Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alallalallalla

dziwi mnie to strasznie ale..

Polecane posty

Gość alallalallalla

choodze z moim chłopakiem juz 2 miesiace i on nalega zebym do niego przyjezdzała a mieszka prawie 30 km ode mnie niestesty jako osoba uczaca sie nie mam kasy a od ojca nie wypada mi brac ciagle na dojazdy do chłopaka on pracuje a ja nie wiec moze powinnam go poprosic o kase? chociaz to sknera strszzna:/ jak myslicie?

Dam Ci radę bo mam ten sam problem. Wprost swojego faceta nigdy nie poprosiłam. Jak mamy się spotkać to ja piszę, że nie mam kasy :( a On na to, że mi odda :) Powiedz, że nie przyjedziesz bo nie masz za co, jak jest inteligentny to będzie wiedział co robić :)

Gość zmanierowany krytykant
no skoro wymaga ... :):):) zapytaj jakie ma wymagania co do pieniedzy. lepiej znac je juz dzis niz zdziwic sie jutro jaki pisze unijny test iq i tak uwazam ze jest wyrozumialy, bo moglby oczekiwac, ze bedziesz do niego jezdzic na przyklad do paryza i wtedy bys dopiero wiedziala co to problem finansowy:)

Gość u mnie jest odwrotnie
nie wiem - ale jakos tak mi glupio zaproponowac, ze mu zaplace za podroz. Jezdzimy do siebie na zmiane. Myslicie, ze powinnam mu zaproponowac, ze zwroce mu za podroz?

kup mu prywatnego jeta

Gość alallalallalla
napisałam mu ze nie mam za co a on tylko odpisał acha:(

ale oczywiscie najpierw zapytaj bo moze sie boi latac i bedzie mu pozniej glupio

jesli odpisal "acha" to niezbyt dokladnie zna ortografie :)

Gość alallalallalla
w sumie jak nie mam kasy na koncie to on nie dzwoni tylko pisze eski z pyt kiedy doładuje i opisuje co robił ze teskni itp:o

Gość alallalallalla
ja nie pracuje ucze sie ale aktualnie do mnie nie mozna niestesty i dlatego dał propozycje zebym ja do niego ale za co to juz sie nie zainteresował:o

No to coś tu nie tak. Jakby Mu zależało i nie myślał tylko o sobie to oddał by Ci kasę.

Gość alallalallalla
up

Gość a nie ma on
samochodu żeby po ciebie przyjechać? ;/

Gość alallalallalla
nie

Gość alallalallalla
zastanawiam sie czy on mnie szanuje nie chodzimy ze soba za dlugo a tu juz takie cos:(

Gość zmanierowana krytykant
otoz to

Szanować pewnie szanuje bo to że nie daje kasy nie oznacza, że Cię nie szanuję. Ale mnie to trochę zastanawia. Od mojego faceta dzieli mnie ponad 250 km, bilet kosztuje o wiele więcej niż ten Twój. Dziwie się, ze On o tym nie pomyślał. Nie możesz się za to obrażać bo nie Twój facet nie ma obowiązku płacenia za Twoje bilety. Ale skoro nie pracujesz to mógłby zaproponować zapłatę za bilet. Teraz nie pozostaje Ci nic jak czekać aż sam na to wpadnie :)

Gość alallalallalla
czyli co mam czekac na olśnienie?moze sie nie doczekam wogole on dziwny jakis chłopak mojej kolezanki tak jej nadskakiwał ze szok kino lody wypady gdzies itp a z moim to tylko raz do kina raz na lody a takto w domu:/

Gość alallalallalla
up

Gość a nie ma on
a do ciebie czemu nie może przyjechać? :o

Gość hujjmmmm
a ile macie lat?

Buahahaha ja z moim też raz na jakiś czas wychodzę. My ze sobą nie nudzimy się i nie musimy wybierać dodatkowych rozrywek typu kino, dyskoteka :D Musisz czekać na Jego olśnienie. Bo nie możesz wymagać by Ci dał kasę. Tak samo jak i rodzice nie mają obowiązku płacić za te przejazdy.