Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Siła zmian.

Polecane posty

Twoje postępy w dziedzinie codziennej pielęgnacji urody są wręcz zadziwiające, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona a jak z biżuterią, kupiłeś te kolczyki z cyrkoniami?

Złośliwa... Diora - addict lipsctick - jest świetna :P Polcia - jeszcze nie, bo chce naciągnąć kogos na takie z diamentami :P

Komik. Do sprawy randek zawsze podchodziłam wszechstronnie. Natomiast najbardziej lubię facetów typu alfa z wpisanym w osobowość MENTALNYM SłONIEM.

co do kolczyków bardzo słusznie, w końcu jak śpewała Marilyn Monroe - "diamonds are the best girl's friends" :-D

Sami, moja znajoma z takiego koloru jak Ty masz przefarbowała sie na blondi... efekt był piorunujący... mąż jak to zobaczył zdębiał a nastepnie w obecności znajomych runął na kolana i złozył deklarację: słuchaj zono zrobię wszystko co chcesz, tylko do k***** nedzy, zafarbuj się znowu na rudo! :D:D:D:D Ike ja uzywam perfum Amarige Givenchy, albo Paloma Picasso a na lato wody Kenzo:D

Szukanie, mamy szczęście w takim razie, że czasem lepiej Ci się te godziny odlicza na kafe ;-) Nefry, ja też uważam, ze tak radykalnie z ciemnych na zupełny blond może być spory ryzyk dobrze, ze Złośliwka już prawie nie ma męża ;-)

hm, ale w tym coś musi być. osobiście sama mam znajomego w Lublinie kótry raz po raz lubi sobie zrobić pasemka i wywalić jakiś extra fryz. I nie wiem czy to przypadek czy nie, ale jest prawnikiem. Obecnie pracuje i mieszka w Warszawie. :)

"jak faceci mówią ze wolą blondi to kłamią" ejże!!!

Złosliwa - a jak Tobie podobaja sie moja pasemka, ktorych istnienie retro sugeruje? :P:P pasują mi chyba?

wszyscy prawnicy których znam są pod względem wyglądu niemęsko wymuskani. Moja siostra ma za męża prawnika, to wiem. Dlaczego Komiczne miałbyś być wyjątkiem....?

czemu sie wszycy tego paragrafu uczepili :P przeciez zgodnie z zasadami techniki legislacyjnej, podstawową jednostką systematyczną rugulacji materii ustawowej jest artykuł

w zasadzie komik nie wygląda na prawnika :)

No właśnie, Szukanie, a ty jakie zmiany przewidujesz na lato?:)

eeeeeee najfajniejsze są takie 16latki przemalowane na siwo

Szukanie własnie z myslą o facetach chciałam zostać blondi ale skoro wolą niegrzeczną kobiete w pracy,to okażę im litość i zostane przy swoim obecnym wyglądzie szukanie mysle ze masz siwe włosy,lekarz albo dziennikarz