Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka_cytryna

ciaza? czy moje chorobliwe wyobrażenia?

Polecane posty

Tylko proszę nie piszcie ,ze jestem niedojrzała, poblematyczna i,ze przesadzam. Byłam z chłopakiem nad jeziorem. Siedziałam na nim i sie całowalismy. Ja bylam w stroju on w kapielowkach. Boje sie, ze te plemniki sie jakos przedostały,ze gdy wyszedl z wody i był mokry to kapielowki wcale nie chronily.... Czt ja jestem nienormalna? Piszac to , wiem,ze to niemozliwe, ale spoznia mi sie okres i zaczynam swirowac

Gość Ja miałam
to jest raczej niemozliwe. musialby sie cud stac. skoro jesteś młoda osobka okres mozesz miec nieregularny. poza tym po wplywem stresu tez sie moze spozniac. jest wiele czynnikow ktore na to wplywaja.

Gość bebe885
nic się nie stało na pewno.

a czy on w ogóle miał wytrysk??? bo z tego co piszesz to się całowaliście :P

Gość 795642
pewnie sie nawet nie podniecil, nie martw sie, bo nie masz czym. a okres na pewno przyjdzie tylko przez stres sie spoznia.

może nie tyle nienormalna, co niedouczona. Nie ma takiej możliwości, żeby przez bieliznę dostały się plemniki.

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
hahahahaha sorry, ze sie smieje, bo kazdej z nas chyba kiedys kiedys przyszedl do glowy taki pomysl jak Tobie :D ale TO NIE JEST MOZLIWE ZEBY PLEMNIKOM UDALO SIE POKONAC KAPIELOWKI, BRUDNA WODE, MAJTKI I JESZCZE CALY TOR PRZESZKOD NASZEGO UKLADU ROZRODCZEGO ;) naprawde to nie jest mozliwe ;) chocby nie wiem jak wojownicze byly ;) i chocby Twoje jajeczko wołało do nich przez megafon gdzie mają się kierowac ;) nie jest to mozliwe ;)