Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 21

Dlaczemu facetow podniecaja tylko puste wypacykowane lalunie barbie

Polecane posty

Droga Mamusko: Nie masz racji z tym, ze Gosc N. sie nie zna i przez to jest w bledzie. Ja mam 170, nosze rozmiar 36-38 (a nawet od 34 do 40 w zaleznosci od marki ubran i od panstwa, z ktorego dana marka pochodzi; bo inne sa numeracje niemieckie, inne francuskie, inne hiszpanskie, inne angielskie, inne polskie; a takze w zaleznosci od tego na jaka czesc ciala mam to wlozyc- czasem pasuje w biuscie a odstaje w talii, czasem jest idealne w biodrach a w uda sie nie miesci, albo ma za dlugie nogawki). Wcale nie jestem chuda, ale nie jestem tez gruba. Calkowicie normalna i podobna do wiekszosci otaczajacych mnie babek. Normalna figura z biustem, talia i tylkiem. Wiec wnioskowanie o figurze po rozmiarze jaki sie nosi jest ciut mylace. Lepiej analizowac kazda osobe indywidualnie jezeli chodzi o prawidlowosci i normy. pozdrawiam ;)

Do Justynaaa - Mi strasznie nie przeszkadza czy ktos jest gruby czy chudy, ale drazni mnie to, ze ktos sie zali na forum (autorka topicu), ze ten czy tamten jej nie chce bo jest gruba, tylko woli szczuplejsze laski. Jak chce takich facetow, to niech zacznie ze soba cos robic, a nie siedziec przed kompem, wcinac chipsy i narzekac na tych ZLYCH kolesi.

Gość Nawet Fajna Mamuśka
komiczny naprawde jesteś komiczny:D wystarczająco dużo komplementów słysze od swoijego męża i to mi wystarczy.zapewniam kończe bezcelową już dyskusję, niech żyje rozmiar 34!!!

Gość nie-okrąglutka
ooo a tu dyskusja nadal trwa...:) Ja przez ten czas zdążyłam oprzątnąc poł domu iz robić zakupy...a Wy tu nadal tkwicie przed kompem a potem się zali jeden z drugim że za gruby,do roboty się weźcie lepiej!:D

Gość LeloDeodi
Co znaczy naturalne w tym wypadku ? Czy to znaczy naturalne najedzone, tluste, z pupa jak maly nosorozec ? Facet chce to samo co Kobieta, wystarczajaco pieknosci i inteligentnosc. Mysle ze kazda kobieta moze schodnac jak bardz chce, jak masz twarz nie zla to bez problemu.

boze a wy ciagle o tym gadacie?:P co kolejny temat sie zaczyna to wiadomo ze jak babka chce to schudnie, a jak nie chce to najwiecej narzeka :P