Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 21

Dlaczemu facetow podniecaja tylko puste wypacykowane lalunie barbie

Polecane posty

Gość dorotka 21111
fryzure zmien

tupnąć płetwą raczej... :P i niech lepiej nie tupie, bo co słabsze domy w okolicy mogą sie zawalić

Gość dorotka 21111
ja mam fryzure ok

Gość Nawet Fajna Mamuśka
Statatatata zdziwiłabyś się ile ja potrafię zjeść, moja mama w wieku 50 lat ma figurę 30-tki u nas to rodzinne:)więc nie martwię się jak będę wyglądać za 20 lat. a co do osób grubych , otyłych to nie doznałam z ich storny specjalnie szkody w przeszłości, ale faktem jest ze potrafią ( nie wszystkie ale większość) syopać głupie teksty pod adresem szczupłych , a robią to z zazdrościć, zamiast pierdolic wzieły by się za siebie.

Gość nie-okrąglutka
komiczne nie bądz taki złośliwy...:O Autorko 153 cm wzrostu i 69 kg?????Weź się za siebie!!!Przede wszystkim zrób to dla siebie!Zamiast siedzeic tu i marudzić idz lepiej na jakiś spacer!

Gość Nawet Fajna Mamuśka
a fajna madchen, masz ładną fryzyrkę i buzię też masz ładną, tylko smutną troszke?

Gość Sratatatata
Autorko niestety tutaj niektorzy maja racje.Jestes bardzo zakompleksiona i zla.Starasz sie dowartosciowac w sieci,piszac ze wyglad sie nie liczy itd,ze jestes fajna itp,ze szczuple osoby sa bee...A tak naprawde nie jestes o tym przekonana w 100%,szukasz po prostu potwierdzenia.Chcesz uzalic sie nad soba i swoim losem,nie bedac przygotowana na to ze niektorzy beda starali sie zmieszac cie z blotem zeby ci jeszcze bardziej dokopac i zgnebic.Jesli to nie przez chorobe jestes otyla,powinnas zaczac cwiczyc,ograniczyc niezdrowe produkty.Przede wszystkim udac sie do dietetyka.Wziasc sie za siebie!Bo swiata nie zmienisz swoim gadaniem ani wlasnej sylwetki siedzac przed monitorem obladowana jedzonkiem i zalewaniem sieci swoim zalem do swiata.Wiadomo,tak jest przyjemnie i milo,ale skoro przeszkadza tobie wlasna sylwetka to skoncz z takim trybem zycia!Pamietaj ze w kazdym jest i grubas i chudzielec,a co wybierzemy to juz nasza sprawa.Ty zrobilas z siebie osobe otyla,teraz wez sie za siebie i zrob szczupla!Nie poddawaj sie :D Malo tutaj for o odchudzaniu itd?

Gość Nawet Fajna Mamuśka
153cm to już na to nic nie poradzisz, ale 69kg wagi?? i ty się nazywasz "prawdziwą naturalną kobietą?" taka nadwaga nie jest naturalna.tO JUŻ CHOROBA POMAŁU ja przy 159cm ważę 43 kg.

czy smutna?:P no bo akurat sytuacja tego wymagala a ja nie wygladam dobrze na zdjeciu jak sie smieje glupio wiec sama rozumiesz;)

Gość Nawet Fajna Mamuśka
komiczne, widac że pojęcia jakiejs równowagi między wzrostem a wagą nie masz więc idź lepiej sie wypowiadać na topicach dotyczących ciebie, albo zrób coś w koncu z tym twoim nieswieżym oddechem.

Gość Nawet Fajna Mamuśka
movering- swięta racja, ale po co, prawda?

"albo zrób coś w koncu z tym twoim nieswieżym oddechem" :D:D:D dobrze, ze nie napisali, ze mam ogon :D:D tez bys uwierzyła :D

Gość Nawet Fajna Mamuśka
poza tym waga nie jest optymalna, należy sie mierzyć nie ważyc, no to na miare ma 86-60-87.

Gość Nawet Fajna Mamuśka
a nie masz? żadnego? biedaku :D

grubasy wolalaby zebysmy napisali ze jest ok, nie wyglad sie liczy..:P ale wyglad sie liczy, nie zwrocic na kogos uwagi kiedy ta osoba w ogole nie odpowiada ci pod wzgledem wygladu

"o rany, nie wiem co jest gorsze --nieswiezy oddech czy otylosc.." obie cechy nie do zaakceptowania :)

Kij ma zawsze dwa konce.No dobra ale co z tymi grubasami ktorzy nie sa otyli z powodu zarcia.Jakies choroby , skutki uboczne lekow itp.I nie moga poki co nic z tym zrobic? Tez maja spadac na drzewo i nie oczekiwac za wiele od zycia?

Gość Nawet Fajna Mamuśka
movwring-ja wiem ,ale one wolą wcinać chipsy, słodycze, i pisać jakie te szczupłe to głupie, i sztuczne i wogóle.Nawet nie wiedzą jak bardzo ich świat by się zmienił-na lepsze - gdyby tylko chciały i włożyły w to trochę wysiłku.

tu masz racje ale ile takich ludzi jest ze przez chorobe otyli? biorac jakies hormony? bez przesady... wiekszosc na wlasne zyczenie do tego sie doprowadzila

Tamari wygląd sie nie liczy tylko charakter. Wiec jak jest gruba z fajnym charakterem to ma szanse na związek z grubym facetem z fajnym charakterem. hmmm chyba dobra teoria

"jakies choroby , skutki uboczne lekow itp.I nie moga poki co nic z tym zrobic?" to jakies 5-10 % wszystkich otyłych

Gość Nawet Fajna Mamuśka
czarno biała tu niechodzi tylko o to , ale o ich puste poglądy i zawiść