Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mocna katharsis

podpalili psa, malego szczeniaka ! koszmar!

Polecane posty

dwojka 15latkow podpalila psa a cale zdarzenie nakrecili kamera w komorce i chwalili sie zajomym. dzis mowili o tym w wiadomosciach. nie chcialam ogladac tych drastycznych scen meczarni szczeniaka bo ryczala bym kilka dni. sad nie skazal ich, orzekl ze sa tylko zdemoralizowani. jak mozna byc tak okrutnym nie moge tego przezyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] w takich chwilach zaluje ze kodeks hammurabiego nie jest aktualny :(

Mnie to tak wkur*iło, że po prostu... Jak człowiek czlowiekowi krzywdę robi, dekle się nawalają na wojnach, torturują, itp, to szczerze-to tylko ofiary własnej głupoty. Ale żeby dręczyć bezbronne zwierzę... Gnoje zas*ane napierw wrzucili szczenię do jeziora czy rzeki, żeby sprawdzić, czy umie pływać :O Potem polali zwierzę benzyną, podpalili... Szczeniak nie mógł uciekać, więc go kopali... Zabawa się skończyła, gdy zwierzę ruszało się jak dostało kopniaka, bo już nie było ubawu. Jedno miało 14 lat, drugie 15. Co będzie, jak takie popierdo*eńce dorosną? Sorry, ale powinni być odpowiednio napiętnowani przez otoczenie... Zrobić tak chorego i SIE TYM CHWALIĆ?! Takie skrzywusy zasługują tylko na skatowanie na śmierć, razem ze swoimi doopnymi rodzicami... Tyle w temacie.

Gość Nimand
Powinni tych debilów chociaż zamknąć w poprawczaku do pełnoletności, okrucieństwo wobec zwierząt jest tak ohydne że nie potrafię go zrozumieć, chociaż jestem osobą refleksyjną i potrafię wiele zrozumieć, to nie umiem, nie potrafię pojąć jak można skrzywdzić zwierzaka :(

niedawno przygarnełam takiego małego...bity był i kopany...teraz jest otoczony miłością ❤️

Gość Nimand
nie wiem po co ludzie dopuszczają sie okrucieństwa wobec zwierząt, przecież na tym świecie zwierzęta są bardziej ludzkie niż ludzie :-P Widzieliście psa który wywołał wojne albo kota który morduje dla kasy?

Myrevin, chodziło mi o to, co napisał(a) Nimand. To ludzie wymyślili wojny oraz broń :O Sami są sobie winni, jako ogól. Mogę współczuć jednostkom, ale nie ludziom, którzy ładują kupę kasy i energii, a także tym, którzy idąc do wojska z własnej woli, sami ładują się w to goowno.

Gość strach pomyslec co z tych
dwoch wyrosnie mam nadzieje ze spotka ich rownie cos okropnego zasluzyli sobie

Gość ..............sms.............
to kpina zeby karą za takie bestwialstwo było 400 złotych!! przeciez nastepnym razem zrobią to ponownie ale juz nie nagraja na video!! ten film był okropny...ten wzrok błagajacego psa o listosc......... biedny szczeniaczek...

ale co tu duzo mowic ludzie sa pojebani.U mnie na osiedlu nieraz widziałam kota z wypalonymi oczami!!!

Gość Nimand
nawet nie mów, szkoda że nie ma prężnych organizacji które by np. były finansowane z podatków (1% itp), które by się tym zajęły...

Gość zaluje ze to przeczytalam
caly czas mysle o tym psiaku a tych gnoi wlasnorecznie bym zatlukla jesli tam gdzie mieszkaja ludzie o tym wiedza nie beda mieli ani jednego spokojnego dnia tego tylko im zycze zeby zyli jak szczury do konca swych dni

Gość fredi master parkieru
z igły kurwa widły, i co ludzie zabiajja swinie smala je na ogniu jak te jeszcze wierzgaja i co jakas afera ... nie

fredi wtedy tez jest afera...mozna zabic ale nie w taki sposob a jak tego nie rozumiesz to znaczy ze tez jestes takim zwyrodnialcem

Gość Nimand
fredi świń nikt nie podpala, drugą rzeczą jest oczywiście okrucieństwo wobec zwierząt hodowlanych, które niestety też ma miejsce, ale to nie oznacza że mamy nie zauważać tego, trzeba coś z tym zrobić, nie można być obojętnym wobec znieczulicy

wiecie ze np. amerykanie maja zamiar kupic setki malp odjakiegos kraju ktory ma ich nadto, wysłą je do iraku i chca puscic luzem ... wiecie poco ... szybciutko rozminuja teren.

Gość zaluje ze to przeczytalam
ide stad

Świat jest chory :O Jak można komuś czymś takim PRÓBOWAĆ imponować? Jak chore i upośledzone są te kochane dzieciaczki? Widać, że rodzice głęboko w doopie mają rozwój dzieciaczków :O I to nie tych dwóch,i nie tylko tych, którzy "po cichu" znęcają się nad zwierzętami, ale wszystkich dzieciaczków, które na widok tego filmiku nie zasadziły potężnego kopa w tyłek "filmowcom" i nie poszły poinformować dorosłych (w sumie-pewnie zostałyby olane :O taki świat...). Trzeba dbać o dzieci nie tylko pod względem finansowym, ale wpoić pewne reguły...

Gość Nimand
to właśnie są rozrywki znudzonych dzieciaków z bogatych rodzin w większości :-P własnie tych zadbanych finansowo

persymona dokladnie tak!!! rodzice wola kupic komuter dziecku i miec swiety spokuj...jak ja bylam mała rodzice nie pozwalali mi ogladac filmów po godz 20.Duzo ze mna rozmawiali i mieli zawsze czas...no ale to byly inne czasy...bez komuterów!!

Gość Nimand
pytanie ile z was wzięło by udział w marszu milczenia który by można było zorganizować przeciwko temu okrucieństwu, tego typu akcje by poruszyły opinią publiczną...

Mam 2 psy i jak puscili w telewizji ten materiał obydwa staneły na 4 łapy i nasłuchiwały tego skomlenia....zatłukłabym takich gnojów

hahaha kazy na pisze ja a bedziesz szedł sam

nimand badz pewnien ze byloby nas duzo bo nie kazdy jest taki obojetny jak ty na ciepienie zwierzat

gdzie to mozna obejrzes?

Co do rozminowania Iraku... to jest trudniejszy temat. Wiadomo, że żyją tam też cywile i jeśli nie małpy, to oni zginą... W tym przypadku nie było sytuacji, że albo szczeniak albo gnojki...

Gość Nimand
no niestety... właśnie świadomość społeczna jest za mała jeśli chodzi o okrucieństwo wobec zwierząt

Gość Nimand
sms: gdzie napisałem że jestem obojętny?