Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

Czy ja dziś dużo zjadłam?? 2 średnie kiełbaski 2 plastry sera 2 plastry szyki 3 łyżki surówki pół szklanki orzechów:( 1 jajko 2 łyżeczki jogurtu Nie wiem co sie ze mną dzieje?:( co dziennie jem coraz więcej:(

no ale ile tego bylo 3papryki jedna salata i jeden ogoek??? MOIM ZDANIEM JEST OKEJ:) chleba nie jesz to juz duzo:)

ja tez chętnie się dołącze.. ja miałam taki patent - minimalnie pieczywa, zero ziemniaków i makaronu. dużo bardzo dużo wody niegazowanej mineralnej, i do tego kawa slim cofee, super efekty daje, choć jest bardzo niedobra:( ale wciaz musze schudnąć a mam tylko miesiąc do wakacji i jakies minimum 5 kilosów:((((

Ja jak sie odchudzałam wcześniej to ćwiczyłam 1h dziennie a teraz mi sie nie chce!

no w końcu działa, próbowałam sie już chyba ze 3 razy wpisać a tu klapa, myślałam że to u mnie coś kasztani!! no ale jak nie to git:) ja tam w porownaniu do Was to duzo zjadlam, ale za to wporównaniu z tym co jadłam to malo, i w miary o rownych porach i bezpodjadania a to sukces:) no wiec tak: -na śniadanie1,5 kanapeczki z serem topionym i pomidorem -potem na obiad 2 bułeczki małe kukurydziene czy jakies takie, i średniego gołabka -i pozniej kawe bez cukru z mleczkiem i 4 takie ciasteczka z marmolada bez cukru \'piwoszk\' i i 1/3 grześka - potem 2 kanapeczki z ciemnego chleba z pasztetem i pomidorem a na kolacje -activie no i jak teraz tak patrze to duzo a teraz glodna jestem na dodatek;/ ale z pieczywa nie zrezygnuuje bo sobie niewyobrażam życia:) Ale i tak dumna jestem z siebie:):D

Ja zrezygnowałam z pieczywa i makaronów ryżów ziemniaków na początku roku. Jest dobrze

Dzien dobry wsystkim:* ja wlasnie po sniadanku: danio truskawkowe i 2 ktomki chleba pelnoziarnistego ze slonecznikiem dzisiaj odezwe sie dopiero kolo 17 albo jutro z rana bo mam troche rzeczy do zalatwiania

co tu tak cicho? wszystkie jeszcze spia? dziewczyny jak samopoczucie? bo ja wczoraj bylam troszke marudna i glowa mnie bolala, moze to skutki mniejszej ilosci jedzenia

Witam!! U mnie samopoczucie OK właśnie zjadłam śniadanko: 200g kefiru. Dziś czeka mnie dużo ruchu: posprzątać dom na długie zakupy spacer z pieskiem i hula hop mam nadzieję że dam radę!!

czesc dziewczyny:) ja wlasnie tez po sniadanku, pol buleczki z twarogiem i plaster szynki na to, czy to sie nie gryzie? na obiad kalafior sproboje bez bulki ale nie wiem jak bedzie smakowal, na podwieczirek skakanka,a na kolacje to jeszcze nie wiem moze jakis owoc:) pozdrawiam was serdecznie i zycze wiele energi na caly aktywny dzien:)

Czesc wszystkim :) Ja dziś na śniadanko jogurt z musli. Mam już za sobą 20 min kręcenia hula hop :D Kurde wczoraj strasznie zgrzeszyłam :( Wieczorem wypiłam 2 piffa ;/ Ale baaardzo mi się chciało :(

a ja sie pochwale dziewczyny, mialam wlasnie przed chwilunia okazje zjesc pysznego świeżutkiego pączka...i co zrobilam, odmówiłam:D i ciesze sie bardzo z tego malutkiego sukcesiku:)

Ja właśnie gotuję obiadek :) Znów będą warzywka gotowane, ale tym razem inne :D Kasia nic tylko pogratulować :)

ja dziś zjadłam śniadanie: bułka z pomidorem kawa obiad: pół kubka kapuśniaku i 2 ziemniaki , sos i sałata ze śmietaną. niestety wypiłam lampkę wina greckiego i zjadałam greckie ciasteczko z czekoladą :P to mały grzech... ale do jutra rana nic już nie jem :D aha! no oprócz kawy którą teraz piję :) pozdro laseczki 🖐️

hej ja wstaje wczesnie o 6:40 juz z domu wychodze, a sniadanie jem ok 9tej czasem 10tej:) dzis zjadlam a sniadania duzy jogurt nturalny-za pierwszym razem z ogorkiem, a druga porcje z bananem nektarynke na obiad zjadlam miseczke mlodej duszonej kapusty-wegetarianska -bez kielbaski;) przegryzlam ze 4paluszki: a wczoraj pilam piwo;) moze dzis tez wypije:D pozdro🖐️

Ja troszke dzisiaj sie zlamalam:( jak pilnowalam dziecka kuzynki to zjadlam 2 nektarynki i troszke ciastek kruchych, pozniej u chlopaka mala bulke serowa a w domu na obiado-kolacje zupe pomidorowa i gulsz z indyka z warzywami i ziemniaki do tego na dzisiaj to juz koniec

To ja chyba zjadłam najwięcej :( Śniadanie - jogurt z musli Obiad - warzywka gotowane Deser - Lu Go Kolejny deser :D - 2 wafle wryżowe Kolacja - jeszcze nie wiem... znów mam ochotę na warzywka, bo super mi wyszły :P