Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Siła zmian.

Polecane posty

hormony mam w normie, co prawda prolaktyne za wysoką ale to znaczy że mam mniejszy popęd:P

rany, najpierw Cream, teraz Sami zlitujcie się nad kafe, na miłość Jowiszową!

Dzień dobry :) A tak wracając do głównego wątku to mężczyźni wolą długie czy krótkie włosy u kobiet?

Inkwizycja, nie jestem mężczyzną, ale ogólnie oni chętnie o tym mówią - i z moich badań sondażowych kulturowo-socjologicznych wynika, że wolą długie włosy u kobiet :-)

Gość zmiany są dobre

hehehe ja wczoraj poradziłam się męża , że może by tak obciąć włosy oj się działo- i głupia byłam mogłam go postawić przed faktem dokonanym:D

A miałaś już kiedyś blond? Bo to nie każdej pasuje, może na razie zrób tylko kilka jaśniejszych pasm, żeby szoku nie było :-) ja np. swoim zdaniem ;-) lepiej wyglądam z takimi średnio jasnymi włosami, ale mam sprawdzone obie opcje (tzn ciemną też)

hm... więc cóż, pewnie wypada powiedzieć nie spróbujesz, się nie dowiesz, ale przy okazji stwierdzam, ze jesteś odważna :classic_cool:

Gość sreber028
moj facet uwielbia zmiany we mnie, najbardziej uwielbiam kiedy czeka w samochodzie na mnie az wyjde od np fryzjera i juz z daleka wystawia reke przez okno i pokzuje, ze super!!sprawia mi wielka przyjemnosc podobanie sie jemu, a jezeli go pytam to nigdy o zgode tylko np co o tym sadzi, nie moze zabronic mi tego czego chce!!!

Złośliwa No widzisz, i o zgodę nikogo pytać nie musisz....:) I nikt ci dupy truł nie będzie tym znajomym: Coś ty kurwa ze sobą zrobiła..??:)) :)

nie moze zabronic mi tego czego chce!!! jak nie może zabronić, to... musi się godzić!:) Dzielny jest. :)

Faceci w pracy szukają foto shopa ,by mi udowodnić ze mi to nie pasuje żARTUJESZ??????

O RANY! nie wiedziałam że musisz sobie poradzić z całym męskim haremem w kwestii przefarbowania włosów.... ja bym ich olała!:)))

masz wybór - albo chcesz sie podobac facetaom albo.... albo podobac retro :P

ładne masz:) troszkę je nadwyrężysz jak je tak radykalnie przefarbujesz... wiesz o tym? Ale przecież ważne ża tego chcesz... czy może nadal niezdecydowana?

sami a ty w jakieją czarnej masce chodzisz?? co do włosów- zawsze możez przemalowac :P ja też mialam blond jakis miesiąc czasu- tak dla zabawy teraz mi się marzą marchewkowe do ramion:D

Komiczne a może ty byś coś ze sobą zrobił..? nie odczuwasz jakiejś potrzeby zmiany...?

"a może ty byś coś ze sobą zrobił..? nie odczuwasz jakiejś potrzeby zmiany...?" a co sugerujesz? przefarbowanie włosów?