Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to prawda o cwaniakach

po czym poznac prostaka i małolata szpanera?

Polecane posty

Gość szczęściarka
jolantaw- ale o co sie czepiasz tak wogóle? poczytałam - skomentowałam a ty nadal kąsasz jadem? kazdy biedny jest sflustrowany, wsciekły, nerwowy - i poco to okazujesz tu? pokazujesz sie w takim swietle...ach szkoda słów dla ciebie. Ja z biednymi nie gadam bo biedni tylko narzekają dogryzają.

szczęściarka- bo to z zazdrosci. A dlaczego bogate kolezanki wybierają sobie tez bogate? Bo biedne too grymaszą i użalają sie nad swoim losem, pożyczają kase, nie stac ich na imprezy, wyjazdy, to poco takie znajome? a biedne razem na zakupy sie wybiorą, na wczasy, doradzą sobie jakie buty kupic, a biedna?nawet na kino nie stac takiej. A ty szczęściarka myslisz ze te złośnice doryzające złośliwie to bogate? a gdzie tam...:D

szczęsciarka czy mi sie wydaje czy myrevin próbuje nawiązac kontakt z nami? a ponoc on nie bywa nigdy złosliwy i nie obraza ludzi- no własnie nie robi tego.Poprostu jest przemiły i zawsze w temacie. Zawsze ma cos mądrego do powiedzenia. Nikt go tu nie lubi. Sama niedawno tu jestem i juz o nim tyle złych słów. Chłop przynajmniej mógłby nic zmienic albo sie zamknąc. Ten to musi byc biedny skor taki zgryżliwy - siedzi ze słownikiem i nie moze nadążąć za błędami :d. Ale miz zal szczęsciarko takich ludzi.Sami napędzają sie w kozi róg.

Gość wstyd miec takiego bambera
dziewczyny- nie ruszajcie gówna bo smierdzi. Poco wogóle dyskutowac o tym cymbale. Chłop chce zrobic poruszenie. Nie odzywajcie sie . ja wam tez powiem,ze to całkowita prawda,ze ludzie zazdroszą tym którzy sie w zyciu dorobili firmy, mają kupe forsy, materialny status, pozycję, ...sama kiedys miałam"zero". To mnie nie stac było na nic, nie nadązałam za bogatymi kumpelami,które ciągle sie gosciły, jezdziły na imprezy, a ja za co miałam? Teraz rozumiem i samam mam bogate towarzystwo.

Nie siedzę ze słownikiem. Nie próbuje z wami nawiązywąć kontaktu.. nie warto. ;) A na forum możesz sobie kazać się zamykać komu tam chcesz, tyle twojego. :P

{ dziewczyny- nie ruszajcie gówna bo smierdzi. Poco wogóle dyskutowac o tym cymbale. Chłop chce zrobic poruszenie. Nie odzywajcie sie .} :D jeszcze raz dzieki..

Gość szczęściarka
no właśnie!!! a tak poza tym too ja z moim mężulkiem nieźle się musieliśmy napracować na te nasze bajeranckie bogactwa!! co wy se myślicie że tak łatwo jest oibciągać po 30 fiutów dziennie przez 3 lata cooo?? więc mi nie zazdrośccie biedaki bo każdy taki jest i narzeka i pierdoli gupoty ale NIE MY BOGACZE ha! PS. uwielbiam zlizywać gówno z dupki mojego ekskluzywnego psa pimpusia🖐️

Gość szczęściarka
Ostatnio poprosiłam kumpele abysmy poszły do lodziarni, nie chciala bo za drogo. Mówiła ze woli isc na lody gałkowe a nie te w pucharkach. No szkoda, poszłysmy na gałkowe i spacerowałysmy w koło rynku. Chciałam potem abysmy na pizze poszły- mówiła ze nie lubi ze woli nalesniki. tez jej zaproponowałam i powiedziała ze te sa drogie ze woli zrobic w domu bo taniej wychodzi. I wez tu sie dogadaj. Z początku nie widziałam problemu. raz wyciągnełam ją na zakupy- chciałam kupic do sukni buty.Często wyjeżdzam na imprezy firmowe w delegacje z małzonkiem.Nie moge wyglądac tak jak 3 miesiące temu. No i ona mówiła ze te buty za drogie ze ona woli tanie. Ok,poszłysmy na tanie. Nie podobały mi sie ale mze faktycznie tanie lepsze, szukam, kupiłam. I niestety pasek puścił. Poszłam zreklamacją i powiedzieli tak"tak to jest jak sie kupuje chińszczyzne po 40 zł". Sama ekspedientka powiedziała to. Poszłam z męzem kupiłam droższe buty a wcale nie az tak drogie bo 200 zł to chyba nie drogo? Byty ładne, sandałki, eleganckie, zrobiły wrazenie. Powiedziałam to mojej kumpeli to sie obraziła wogóle. Potem mówiła ze poco jej passat,merolze woli busem jezdzić. Mówiła ze wtedy jest spokojna ze jej nie potrąci nikt .

Gość łpiai
pewnie tych Waszych bogatych mężów stac tez na drogie,ekskluzywne dziwki 🖐️

my tak samo!! bosz kochana co za szczeście!! tez lubie lizać dupy psów!!! ale poza tym uwielabim sie masturbować kocim ogonem!!a mój największy fetysz to żule z dworców!! uwiebliam lizać ich śmierdzące knagusy!!!oooochchhchc

dziewuszki- myrevin nadal tu siedzi i czuwa wymyslając podszywy:D pamiętajcie olewamy typka. Szczęsciarko ja znam podobne sytuacje. Z biedniejszymi kolezankami cięzko sie dogadac. Ja np lubie lepsze tusze do rzęś, szminki, a one niestety takie błyszczyki "z kiosku ruhu".Nie ze bym cos do nich miała, ale smierdzą. Są kiepskie.

Jesteście wszystkie takie dumne, że macie męża bogatego? Głupie blondynki, co po ziemi się czołgały, ktoś podał rękę i chciały całą dłoń wziąść.. niech Wam się żyję dobrze, do usranej śmierci.. Ciekawe czy Wy wogóle macie podstawówkę skończoną? :D:D:D

ludzi kole w oczy nasze bogadztwo jak widac. I te podszywy:d Ze tez jemu sie tak chce. Ale co chłopina ma robić:D Ja tez mam kumpelę co narzeka na los na zycie, ze sie nie układa jej. Co do dziwek, my jestesmy młodymi kobietami, zadbanymi, wydepilowanymi, bogatymi, zadbanymi, eleganckimi- bo nas na to stac i nie musimy chodzic na dziwkarzy a nasi mężowie na dziwki skoro u nas mają darmo. Biznesmeni jak mają cos w domu- to nie szukają tego poza domem. Pozatym mój mąz ma tyle pracy -aby utrzymac firme ze nie ma czasu jeszcze latac za dupami skoro w domu ma zajebistą.

Gość anka baranka zgubiła klucze
wy pie**olone debilki wyskakiwać natychmiast przez okno bo na świecie będzie lepiej bez was niedorozwoje emocjonaln i zj**iby genetyczne. przyszły 2 cwaniary i co one to nie są.. kurwa tez stać mnie na buty za 2 stówy czy wakacje i nie narzekam, sama na to pracuje a nie siedze w domu i nie czekam na mężulka z japą otwartą, wypisuyjąc pierdoły na kafeterii. takie sie zajebiste czujecie??znam taki typ jak wy- och ę ależ dupą w talerz, kretynki

-->MyLittleOne Daj spokój, to co prawda nie jest kwestia wykształcenia.. ale on i tak cie nie zrozumieją.

teraz przyczepiają sie do tego,że skoro jestesmy bogaci to mężowie nas zdradzają. A zaraz powiedzą,ze nasi męzowie muszą byc starymi smierdzącymi dziadami z brzuszkiem:D Społecześńtwo naprawde jest rózne. Ale mi sie nudzi, chyba sobie wyskocze na miasto cos kupic- moze jakies perfumy?uwielbiam perfumy, mam całą kolekcję i co jestem na zakupach- musze się na jakies skusić.

Gość szczęściarka
Jejka- lepiej juz nie piszmy bo faktycznie jak sie to czyta to połowa biedaczek z myrevinem z zazdrosci zawału dostaną. pewnie te agresorki tez pracują za kilka złotych i gówno mają. Czy my pracujemy?nie musimy , ale sobie chodzimy do pracy aby posiedzieć. ja pracuję w prywatnej firmie, nie zajmuje si epomoca mężowi.nie przenosimy spraw firmy do domu. Pracuję i zajmuje sie domem, ale nie mam nacisku ze musze pracowac. mam prace biurową, rozmawiam z kolezankami,i na kafe :D

Gość jolantatw
to prawda o cwaniakach: zyj sobie księżniczko w cudnym przekonaniu że twój mężulek nie ma innej na boku :) ja biedna jolantatw ci mówię- ino cię zdradza z biedną studentką bądz licealistką może nawet teraz gdy wypisujesz te pierdoły :) chodzi na dziwki ale do najlepszych agencji do najlepszych dziwek - ekskluzywnych :) ty masz nowe futro on ma nową Samantę :)

a ja nie jestem ani czarna ani blondyna-jestem farbowana ruda. Właśnie dziś planuję iśc do fryzjera, odświeżyc włosy.Pracowałam,ale jak mąz zaczął"bardziej rozwijac firmę", przeszłam do niego i zajmuję sie pomocą. Mam duzo czasu na dom, dla siebie, na zakupy itp. Pozatym do dzieci mam opiekunki i gosposię- bo mnie stac na takie. mamy duzy dom, więc jest przy czym robic. Ja tez uwazam ze moze juz nie piszmy bo ci biedni to faktycznie mogą powiesic sie.

Gość anka baranka zgubiła klucze
oooochhhh ŁŁŁAAAŁŁŁ naprawdę??aż takie cudowne masz życie?? no nie mogę.....kurcze chyba nie wydole z zazdrosci siedzisz w biurze, w pracy i piszesz na kafe???!! toć to przywilej tylko dla najlepszych!!! serio lepiej już nie piszcie bo z każdym postem widać jakie puste jesteście...aż się usmiecham jak czytam jak ze wszystkich sił próbujecie pokazać co z was to nie jest- porażka🖐️

tak zdradza mnie cały czss- ma tyle czasu ze zdradza ,zarabia i kase wydaje na dziwki, a je leze i pachnę:d czegos to jolantaw nie wymysli:d

Gość goaisia
Dziewczyny a jesteście przygotowane na taką ewentulaność,że ta dobra passa może się skonczyć. Ja mialam koleżanknę,która miala bogatego męza i podobnie jak wy tak się pławiła w tym bogactwie i przechwalała i firma męza zbankrutowała...spadli na dno...Musieli wyprowadzić się do rodziców i sprzedać swój piękny dom,potem ponoć ciężko im się wiodło,bo mąż się rozpił z tego wszystkiego:O Czasem los bywa okrutny-ja nikomu źle nie życzę,ale przykro się Was czyta :O Poza tym,myślę sobie jednak,że świetnie byście sobie poradziły z biedą...bo tak wnioskuje,że się chyba z niej wywodzicie...Dorwałyscie bogatych męzów i teraz Wam głupota uderzyła do łba, zachłysnęłyscie się pieniędzmi zapominając o zwykłej ludzkiej godności, jak to mówią Z dziada-pan,najgorsze co może być:O powodzenia tylko życzę

Gość szczęściarka
anko kochana- pewnie -usmiechaj sie. a co ci pozostało?

Gość jolantatw
internet ma to do siebie że można się kreować na kogo tylko się zechce... moje drogie koleżanki - z waszych postów taką czuć nienawiść do osób biedniejszych ( w waszym mniemaniu oczywiście) jednocześnie same jesteście BIEDNE - intelektualnie ....... dlatego nie dziwie się ze poczułyście się urażone , gdy napisałam że słoma z butów wam wystaje :)

Gość szczęściarka
passa zawsze sie moze skończyc, ale akurat mojego męza branza jest taka ze nie ma szans.To nie jest hurtownia rajstop, czy jais tam zakład przetwarzania metalu. To dosc specyficzna branza. I nawet jabysmy nie mieli tyle ile mamy to te"mało" to i tak bedzie zawsze duzo. Pozatym nas stac na wszystko ale nie znaczy ze co miesiąc wydajemy to. mamy dom, samochody, urządzony dom, co rok wczasy i wydajemy na jedzenie, i opłaty, ciuchy,ale nie co miesiąc tyle ile zarabiamy- na koncie na procencie jest, na inwestycje idzie. Pozatym zawsze mąz moze pósc na posade i utrzymac ..ale czemu tak od razu piszesz ze idziemy na dno? My sie wzbijamy z rokiem na rok, a nie spadamy

ze co? ja sie poczułam urazona ze słoma wystaje?a gdzie to napisałam.Przepraszam ale ja nie dokonca czytam twoje zazdrosne wywody:d ja jaknajbardziej jestem spokojna i opanowana, to ty sie wkurzasz czytając nasze posty. Mozesz tylko pomarzyc o tym co mamy.

"Pracowałam,ale jak mąz zaczął"bardziej rozwijac firmę", przeszłam do niego i zajmuję sie pomocą" Znaczy jak którys z panów na budowie u mojego męża miał ochotę to mu dawałam w dupala albo robiłam loda. Cipkę mam tylko dla męża :)

Gość jolantatw
goaisia: 100% racji..... z dziada -Pan a słoma w butów wystaje.....:/