Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 21

Dlaczemu facetow podniecaja tylko puste wypacykowane lalunie barbie

Polecane posty

Gość Nawet Fajna Mamuśka
mam koleżankę, wicemistrzyni Europy w judo, rewelacyjna dziewczyna, przesympatyczna, nigdy nie była wredna, chamska i zazdrosna o to że nie jest szczupła, od urodzenia była taka, cała rodzinka była duża, ale nie rozpaczała z tego powodu tylko wykorzystała to w sporcie, a nie siedzeniu przed kompem i wdupiania kolejnej paczki chipsów.

Gość Nawet Fajna Mamuśka
i dziwieniu się dlaczego facetów podniecają szczupłe, hahahahaha sorki, ale 69kg przy mikroskopijnym wzroście podniecające na pewno nie jest.

A ja Wam powiem ze widuje takie pary , gdzie naprawde oblesna tlusta swinka, idzie z calkiem fajnym facetem.Znaczy to rzecz gustu.Sa na swiecie i amatorzy az takiego nadmiaru ciala.Chociaz ja im sie dziwie.i tym panom, bo przeciez to kompletny brak jakiejkolwiek estetyki, no prosze Was , sniadanie w lozku z kims takim to kara .No ale to jest moje zdanie, i nie mam na celu nikogo z grubaskow obrazac. Dziwie sie tez takim paniom, ze nie maja zadnego skrepowania, i poczucia wstydu, przygniatajac takiego pana pewna czescia ciala.Kazdy nadmiar jest niezdrowy, trzeba sobie zdac z tego sprawe. Ale sie rozpisalam.Sa grubaski tupeciary, ktore kaza nam wielbic i zachwycac sie ich tlustymi oblesnymi cialami.Ale sa i wychudzone , anorektyczki , ktore twierdza ze jestesmy nienormalni skoro mowimy ze nie widac ich za znakiem stopu.

Gość jako nastolatka
nabrałam sporo ciała. Wazyłam 71 kg przy wzroście 168 cm. Byłam fajna - i co z tego? Z czasem schudłam (i urosłam) teraz mam 61 kg i 170 cm. I wielkie powodzenie. Jestem bardzo zadbana i wysportowana bo uwielbiam rower, góry i pływanie. Jestem fajna, zabawna i wesoła. Zawsze byłam - ale teraz faceci to widzą. Wybryk natury?

Konkretny? Jeśli gruba schudnie dla faceta,ale gdy ją opuści bedzie płakać siedząc w domu i znowu przytyje Morał jest jeden....jeśli jesteś za gruba/y to schudnij dla siebie,a ni dla kogoś:classic_cool:

No właśnie Tamari odchudzamy sie,malujemy ,ćwiczymy DLA SIEBIE a nie dla kogoś tam ,kto i tak tego nie doceni,bo przecież kobieta MA BYĆ SZCZUPŁA I TYLE :O Hehehe do potem

Gość Nawet Fajna Mamuśka
autorko ja nosze rozmiar ubran 34 a ty ile, 44? myslisz że im wiecej w pasie tym wyższe IQ? mylisz się.

36-38 jest idealnie... niektóre kobiety z rozmiarem 40 tez są spoko - zalezy od figury i budowy ciała

Gość Nawet Fajna Mamuśka
najważniejsze to czuc sie dobrze w swoim ciele, a ty autorko dobrze sie nie czujesz, zrzera cie wściekłość i zazdrość, ja się w swoim czuje świetnie, podobam się mojemu mężowi i sobie i to mi wystarczy, nie muszę podobać się nikomu innemu. komiczny, domyślam się że przy twojej sporej wadze wyglądałabym smiesznie, ale wysportowany facet, zawsze wygra z mięśniem piwnym.

Gość Nawet Fajna Mamuśka
tak, przy moim niskim wzroście 38 to istny tłuścioch

Gość Nawet Fajna Mamuśka
no ale z facetami nie ma co rozmawiać o tych sprawach.

"komiczny, domyślam się że przy twojej sporej wadze wyglądałabym smiesznie, ale wysportowany facet, zawsze wygra z mięśniem piwnym" jakiej mojej sporej wadze? ja jestem wysportowany

" no ale z facetami nie ma co rozmawiać o tych sprawach." błędna teza

Gość Nawet Fajna Mamuśka
gościu niedzielny a 36 to przy jakim wzroście?

Gość Nawet Fajna Mamuśka
93kg? tiaaa,jasne.

Gość Nawet Fajna Mamuśka
komiczne założe sie że masz około 30-tki, zgadłam? troche ponad

moja kobieta nosi 36-38 przy 170cm, ale zalezy tez od firm, bo maja rozne numeracje. A poza tym czesto sie zdaza, ze jezeli chodzi o gore (bluzki) musi brac 38 bo jej sie w biuscie nie miesci

mam 34 lata... a 93 kg to normalna waga - wlasnie czlowieka wysportowanego

nie wiem co Cie w tym smieszy? wysportowana sylwetka u mezczyzny i u kobiety znaczy zupelnie coś innego

nie wiem co Cie w tym smieszy? wysportowana sylwetka męska i damska to 2 rózne sprawy

Gość Nawet Fajna Mamuśka
komiczny ma juz swoje lata, musi sie podnosic na duchu, a ty gościu niedzielny, potwierdziłeś tylko że o rozmiarach z facetami nie ma co gadać, 36 przy 170 wzrostu jest ok. a 34 przy 159 za chuda? głupi jesteś.

jaka milusia kobieta... wyzywa od głupich goscia za to, ze napisal jakie kobiety mu sie podobaja :D:D

Gość Nawet Fajna Mamuśka
nie nie za to, tylko że sie nie zna a sie wypowiada