Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tegooo

doradzcie mi jak olac laske ktora mi sie w ogole nie podoba??

Polecane posty

Gość nie chce tegooo

moja kolezanka umowila mnie ze swoja kolezanka bo obaj jestesmy singlami. Jak sie okazalo na 1 spotkaniu dziewczyna jest gruba a mi to w ogole nie pasuje tzn jej wyglad!!! z charakteru moze jest :classic_cool: ale z wyglau juz nie!!! Ta dziewucha mysli ze wpadla mi w oko i wysyla do mnie smsy i dzwoni kiedy sie umowimy jeszcze raz. Z kolezanka sie juz przestalem przyjaznic bo mi podeslala takiego kaszalota bez wczesniejszych ustalen, myslalem po prostu ze jej kolezanka bedzie tak samo zajebista laska jak moja kumpela!! Ja nie chce sie ztamta spotykac co mam robic ?:)

Gość silent_angel
zmien nr. i zacznij sie spotykac z kim innym

Gość jacek1982
nie chcesz slodziutkiego tlusciocha ktorego bedziesz zimowymi wieczorami glaskac po tlustej dupie ? :classic_cool:

boze, ale z facetow w tych czasach to sa cioty, juz nawet laski olać nie umieja :O

Gość AGUSKA1133
po prostu ja olej. co to w ogóle za pytanie? :O

Gość nbhn bnjhm
Zadzwon do niej i uzywaj takiego slownictwa jka w swoim poscie. Gwarantuje Ci,ze ten "kaszalot" nie bedzxie chcial m iec zTopba nic wiecej do czynienia

Gość no fakt
jak ci sie nie podoba to nie rób jej nadzieji,gruba przezre ci wszystko:D Iile macie lat?

Gość wariatka z ADHD
powiedz jej normalnie, ze nie chcesz sie z nia spotykac i nie rob z tego problemow

Gość o ranyyyyyyy mow prawde
pgffffff bo faceci to takie tchorze, mi pewien taki powiedział, ze nie chce nic,nie chce ludzi wokol siebie, wiec od razu zrozumalam, powiedz jej po prostu, ze nic z tego nie bedzie i juz:) jak spyta o powod, bo jak taka natretna, to powiedz ze nie ma chemii i tyle

Gość nie chce tegooo
ja 23 ona 21 ale jezu ona jest bezczelna dzwoni wysyla smsy a w dodatku uzywa slow kochanie, skarbie :o obawiam sie ze jest psychicznie chora :o

Gość nbhn bnjhm
Sam jestes psychicznie chory. a jesli juz nie psychicznie chory to cham:P sama nie wiem co gorsze;) aaaa i zeby byla jasnosc- nie jestem gruba, ale naprawde boli mnie jak nazywa sie kogos "kaszalotem":O

Gość no fakt
najgorsze co moze byc jak laska sie narzuca chlopakowi wysyla smsy itd,Ale pomysl tez ze z drugiej strony jesli juz taka jest tobą zauroczona to wiele ,wiele mozesz osiągnąc;-)

Gość nie chce tegooo
co moge osiagnac? sex z grubaska mnie obrzydza

Gość no nietety tak to jest
Grube są najbardziej nachalne! Okropieństwo, rozumiem Cię, też bym nie chciała mieć tłustego faceta z tłustą obleśną dupą i podwójnym podbródkiem. Powiedz jej po prostu, że z jest fajną dziewczyną (hehe wiadomo że to nie prawda, ale niech będzie), ale z Twojej strony nic nie zaiskrzyło. I tyle :)

Gość kckckkckckc
Nie reaguj, proste. Nie odbieraj tych telefonów, nie odpisuj na smsy.

jedyna Twoja nadzieja - zaciągnąć się do Legii Cudzoziemskiej, za pięć lat wrócisz, może zapomni

Gość małaaaaaaaaaaaa
no coż niektorzy nie rozumieją słowa NIE trzeba im to wtedy brutalnie wytumaczyć ja ostatnio miałam taką sytuację myslałam normalnie że facet się ode mnie nie odczepi w końcu bardzo brutalnie i dobitnie powiedziałam NIE ZNACZY NIEposkutkowało facet się więcej nie odezwał:) swoją drogą dla mnie to straszne jak laski potrafią sie factowi narzucać ja tego geenralnie nigdy nie robię niby jestem ładna 9 co wielu twierdzi) i mam ładną figurkę, ale jestem niska i rozumiem że są faceci którym się niskie dziewczyny nie podobają jestem brunetką i rozumiem że są faceci którzy wolą blondynki jak widzę że facet nie jest mną zainteresowany odpuszczam i tyle trudno a nie że męczę faceta smsami czy nie wiadomo jeszcze czym

Gość rtddd
NIE ROB JEJ NADZIEI WIEC NAPISZ ZE NIE CHCESZ SIE SPOTYKAC ITD:)MOZE ZROZUMIE

Kiedyś też tak miałam więc napisałam do gościa smsa o treści: Przepraszam nie jestem Tobą zainteresowana!!! Od miesiąca mam spokój.

Gość wtf
jak to "jak olac" ,myslalam ze olewka polega wlasnie na tym, zeby nic nie robic - nie odpisywac, nie odbierac, a jak bedzie sie chciala umowic, to nie przyjsc :>

Gość heh zalosne
teraz to wszystkie madre- nie odbieraj, nie reaguj, nie spotykaj sie, albo spotykaj sie z inna zeby widziala, bo ta nei jest warta... ale jak za chwile kolejna desperatka zalozy temat ze facet ja olewa, ma ja w dupie, potraktowal ja tak czy siak to bedzie 'jaki to dran', 'jak on tak mogl', 'co za dupek', 'same swiniaki z tych facetow'...