Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEJKA DZIEWCZYNY

JAK NA NASZEJ KLASIE UKRYĆ WIEK ??

Polecane posty

Gość HEJKA DZIEWCZYNY

BO WPISAŁAM WIEK ALE TERAZ CHCE ZEBY PISAŁO UKRYTY I NIE WIEM JAK TO ZROBIC NAPEWNO KTOS WIE Z WAS

Gość luuuuuuk
hahahahah dopisz sie do rocznika wyzej

Gość HEJKA DZIEWCZYNY
słuchaj nie jestem jakas stara mam 26 lat ale nie chce zeby wiek był widoczny i tyle j jak zrobic zeby pisało wiek - ukryty bo widze ze nie moge usunac teraz daty urodzenia co podalam przy pierwszej rejestracji

A przepraszam, masz to w ustawieniach prywatności, w co widzą wszyscy czy moi znajomi odhaczasz "wiek". Poza tym, można zmieniać datę urodzin :D

Gość HEJKA DZIEWCZYNY
persymona wielkie dzieki :-D poprostu nie wiem jak długo bede na naszej klasie ale nie musza wszscy wszystkiego wiedziec zreszta slyszlam ze juz sa jakies prpblemy z tym ze ludzie wykorzystuja czyjes dane osobowe z naszej klasy

Cóż za monolog :| :D "pisze" jest już zatwierdzone jako poprawna wersja, tak więc... A poprawiłam, bo jak chcesz być "kul", to trzeba na zmianę wielkimi i małymi literami pisać. Te "boshe" itp drażnią u osób powyżej 20 ;)

A mnie dobija, gdy ktoś ma ukryty wiek, a widoczne są wszystkie szkoły i lata, w jakich do nich chodził :P