Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fifty PLN

tramwaj mnie zostawił -jak dalej żyć

Polecane posty

Powiadam tak Minęło 5 dni od kiedy przestałem jeździć tą linia tramawajową. Nie tęsknię ale... I co teraz.. wiem wiem źle zrobiłem odpuszczając mu ale jakiś obraz tego tramwaja/u mam. okropny tramwaj,jak można być tak nieodpowiedzialnym, jak on mógł mi to zrobić ? po 16 latach jeżdżenia? Chyba założę kącik porad jezdżących tramwajami.. albo nie - napiszę ksiązkę. p.s. nie ma to jak pozytywne myślenie któryś już tam raz a może odpoczywająć od wrednych tramwajów przerzucić się na samoloty. Jakie będą lepsze tanie linie lotnicze czy ekskluzywne? w tej dziedzinie to już 0 doświadczenia tramwaje kontra samoloty, tylko kulturalnie poradźcie

mysle ze ten topic trafi do top10 2008 roku :D

Gość załóż topik
ZBIERAM NA ODWYK OD KAFETERII :P Ps. fajnie upakowane wszystkie top tematy w jedną historyjkę ;) powodzenia i pamiętaj o sposobach na grzybicę pochwy!

Gość popieram pomysl
z odwykiem

mam nadzieję że nie przegrałem życie, myśle o założeniu tpoiku \"zbieram na odwyk od tramwajów\", bo od kafeterii nie grozi - chyba, Po czym poznać prawdziwy tramwaj, nie taki kryptotramwaj? A podobno tramwaje są naprawdę proste drodzy Podróżujący.Zapraszam na tramwajowe pogaduchy w tym temacie. Ten topik jest tez dla ludzi którzy chcą odreagować stres pokomunikacyjny. czy to będzie poniżenie dla mnie zrobić pierwszy krok w strone innego środka lokomocji? Marynarze i Marynarzowe... doradżcie, jakie są statki, promy, parostatki i inne łajby, (oprócz tego, że zdarzają się dziurawe,puste lub przeładowane, szybkie i powolne, ładne i skorodowane)? Jak to jest z tym \"dziewiczym rejsem\"? Wysokie dziewczyny też piszcie.

trzymacie bilety lub rozkłady jazdy z tramwajów którymi jeździliście a teraz juz nie?

Gość mysz sza
ironicznie ?

znów jestem przygnębiony CZAS LECI A JA NIE WIEM CO ROBIĆ!!! POMÓŻCIE!!! nie mam żadnych zainteresowań… tylko tramwaje….. dość czekania na tramwaj. chce by podjechał jakikolwiek środek transportu.. choć mój dawny ulubiony tramwaj przypomina brudasa. Niby jeżdżę nowym tramwajem ale czuję się sam. jak nie myśleć o sobie źle, jak czekasz na przystanku a tramwaj cię zostawia. Czy ja się słusznie denerwuję? PRAWDZIWA MIŁOŚĆ DO TRAMWAJÓW NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDĘ …DLACZEGO WŁAŚNIE TRAMWAJ. kiedyś było kap kap, dziś już nie płyną łzy. koniec… over . huj z tym idę na meczyk

Gość musztarda
Wiem kochanie, to dramat z tym tramwajem. Ale pamiętaj, PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... Zostawił Cię tramwaj, ale pomyśl, czy nie łatwiejsze to niż związek z Muzułmaninem albo sytuacja, w której on Turek, ja Polaka? Jak odzyskać straconą miłość?? Może recytując na pętli tramwajowej najpiękniejsze wiersze o miłości ? Albo wykrzyczeć, że gilgocze mnie pipka?

ELO kontynuacja watku o tramwajach. będzie lirycznie muzycznie i nie tylko...że mnie tramwaj zostawił to CIOS.. TERAZ JA CHCE GO ZOSTAWIĆ... ZROBIĆ TO? brzydzę sie soba i tym co (z)robię... toz to wewnętrzna zniewaga... nie chce mi się czekać na ten jedyny tramwaj, mam ochotę na zaabytkowy taki 30-letni środek wóz.... ktoś , która/yś była była u psychologa z tym problemem bo nie potrafił/a pogodzić z takim odrzuceniem? to wszystko zaczyna robić się KOMICZNE!!!!

Gość bez opon
bez opon. Dobry tekst ale czemu kafiaki Ci nie doradzają. Toż masz poważny problem. Pozdro

Gość nlevajka
Jesiu.bla. no nareszcie normalne tematy,prawdziwe zycie,ludzkie dramaty,kamien z serca,wkoncu cos dla usmiechu ,a ja nie mam tramwaja tu gdzie mieszkam i co ja mam teraz? biedna nieszczesliwa tu nawet hulajnogi nie ma tylko z buta zapindalam ech ach wrrr

Gość olevajka mialo byc
A nie jakies tam mlevajki,ciullam sie ale na szczescie nikogo to nie obchodzi