Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mocna katharsis

podpalili psa, malego szczeniaka ! koszmar!

Polecane posty

Gość sedzia sprawiedliwy
gady bachory jedne powinny dostac 10 lat poprawczaka. sam mam 14 lat ... ale kocham zwierzeta!

Gość dzis zaczelam czytac o tym
w gazecie. Czytac nie dokonczylam, bo zaczelam ryczeć jak bobr. Skurwysynów parszywych oblac kwasem solnym, nagrywac i GŁOSNO SIE PRZY TYM SMIAC. A ten, ktory ich wypuscił na wolnośc, to taki sam skurwiel i degenerat, ze tych wypaczonych psychopatow wypuscił!

Gość hfdffk
musialo go to strasznie strasznie PRZERAŹLIWIE BOLEC😭 kto by hcial spalic sie zywcem......nie chce sobie nawet tego wyobrazic 😭

Gość oni go kopali skakali po
nim a na koniec podpalili. miał wszystko uszkodzone a mimo to uciekał. tak strasznie przeraźliwie piszczał i skomlał:( ich rodzice zapewne ich bronili przed sądem ze to grzeczne dzieci sa:o skatowali psa skatują i człowieka:( uszło im to za sucho:( za kilka miesięcy lub lat usłyszymy ze bestialsko zamordowali matke czy ojca bo kasy nie chcieli dać:o

Gość mirbelka
co za ohydne gnoje, czemu ich niczym nie ukarali, przecież kasę to muszą rodzice zapłacić i to oni zostali ukarani a nie te wstrętne bachory. Biedny szczeniaczek, ledwie kawałek świata zobaczył, w takim bólu go musiał opuścić. Żeby nad tymi gnojami też się kiedyś ktoś tak pastwił, żeby spełniło się powiedzenie, że zło zawsze wraca do wyrządzającego krzywdę. Moim zdaniem słabo sąd karze takie chuligańskie wybryki jak również znęcanie się dorosłych nad dziećmi.

Gość trollica
Znam dwóch z tych chłopaków (piętnasto- i szesnastoletniego). Chodzą ze mną do szkoły. Od zawsze wiedziałam że są idiotami, którzy ciągle chcą się popisać, zrobić coś "lepszego". Ostatnio przypięli nadmuchaną prezerwatywę do drzwi sali od polskiego. Ciągle też słyszy się o różnych kłótniach i bójkach w których uczestniczą. Wciąż prowadzą ostre kłótnie z nauczycielami w których przeklinają i robią wszystko żeby ich zdenerwować. Wstyd, że chodzą do naszej szkoły. Jednak nie ma się co dziwić. Są jacyś ograniczeni umysłowo. Pragnę zaznaczyć, że oboje zdali dopiero do 2 klasy gimnazjum. 1 nie zdał raz, drugi dwa. To jednak świadczy o jakimś upośledzeniu. Strasznie przykro mi z powodu tego psa. Kocham zwierzęta i uważam, że czymś pięknym jest ich istnienie. Nigdy, przenigdy nie wyobrażałam sobie że można zrobić coś tak nieludzkiego. To przekracza ludzkie pojęcie. Mam nadzieję, że poniosą zasłużoną karę, a ponadto, że nie będą już uczęszczać do naszej szkoły. Przy nich czuję się po prostu niebezpiecznie. Chętnie przedyskutuję ten temat. Proszę o e-maile na adres trollica@tlen.pl

Gość no więc od dawna było wiadomo
ze to kretyni i predzej czy pozniej zrobia cos podobnego. Na takich skurwieli Hitlera potrzeba, naprawde. Powinno sie zebrac kilku silnych facetow, dopasc tych skurwysynow zwyrodnialych i tak skatowac, ze do konca zycia (czyli przez gora dwa dni) pierdzieliby uszami. Gnidy parszywe, niech zdechna w okrutnych meczarniach.

Gość nie mogę tego aż czytać
jejku, nawet czytanie tego postu to dla mnie jest epatowanie się tym bestialstwem !!!!

nie moge zniesc tego jak traktuje sie zwierzeta....biedny psiaczek :( tak samo jak ten niedxwiadek i turysci ktorzy go zabili :(

Ja nawet nie czytam Waszych wypowiedzi, bo to zbyt drastyczne jak dla mnie. Jak oglądałam to dzisiaj to taka mnie ogarnęła złość na ten pieprzony świat, że normalnie eh... :( Nie wiem jak można być tak okrutnym, pedofilem, gwałcicielem, mordercą, takim oprawcą. Zrozumiem gdy ludzie mają porachunki i się biją po dyskotece, ale żeby na niewinnym zwierzęciu się wyżywać? Na bezbronnej istocie? W takich przypadkach jestem za karą śmierci. Może by się oczyściło choć trochę ten świat. Oprawcy nie powinni mieć żadnych praw. A teraz jest tak, że bardziej chroni się zwyrodnialców zamiast ofiary. Nie mogę nawet o tym myśleć, bo wkurwiam się tylko.

Gość ncjnhgcnmchn
UWAGA- WKLEJ TO W MAILA I PRZEKAŻ DALEJ!!! Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres toz@toz.pl Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu. Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej. > Oto list: Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia: Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, jako obwyrażam głęboka gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła w zamordowania bestialski sposób bezbronnego zwierzęcia! "Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinnego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?! Sąd wydajac taka decyzję przyczynia sie do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi być może w przyszłości z ofiarami w ludziach...Brak empatii i bezkarność rodzą przyszłych morderców!!! Z poważaniem

Gość powiem tak
gdyby moje dziecko tp zrobiło spakowałabym mu graty i wyrzuciła z domu!!!

Gość migotka888888
Mnie tak historia tak wkurwiła,że nie mogłam słuchać tego jak słyszałam jego płacz :( to starszne

Gość migotka888888
Mnie tak historia tak wkurwiła,że nie mogłam słuchać tego jak słyszałam jego płacz :( to starszne

Gość migotka888888
moze na stronie o petycjach zalozyc!!!!!!!

Gość migotka888888
moze na stronie o petycjach zalozyc!!!!!!!

Gość jeanne88888888888
trollica -------napisałam krótkiego maila,wspolczuje ze te mordy musiałaś oglądać /: :o

Cholera...aż krew mnie zalewa:o I najgorsze, że, choćby nie wiem co, nie spotka ich zasłużona kara...:o Jak można się tak nad bezbronnym zwierzęciem znęcać????😭😭

Gość powiem tak
trzeba wierzyc że spotka ich zaslużona kara i tego bezdusznego,nie ludzkiego,pozbawionego jakich kolwiek uczuc i współczucia dla zwierząt sędziego też niech sie sukinsyn razem z bahorami i ich rodzicami w piekle usmaży wysyłajcie maile do toz-u

Gość JaNie warzne kto
Ale skór...syn jak się dowiem kto to to jade tam ekipą i go zabije poprostu zaje..ie frajera jak mu łeb rozpier..ole no nie moge przestać o tym myśleć wolał bym się nie dowiedzieć

Gość qw
Wie ktoś czy dostali jakąś karę adekwatną do czynu? W ogóle ktoś się orientuje w temacie?