słodka_cytryna 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Tylko proszę nie piszcie ,ze jestem niedojrzała, poblematyczna i,ze przesadzam. Byłam z chłopakiem nad jeziorem. Siedziałam na nim i sie całowalismy. Ja bylam w stroju on w kapielowkach. Boje sie, ze te plemniki sie jakos przedostały,ze gdy wyszedl z wody i był mokry to kapielowki wcale nie chronily.... Czt ja jestem nienormalna? Piszac to , wiem,ze to niemozliwe, ale spoznia mi sie okres i zaczynam swirowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no kurde 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ło matko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja miałam Napisano Lipiec 7, 2008 to jest raczej niemozliwe. musialby sie cud stac. skoro jesteś młoda osobka okres mozesz miec nieregularny. poza tym po wplywem stresu tez sie moze spozniac. jest wiele czynnikow ktore na to wplywaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedziemka 0 Napisano Lipiec 7, 2008 niemożliwe, w ciąży nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bebe885 Napisano Lipiec 7, 2008 nic się nie stało na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Lipiec 7, 2008 a czy on w ogóle miał wytrysk??? bo z tego co piszesz to się całowaliście :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 795642 Napisano Lipiec 7, 2008 pewnie sie nawet nie podniecil, nie martw sie, bo nie masz czym. a okres na pewno przyjdzie tylko przez stres sie spoznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesz co 0 Napisano Lipiec 7, 2008 może nie tyle nienormalna, co niedouczona. Nie ma takiej możliwości, żeby przez bieliznę dostały się plemniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doswiadczona w wielu kwestiach Napisano Lipiec 7, 2008 hahahahaha sorry, ze sie smieje, bo kazdej z nas chyba kiedys kiedys przyszedl do glowy taki pomysl jak Tobie :D ale TO NIE JEST MOZLIWE ZEBY PLEMNIKOM UDALO SIE POKONAC KAPIELOWKI, BRUDNA WODE, MAJTKI I JESZCZE CALY TOR PRZESZKOD NASZEGO UKLADU ROZRODCZEGO ;) naprawde to nie jest mozliwe ;) chocby nie wiem jak wojownicze byly ;) i chocby Twoje jajeczko wołało do nich przez megafon gdzie mają się kierowac ;) nie jest to mozliwe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach