Diablica 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a ja kochani na kolacje obzarłam się marcheweczka z działeczki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julli 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Patrz że już dziewczyny mają więcej motywacji. Ja po wczorajszej siłowni miałam takiego powera, że szok. Jakoś mnie ta dieta napędza. Choć wieczorami jest ciężko. Ale za miesiąc mam zamiar być super laską (bo wyjeżdżam z mężem i z dzieckiem nad morze) 3majcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenk_a Napisano Lipiec 10, 2008 hej! Pewnie Julli, że trzymamy kciuki. Ale ci zazdroszcze bo za miesiąc to rzeczywiście możesz być super laska, ja mam mało czasu bo za równiutkie 2 tygodnie wyjedzam i nie wiem ile zlece na wadze, zobaczymy.Narazie idzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karnita 0 Napisano Lipiec 10, 2008 3mamy kciuki julli :) ty tez za nas 3maj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julli 0 Napisano Lipiec 10, 2008 dzięki dziewczyny. I wy będziecie laseczki. Tylko dużo niestety pracy jest przed nami. Ale uda nam sie zobaczycie.Będe i za was trzymać kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 biust 91cm udo 50,5cm diablica na nogi moge ci polecic swietne cwiczenie ktore nawet bez diety wyszczupli ci nogi, doradzila mi je moja nauczycielka w-f bo mialam takie dziwne kolana nie wiem jak to wytlumaczyc no i te cwiczenia rozicagnely mi cala noge i bardzo wyszczuplily lydki a teraz czuje jak parcuja uda nie wiem czemy tak smiesznie ale jest skuteczne tlyko kurcze nie wiem jak ci je wytlumaczyc... o wiem pstrykne fote :D i pozniej jakos wrzuce albo ci wysle:P ja rowniez trzymam za was kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karnita 0 Napisano Lipiec 10, 2008 trejs kochana a co to za ćwiczenie? tez bym chciała nogi wyszczuplić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Hej ty ważysz 60 przy 165 ja mam 170 i 60 a mam więcej w tali niż ty!! Dlatego chcę schudnąć do 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no wiec siadasz sobie na podlodze z wyprostowanymi nogami, rece trzymasz sobie na podlodze po bokach. uginasz jedna noge w kolanie a druga podnosisz wyprostowana na wyskosc tej ugietej (nie wyzej) powinnas poczuc ze twoje miesnie sie napinaja:D i tak przez pierwszy tydzien 15 razy an kazda noge a potem 20 razy albo 25 razy. najlepsze jest to, ze to cwiczenie jest barrdzo proste i dosyc szybkie ja sie tak do niego przyzwyczailam ze od razu z rana przed sniadaniem je robie, myslalam, ze nic nie da bo praktycznie w ogole sie nie meczylam przy nim, a jednak efekt jest:D ta moja nauczycielka wytlumaczyla mi ze noga jest jak nowa gumka do wlosow ktora jak rozciagniesz bedzie dluzsza i tak samo jest z nogami trzeba je rozciagac a nie beda takie zbite tylko ladnie wysmuklone, naprawde polecam to cwiczenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no moze i mam mniej bo tak anparwde waga nic nie mowi o cm i sadelku:) ja chce sie pozbyc wlasnie sadelka i przekletych boczkow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 trejs ja tak samo ale wszyscy mi mówiż że wyglądam na 56kg przy moim wzroście!! A ja na cm widzę całkiem coś innego:( Grubasa szczególnie w tali:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a ja te przeklete boczki;/ wlasnie ta waga to zgubna jest, np. moja kolezanka przy wzroscie 164cm wazy 49kg ;o a wyglada na o wiele wiecej, bo ma "troszke" brzuszka ale i jest baaardzo waska, za to ja szeroka przy niej tlyko kompleksow sie nabawiam ale w sumie traktuje to jakos motywacje:D Sara812 jak chcesz schudnac w talii to posuzkaj w necie jakis artykulow bo sposbow na talie jest pelno jak szukalam czegos na boczki to zawsze trafialam na talie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a ja na talie i na boczki! Bo biodra to tam ujdą 93 to nie ma źle chociaż w sumie też by się przydało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 http://www.tik-tak.pl/a.1708.d.191.7_sposobow_na_szczupla_talie___triki_modelek.html tu cos jest na temat talii a tak poza tym to nozyce sa najlepsze na talie:D rok temu w wakacje mi pomogly ale potem mi sie juz nie chcialo jak juz uzyskalam taki efekt jaki chcialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 moj sposob na boczki to skakanie na skakance codziennie przez 10 minut moja kuzynka robila tak przez 2 tygodnie i rzeczywiscie jej ubylo:P tlyko ciekawe czy na mnie tak zadziala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 ja skakałam przez około 30 min i szczerze to nic mi to nie dało:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 codziennie? ja to juz normalnie lapie sie wszelkich sposobow, w sumie nic nie strace probujac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a ile ty masz lat?? że tak wprost zapytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 za niecaly miesiac 18:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Lipiec 10, 2008 trejs a powiedz jak m byc topa ustawiona w tym ćwiczeniu?? pod katem prostym do reszty nogi?? kurcze ale ty jestes szczuplutka ja mam w udzie przy wadze 72 az 64 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Lipiec 10, 2008 aha zapomniałam!!! dziekuje trejs:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 A jak dla was jakie kobieta powinna mieć wymiary by być szczupłą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 nie ma za co:) a stopa powinna byc ustawiona prosto razem z cala noga dla mnie nie licza sie wymairy tylko to co widze no bo zobaczcie jest np dziewczyna z plaskim brzuchem ale za to szeroka i od razu cm ma wiecej tak samo waska dziewczyna ale z odstajacym brzuchem i to tez daje troche tych cm:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no wlasnie co do tych ud to wlasnie dzieki tym cwiczeniom :) bo diety nie dzialaja na moje nogi najpierw chudne z twarzy a pozniej przeskakuje na brzuch dobrze ze mam to szczescie nie spada mi nic z biustu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 12, 2008 Hej i co tam u was?? U mnie odchudzanie ok nie jem nic czego później mogłabym żałować ale kilogramy i tak nie spadają centymetry też nie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenk_a Napisano Lipiec 12, 2008 Hej! Ja wczoraj zjadłam 2 merci, ale uwierzcie mi 3 tyg. nie jadlam slodyczy i tak mnie jakoś podkusilo.Sara812 ty się ważysz codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 14, 2008 u mnie 2 kg w dol:) nie wiem jakim cudem ale dla mnie to na reke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trejs 0 Napisano Lipiec 19, 2008 cos ucichlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach