Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsmieszonaaa

facet na wozku sie na mnie napalil

Polecane posty

Gość wkurzona bardzo zona
skrawek blekitu skoro tak wnikliwie patrzysz na posty to zwroc tez uwage ze ja nigdy nie pisze polskich znakow :)

chwileczke, jedno sprostowanie - pies, ktorego zjedli Chińczycy pisuje pod innym nickiem :P

ale pisze polskie znaki? :D

nie pisze, bo to jego protest przeciwko dodawaniu nadmiaru kardamonu do potraw z psów :P

Gość to o polskich znakach nie było
do komiczne, ale widac przejął się i wskoczył na pomarańczke..nie chodzi nam o polskie znaki dziewczynko, albo chłopcze, albo psie, tak napisałaś, napisałes, ale o błędy ortograficzne, czyli np pisanie ch, zamiast samego h proponuje zajrzec do słownika, bo widze, ze skoro nie widzisz innych błędów, z ortografia jestes tak samo na bakier..a to ty komiczne, zapomniałam, proponuje nie odzywac się juz tutaj, niech rozdwojona osobowośc komicznego dalej pisze na swą cześc peany

ale ja pisze z bledami czasem nawet przestawiam litery w wyrazach bo pisze szybko miedzy jednym upierdliwym pacjentem a drugim :D nie widze powodu zeby to zmieniac dla innych pomaranczek :D

oo między jednym a drugim upierdliwym pacjentem i kto tu jest cyniczny, Wy mówiliscie o empatii>?? dziecko wtedy to nie sa błedy ortograficzne i kazdemu sie to zdarza mi tez, ale wiem, przynajmniej jakie to są błędy ortograficzne, Ty tego nie wiesz zacznijcie walkę na osobowości

ja nie wspomnialam nic o empatii :D tak pacjenci bywaja upierdliwi, tak jak bywa upierdliwy czasem prawie kazdy czlowiek . Mam udawac ze kazdy jest swiety i zawsze w dobrym humorze? ja nie wiem jakie bledy ortograficzne popelniam, malo mnie to interesuje bo nie bede sie zajmwoac glupotami :D

no więc poinformuje ciebie, ze własnie dla siebei wyrozumiała jestes, ale dla innych tutaj, którzy zostali obrażeni przez komiczne juz nie? od nich żądasz dystansu do siebie? więc może potraktuj pacjentów i ich upierdliwośc z dystansem?? trzeba być konsewkentnym a nie naciagac zasady pod siebie, a po innych jechac

"ja nie wiem jakie bledy ortograficzne popelniam, malo mnie to interesuje bo nie bede sie zajmwoac glupotami" ja tez nie czytam i nie analizuje swoich wpisów po 10 razy :D chyba ktos tu ma zbyt mały dystansik to pisania bzdetów na forum netowym

Gość
Komiczne => Rozumiem jak najbardziej chęć wkurzania tłuków. Ale zdarte płyty ciężko wziąć na zmęczenie, a już na pewno - zmusić do myślenia. W każdym razie należałoby Cię nominować do pokojowej nagrody Nobla, za cierpliwość niczym u Ghandiego. Jeśli Arafat się załapał Ty również powinieneś. A za otrzymaną kasą zakup wibratory dla kafeterianek. Za Tobą liczba chrystusowa, pora zbierać zasługi w Niebie :P

przepraszam to powyzej to mialem napisac ja ale sie nie przelogowałem :D:D

"A za otrzymaną kasą zakup wibratory dla kafeterianek. Za Tobą liczba chrystusowa, pora zbierać zasługi w Niebie" :D:D sam im chyba wibratorki ufunduje...

Gość dlaczego zniszczyliście temat
załózcie swój topik i tam o tym rozprawiajcie

teraz zadne z was nie napisalo nic na temat, ale na temat osob ktore sie wypowiadaly, pytam sie dlaczego zniszczyliscie temat? ja uwazam, ze autorka topiku troche przesadzila z szyderczym tonem , w ktorym sie wypowiadala, aczkolwiek nie bronie chlopaka ktory okazal sie byc nie w porzadku.. nie ma co sie przejmowac takim, wiec kontynuujmy

\"nie ma co sie przejmowac takim, wiec kontynuujmy\" to po kim teraz jedziemy? :P Moze Kościół Adwentystów Dnia Siódmego? :P

teraz piszemy na temat topiku, takie chyba było zameirzenie od początku, przestańcie jeździc po ludziach a nauczcie sie czytać, jeśłi juz napisaliście co o tym myśłicie załóźcie topik bluzgi i tam sie przekrzykujcie, a tu piszcie na temat

ale krytykowanie niepelnosprawnych jest juz nudne... zajmijmy sie kims innym :P

O przepraszam, znow sie nie wylogowałem :P z innego swojego konta w tym temacie

okeya podszywacze... neich ktos usunie ten temat

to chyba autor decyduje o tym... a wracajac do tematu uważam, że wszyscy tutaj obrażają osoby dotknięte inwalidztwem, gdyż powinno się o nich pisać "sprawni inaczej" :P

Gość komiczne Ty to jestes
jednak idiota, i dalej nic nie poczytałeś? nie rób z osób niepełnosprawnych idiotów, to sa ludzie którzy myśla normalnie, widac, że Ty masz jednak z tym problem wiedza, że sa niepełnosprawni i doskonale zdaja sobie z tego sprawe, nawet jesli się z tym nie godza nie wmawiaj sloniowi , że jest żyrafa

\"nie rób z osób niepełnosprawnych idiotów\" :D:D:D:D kolejne mądre wnioski wyciągniete z mich wypowiedzi :D

Gość komiczne Ty to jestes
to Ty sie nabijasz mówiąc sprawni inaczej... w mówieniu o tym, że osoba jest niepełnosprawna, czy, że jest inwalidą nie ma nic złego, gdyby Ci się zechciało poczytać albo zapytac kogos wiedziałbys swoja droga wybacz, ejstes dla mnie amrnym argumentem, nie rpacujesz, inetresujesz sie wsyztskim i o wszytskim wiesz, co zoancza, ze nie wiesz nic..po co ja gadam z Toba w ogole dzien caly na kafe? chyba nie trzeba Ci mowic jak to bardzo zalosne?

"w mówieniu o tym, że osoba jest niepełnosprawna, czy, że jest inwalidą nie ma nic złego, gdyby Ci się zechciało poczytać albo zapytac kogos wiedziałbys" to Ty sie musisz o takie rzeczy pytac innych? :D:D Zmnasz takie słowo jak "ironia" ?