu to jej mąż!!!

Gość lampka polnocna
oj chyba sie mylisz... dlaczego niby facet ma sie po slubie zmieniac?? nie bedzie zdobywal jej to bedzie zdobywal inna - ale takie jest moje skromne zdanie:)

a ja myślałam że jak ktoś decyduje się na związek małżeński to już jest pewny drugiej osoby i potem już nie trzeba zagrywek psychologicznych żeby mieć udane życie sexualne tym bardziej po tak krótkim stażu

Gość HONZA
My z mężem kochamy się codziennie a mamy 10 lat małżeństwa na karku . Kiedyś nie było tak różowo ale z biegiem lat poznaliśmy się na wzajem i cały czas wprowadzamy coś nowego. W końcu całe życie czlowiek się uczy.

zgadzam się w 1005

miało być w 100%

Gość HONZA
Jeszcze niedawno myślałam że nie czeka mnie nic ciekawego w łóżku . A teraz mąż kupuje jakieś kremy wczesniej dostałam bieliznę i inne bardziej zbrezne rzeczy ale mnie się podoba to że on także próbuje coś urozmaicić.

Gość lampka polnocna
faktycznie przy tak krotkim stazu to wydaje sie raczej bardzo dziwne... natomiast przy stazy dluzszym zagrywki psychologiczne jak najbardziej wskazane:) - poczytaj to forum - Bog nas nie stworzyl monogamistami (w wiekszosci)o zwiazek =udany seks)trzeba dbac... rowniez podstepem ;)

Gość KafeteriaKafeteria
Sorki bylam troche zajeta aby zajrzec na ten topic. No to powiedzcie mi jak byc 'niedostepna' skro jestesmy codziennie razem i w nocy tez!!! Postanowilam wziac sprawy w swoje rece - dzis kupilam kilka zabawek i zobaczymy kto kogo bedzie prosil o kilka minut rozkoszy!

Gość HONZA
Jak tam noc poskutkowało?

15 lat małzenstwa wzloty i upadki ale seks bajkowy mogę smiało powiedziec ze seks w utrzymaniu związku ma decydujace znaczenie ;) ide go przelecieć pod prysznicem ;)🖐️

Gość HONZA
LIGEA czy ty nigdy nie byłaś zazdrosna i czy zdarzało ci się że to były tylko twoje wymysły

HONZA bywałam zazdrosna miałam nawet sytuacje kiedy jego ex kręcila sie pod naszym domem juz jak bylismy małzenstwem :O ale nigdy nie dałam mu tego poznac nie marudziałam mu nie kazałam mu bez konca powtarzac jak bardzo mnie kocha etc...wyczuwał tylko wtedy ze byłam bardziej pewna siebie i wiecej potrzebowałam seksu :D:D:D:D to była walka między mną a nią a on był po za tym :D:D:D była bez szans :) w sumie to mi jej żal chyba wie co straciła :D:D

Gość HONZA
Zazdroszcze ci pewności siebie bo to jest mój jedyny problem a mąż chyba wie jak mnie podpóścić żebym się bardziej starała.

Gość KafeteriaKafeteria
Niestety znowu nic sie nie stalo w nocy ale nie narzekam bo wiedzialam z gory ze nawet nie ma co liczyc wiec wyprobowalam jedna z moich nowych zabawek - ale jazda... Tylko jedna rzecz zaczyna mnie nurtowac, czuje ze sie od niego oddalam, marze o innych facetach i moze z czasem jesli sie nic nie poprawi to moze sie cos wydarzyc. Tylko mi nie mowcie porozmawiaj z nim bo probowalam to dostalam odpowiedz ze (jak juz wyzej wspomnialam) jestem za latwa i ze seks nie jest najwazniejszy (!!!) wiem ze to prawda ale jest WAZNA czescia no nie?

Gość KafeteriaKafeteria
Nie pozwolmy topicowi umrzec... No wiec panie i panowie co robic aby te szalone chwile trwaly???? Jak sprawic aby ten ognik sie rozpalil na nowo??

o jaki ognik Ci chodzi ? po dwudziestu dwóch latach ty mówisz o ogniku ???????????

Gość f123
boroo u ciebie jest kiepsko??

Gość Baba Jaga na mietle
boroo za długa ta stopka

prawie 11lat razem , i gdybym nie posiadała obu dloni , to juz dawno zapomniałabym co to orgazm :(😭